Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Codzienny Dominiczki i Tomeczka- komentarze

roni

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Dominika!

Ja też dołączam do czytelników Twojego dziennika, tym bardziej, że będziecie budować chyba niedaleko nas :D

Nie widzę zdjęć działki, ale skoro to są tereny Brennej, Ustronia i Wisły to mogę sobie tylko wyobrazić i od razu pozazdrościć.

Fajnie, że wybraliście domek o podobnej powierzchi. Mam wrażenie, że mało ludzi decyduje się na budowę domów poniżej 100m2. Nasz jest bardzo podobny. Czekam z niecierpliwością na dlasze wpisy.

A tak jak napisałaś na początku posiadanie swojego kawałka ziemi to jest niesamowite uczucie.

A jak tam u was z papierami?

Kiedy zamierzacie wbić pierwszą łopatę?

Pozdrawiam kasia

Dzięki Kasiu,

Rzeczywiście, wiele osób decyduje się na dużo większe domy.

Ja natomiast jestem wychowana w bloku, w trzypokojowym mieszkaniu, w sześcioosobowej ( a po wyprowadzce dwóch starszych sióstr czteroosobowej) rodzinie....takze nasz śliczny codzienny na pewno wystarczy.

Zresztą, komu chciałoby się sprzątać te dodatkowe metry kwadratowe. Blleee.

Dla nas najwazniejsze, żeby domek był ciepły, przytulny, żeby chciało się w nim przebywać i żeby każdy znalazł w nim swój własny kąt.

Pierwszą łopatę chcieliśmy wbić wiosną/latem 2007, ale nie napinamy się jakoś specjalnie. Powoli, bez stresu, będziemy teraz szukać ekipy budowlanej, aby cały ten czas ( do rozpoczęcia budowy) przeżyć radośnie, miło i przyjemnie.

Taki mamy plan :D

Pozdrawiam serdecznie.

PS. Nie mogę uwierzyć, ze już tyle osób zagląda do mojego dziennika :wink:

Dla nas najwazniejsze, żeby domek był ciepły, przytulny, żeby chciało się w nim przebywać i żeby każdy znalazł w nim swój własny kąt.

:lol: :lol: :lol:

PS. Nie mogę uwierzyć, ze już tyle osób zagląda do mojego dziennika :wink:

No a będzie zaglądało coraz więcej :D

Ja tylko nie wiem dlaczego zamiast zdjęć widzę jedynie czerwone krzyżyki.

Ciekawość mnie zżera jak wygląda wasza działeczka

Witaj Dominika.

Ja również będę śledzić Twój dziennik. Z niecierpliwością będę czekać na relacje z budowy, zdjęcia. :D

Co do wielkości to rzeczywiście chyba mało się buduje domów do 100m2. Mnie jak pytają znajomi jaki ten nasz dom będzie - i jak mówię im że 93m2 netto to mówią - łee taki mały. A ja im na to , że to dom dla nas, a nie dla kurzowych kotów które zamieszkują puste, nieużywane na codzień pokoje.

No właśnie szkoda że tej Waszej działeczki nie można zobaczyć.

Czesc Dominika,

Tez gratuluje dzialki :) Bardzo ladne widoczki, rowniez bede zagladac do Twojego dziennika...

Odnosnie zdjec:

Ja tez nie "widzialam" fotek, ale znalazlam metode bo nie dawalo mi to spokoju...

Musicie kliknac na "czerwony krzyzyk" prawym klawiszem myszy -> dac wlasciwosci -> skopiowac link -> wkleic w nowym oknie wyszukiwarki -> pozniej odswiezyc strone dziennika i juz bedziecie widziec fotki Dominiki :D

Mysle ze na serwerze na ktorym Dominika umiescila zdjecia sa moze jakies inne ustawienia, albo to kwestia windowsa...

Nie istotne, ale ta metoda u mnie zadzialala :)

Pozdrawiam,

Marta

Czesc Dominika,

Tez gratuluje dzialki :) Bardzo ladne widoczki, rowniez bede zagladac do Twojego dziennika...

Odnosnie zdjec:

Ja tez nie "widzialam" fotek, ale znalazlam metode bo nie dawalo mi to spokoju...

Musicie kliknac na "czerwony krzyzyk" prawym klawiszem myszy -> dac wlasciwosci -> skopiowac link -> wkleic w nowym oknie wyszukiwarki -> pozniej odswiezyc strone dziennika i juz bedziecie widziec fotki Dominiki :D

Mysle ze na serwerze na ktorym Dominika umiescila zdjecia sa moze jakies inne ustawienia, albo to kwestia windowsa...

Pozdrawiam,

Marta

Dobra, to jak nie dziala, to po tym co wyzej -> ODSWIEZ -> i jak nadal sa czerwone krzyzyki, to -> prawym kliknij na krzyzyki i daj POKAZ OBRAZ, i tak kazdy czerwony i powinno byc OK...

a jak nie zadziala, to ja juz nie wiem, u mnie smiga...

Pozdrowienia,

Marta

Czesc Dominika,

Odnosnie zdjec:

Pozdrawiam,

Marta

Dobra, to jak nie dziala, to po tym co wyzej -> ODSWIEZ -> i jak nadal sa czerwone krzyzyki, to -> prawym kliknij na krzyzyki i daj POKAZ OBRAZ, i tak kazdy czerwony i powinno byc OK...

a jak nie zadziala, to ja juz nie wiem, u mnie smiga...

Pozdrowienia,

Marta

Dzięki

już działa, naprawde piękne zdjęcia

szkoda tylko że tyle kombinacji trzeba :wink: