firstlady 31.01.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Chciałabym wiedzieć czy ktos był z niespełna półrocznym maluchem za granica n a wakacjach, jak dziecko to zniosło - bo opinie s w tej kwestii są podzielone. Jedni wyjezdzają z tak małymi dziecmi a inni stanowczo odradzają. Ja z moim byłam jak mił rok, było to w górach. Teraz synek ma 4 lata i urodzi mu się niebawem siostrzyczka . chciałabym wyjechać na wakacje z dziećmi. Prosze o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 31.01.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 witam. my mamy za sobą pobyt nad morzem z 3 miesięcznym bobasem (był najmłodszy na plaży). wspominamy ten pobyt bardzo miło , mały czuł się b. dobrze. starszy syn miał wówczas 2 lata i 8 miesięcy. pozd. ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 31.01.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Nie słuchaj tych co odradzają.Spróbuj sobie wyobrazić krok po kroku, co robisz w podróży i jak sobie radzisz.Nie taki diabeł straszny a za to ile frajdy!Wrażenia w pełni rekompensują te trochę trudu - dla malucha to sto razy lepsze niż siedzenie w domu. Sama się wybieram z maluszkiem - 5 mcy - za granicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 31.01.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Dla mnie zawsze wakacje z malutkimi dziećmi były męczarnią . W domu wszystko miałam na miejscu i pod ręką, a na wakacjach, jak to na wakacjach: pełna prowizorka, w jednej szafce mydło i powidło . Naprawdę wypoczywałam, kiedy jechałam z dziećmi do mamy. Babcia bawiła wnuki, a ja mogłam się wreszcie wyspać . Szczęśliwym trafem moja mama mieszka dość blisko morza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VOY 13.02.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 NASZA MARTYNKA MIALA 6MIESIECY WYBRALISMY SIE NA 3 TYGODNIE DO IRLANDII -WAKACJE BYLY SWIETNE CHOC NAPRAWDE SZCZESLIWI I BEZPIECZNI POCZULISMY SIE W NASZYM POLSKIM DOMU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 14.02.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Moja córka miała 10 m-cy jak wyjechała nad morze i było wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 14.02.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 To wszystko zalezy do dziecka, trudno cokolwiek powiedziec teraz. My bylismy z nasza 4-miesieczna corka na wakacjach w Maroko. Pojechalismy na wakacje ze znajomymi, ktorzy mieli 4,5 miesiecznego synka. To oni namawiali nas na te wakacje. My wypoczelismy wspaniale, corka spisala sie na medal, ale znajomi... W domu ich synek byl wzorowy , a na wakacjach caly czas wrzeszczal. Przeszkadzal mu upal, tlum ludzi, na plazy nie byli nawet 1 dzien, bo tam maly az byl czerwony z placzu... Tak wiec co dla jednych dobre, niekoniecznie musi byc dobre dla innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 19.02.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Pewnie wszystko zalezy od tego dokad jedziesz. My bylismy z dwuipolmiesiecznym synkiem przez dwa tygodnie nad polskim morzem - zero problemow. Wszystko mozna sobie przygotowac i zadbac o logistyke generalnie. Teraz oczkujemy kolejnego dziecka, jak bedzie mialo dwa miesiace to wybieramy sie na wakacje do Polski, maluch wiec odbedzie swoja pierwsza podroz samolotem w tak mlodym wieku. Nasz starszy synek (3 lata) lecial juz chyba z dziesiec razy i szczerze mowiac to chyba z takim staszymi malcami jest wiekszy meksyk niz z niemowlakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pardonme 20.02.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Najbardziej uciążliwa dla dziecka jest podróż. Wiem że dużo osób zabiera dzieci do Egiptu. To jakieś 3,5- 4 godziny lotu. Moim zdaniem to lepsze wyjście niż wielogodzinna podróż samochodem nad morze. No i zawsze bezpieczniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 20.02.2007 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Pewnie wszystko zalezy od tego dokad jedziesz. My bylismy z dwuipolmiesiecznym synkiem przez dwa tygodnie nad polskim morzem - zero problemow. Wszystko mozna sobie przygotowac i zadbac o logistyke generalnie. Teraz oczkujemy kolejnego dziecka, jak bedzie mialo dwa miesiace to wybieramy sie na wakacje do Polski, maluch wiec odbedzie swoja pierwsza podroz samolotem w tak mlodym wieku. Nasz starszy synek (3 lata) lecial juz chyba z dziesiec razy i szczerze mowiac to chyba z takim staszymi malcami jest wiekszy meksyk niz z niemowlakami. ...dokładnie - im starsze się robią dzieciaki tym większy zawrót głowy. Niemowlę to tylko je i śpi. Mój 3 latek to jest wszędzie - normalnie są chwile, że nie panuję nad sytuacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 21.02.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Skad ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szifo 22.02.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Nasza coreczka miala ok 2miesiecy, pojechalismy na 2 dni w bory Tucholskie (250km), pozniej dalej nad morze (kolejne 100km) i bylismy tam przez kilka dni. 0 problemów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts