kroyena 30.01.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Kupiłem numer 2/2007 skuszony domem pasywnym cięciem kosztów na ogrzewanie itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.01.2007 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 I cóż mamy. Mamy na stronie 119 taką ładną szarą ramkę z tytulikiem "Na sposób duński" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.01.2007 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Dowiadujemy się ile to duńczycy dają izolacji, jakie mają w tym soim morskim kliemacie ciężkie zimy (pomimo zakładanych 17 mają 25 kWh/m2 na rok).No i chciałoby się krzyknąć wow po tekście że wydają miesięcznie 23 Euro na ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.01.2007 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 NO I TU PADAM NA KOLANA PRZED FACHOWOŚCIĄ INFORMACJI OTRZYMYANYCH OD MURATORA. I ROBIĘ SIĘ TAKI MALUTKI O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.01.2007 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Szanowna Redakcjo, jak Was traktować poważnie, jak nie podaliście powierzchni użytkowej, hę? Ja wcale nie żądam za dużo nie proszę o powierzchnię zewnętrzną budynku, żeby se policzyć ile tego ciepła by było potrzeba co to by ono przez te ocieplenia uciekło. Ja bym tylko chciał wiedzieć przez ile m2 podzielić te Euro. PS. Skoro to quasi pasywniak to może warto by na drugi raz druknąć ile zużyto na c.w.u.. Koszt rzędu 2x to co drukneliście ja wyciągam na pozaklasowym budynku, a powierzchnię to se poszukajcie. Może znajdziecie. Mi nawet nie dano szansy ystartowania do powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.02.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Powierzchnia domu w Seeste – 223 m2. Pozdrawiamy Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 30.09.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 a nie mozna bylo tyh wypocin w jednym poscie tylko w 5 czyzby glownie chodzilo o nabijanie postow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts