Senser 31.01.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Jak w opisie...Jestem z okolic warszawy...Może byście podali jakieś namiary??Ceny (góra + dół = metr zabudowy)Z jakich materiałów??Może foty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margie 31.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 zadern wykonawca nie zrobi ci mebli z inwencja tworcza. Tu musisz miec projektanta zinwencja tworcza:) A na czym ta inwencja ma polegac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 01.02.2007 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 zadern wykonawca nie zrobi ci mebli z inwencja tworcza. Tu musisz miec projektanta zinwencja tworcza:) A na czym ta inwencja ma polegac??? Na dordztwie, propozycji ciekawych rozwiązań. Nie mów mi, że nie ma takich bo sam z kilkoma i takimi i takimi współpracowałem. Dla mnie fachowiec, który technicznie jest OK, ale doradzić nie bardzo umie to du.pa nie fachowiec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 01.02.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 szkoda, że nie mieszkasz blizej bo mam namiar na takich w Bielsku Robili mi kuchnię i jestem bardzo, bardzo zadowolona i gościom tez sie bardzo podoba. Wizje kuchni już mialam co i jak, ale oni podpowiedzieli mi kilka fajnych i praktycznych rozwiązań. Może w jednej z grup warszawskich, ktos Ci cos poradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margie 01.02.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 zadern wykonawca nie zrobi ci mebli z inwencja tworcza. Tu musisz miec projektanta zinwencja tworcza:) A na czym ta inwencja ma polegac??? Na dordztwie, propozycji ciekawych rozwiązań. Nie mów mi, że nie ma takich bo sam z kilkoma i takimi i takimi współpracowałem. Dla mnie fachowiec, który technicznie jest OK, ale doradzić nie bardzo umie to du.pa nie fachowiec.... skontaktuj sie z firma extrameble. podaje adres strony: http://www.extrameble.com Ja z nimi wspolparcuje, maja wszytsko w swej ofercie, robia ze wszytskiego, a jak powiesz co chcesz, dasz rysunek kuchni, to ktos ze sklepow ich spzredajacych, czy wpopracodawcow na pewno ci doradzi cos interesujacego, potrzebnego i sensownego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 01.02.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 zadern wykonawca nie zrobi ci mebli z inwencja tworcza. Tu musisz miec projektanta zinwencja tworcza:) A na czym ta inwencja ma polegac??? Oczywiście,że są fachowcy z inwencja twórcza. Sama z takim współpracowałam. Oczywiście brał on pod uwagę nasze oczekiwania, ale pomógł nam i doradził wiele fajnych rozwiązań. Miał ciekawe i jednocześnie funkcjonalne pomysły. Widocznie magie nie miałaś szczęścia do fachowców. Senser namiary na fachowca wysłąłam wczoraj na priva. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 01.02.2007 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Senser namiary na fachowca wysłąłam wczoraj na priva. Pozdrawiam, KasiaR A dziękuje pani bardzo dotarło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 01.02.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 szkoda, że nie mieszkasz blizej bo mam namiar na takich w Bielsku Robili mi kuchnię i jestem bardzo, bardzo zadowolona i gościom tez sie bardzo podoba. Wizje kuchni już mialam co i jak, ale oni podpowiedzieli mi kilka fajnych i praktycznych rozwiązań. Może w jednej z grup warszawskich, ktos Ci cos poradzi? Mam prośbę ,czy mogłabys podać te namiary ,co prawda jeszcze nie buduję domu ,ale może mi się przydać.Mieszkam koło Cieszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 01.02.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Wysyłam namiary na priv. Wprawdzie są dojeżdżający, ale często. No i cały czas kontakt mailowo-telefoniczny. Robiliśmy u nich już dwie kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asana 01.02.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Mojave - czy ja mogłabym prosic o namiary na Twoja ekipę kuchenną z Bielska? Czy to droga ekipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaz 02.02.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 szkoda, że nie mieszkasz blizej bo mam namiar na takich w Bielsku Robili mi kuchnię i jestem bardzo, bardzo zadowolona i gościom tez sie bardzo podoba. Wizje kuchni już mialam co i jak, ale oni podpowiedzieli mi kilka fajnych i praktycznych rozwiązań. Może w jednej z grup warszawskich, ktos Ci cos poradzi? Witam serdecznie. Jestem z Wami dopiero od wczoraj Mieszkam w Bielsku-Białej i jestem w trakcie prac wykończeniowych, jak również projektowania kuchni. Czy mogłabym prosić o namiary na Twoich wykonawców mebli. Z góry dziękuję. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 21.02.2007 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Możecie mi podać jakieś ciekawe liny do wątków z naszego forum zawierających zdięcia realizacji mebli kuchennnych...Straszna męka coś znaleźć...męcze się z tą "naszą" wyszukiwarką....Byłbym wdzięczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irkos 22.02.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 szkoda, że nie mieszkasz blizej bo mam namiar na takich w Bielsku Robili mi kuchnię i jestem bardzo, bardzo zadowolona i gościom tez sie bardzo podoba. Wizje kuchni już mialam co i jak, ale oni podpowiedzieli mi kilka fajnych i praktycznych rozwiązań. Może w jednej z grup warszawskich, ktos Ci cos poradzi? Również byłbym bardzo wdzięczny za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 05.03.2007 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 podaje adres strony: http://www.extrameble.com Ty...wiesz, że tam nie ma żadnego do nich kontaktu??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 05.03.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 podaje adres strony: http://www.extrameble.com Ty...wiesz, że tam nie ma żadnego do nich kontaktu??!! E-mail: [email protected] Reprezentant: Jacek Oledzki Wyślij zapytanie Poczta: 05-091 Ząbki Ulica / miejscowość: Piotra Skargi 41 Powiat: Warszawa Województwo: mazowieckie Telefony: (22) 762 40 85 Fax: (22) 762 40 85 http//: http://www.extrameble.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacper69 05.03.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 A jak te extrameble wyglądają cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata Bogdan 06.03.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Jak w opisie... Jestem z okolic warszawy... Może byście podali jakieś namiary?? Ceny (góra + dół = metr zabudowy) Z jakich materiałów?? Może foty?? Obejrzyj stronę producenta spod Warszawy http://www.chobot.com.pl - mają swoje duze biuro projektowe, kuchnie w róznych stylach, rózne rodzaje drzwiczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts