mihow 30.01.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Cześć!Podczas budowania mieszkania zamontowałem sobie metalowe futryny (sam nie wiem dlaczego to zrobiłem) i teraz mam problem. Chciałbym mieć w mieszkaniu drewniane futryny. Ale - nie chciałbym robić sobie bałaganu w mieszkaniu i usuwać starych futryn tylko zamontować coś takiego: http://www.classen.pl/www/pl/drzwi.php?id=7,33,706 Czy to się do czegoś nadaje?Czy może zrezygnować i wywalić stare futryny i zamontować nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mockba 31.01.2007 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 mozna i tak ale ja osobiscie wolal bym wyrwac stara oscieznice i wstawic nowa ... pamietaj ze otwor sie zmniejszy po zastosowaniu nakladki... a nakladka to zawsze tylko nakladka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mihow 31.01.2007 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Wczoraj właśnie byli Panowie i pobrali wymiary itd. Jutro mam poznać całkowity koszy ew. wymiany futryn i zamontowanie nowych ze skrzydłami dzwiowymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodick 01.02.2007 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 o fajnie ze znalazlem ten watek wlasnie tez szukalem czegos zebym nie musial wywalac swoich starych stalowych futryn. A to co pokazales wyglada sensownie. Jak juz bedziesz mial wycenione swoje drzi to sie odezwij pls pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman1591 01.02.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Musisz tylko pamiętać o tym co napisała Moskwa. Jeżeli masz metalową ościeżnicę 80 to wstawiając nakładkę będziesz mógł w tym miejscu mieć drzwi 70. Należy zatem rozważyć czy jednak nie usunąć metalowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts