Lipowa Panienka 15.10.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Helo - co tam u was? Cosik nie pises... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 18.10.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Fajnie, ze napisalas co u was bo juz sie martwilam Ciesze sie ze domek do zimy juzp przygotowany Jesli chodzi o ogromienie - bardzo dobry pomysl! Bedziesz miec jakies foty? Kiedy wpadniecie do Polski? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 18.10.2007 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witaj Lipowa Panienko,Fotki będą prawdopodobnie dopiero po świętach.Do Polski wpadniemy dopiero w Święta (przynajmniej mam taką nadzieję- wiesz, bilet jeszcze nie zamówiony, a ceny straaasznie wysokie). No ale...święta tutaj...nie bardzo sobie to wyobrażam.Się trzymaj,Pozdrawiam serdecznie,Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 19.10.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Hej! Hi, hi. My juz tutaj 3 swieta spedzamy bo nie dostajemy wolnego - mamy ultimatum - swieta albo nowy rok w Polsce - zawsze wybieramy Nowy Rok bo mozemy zostac na wiecej dni w domu. Bilety kupujemy na 10 m-cy przed wylotem Ja tez bede miala wiecej fotek po swietach jak sobie z aparatem poszaleje To sobie poogladamy ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 26.10.2007 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No proszę...to całkiem dobre wiadomości. A jak wrażenia z pierwszego rozpalania kominka? Fajnie wygląda? Zaglądnęłam do Waszego Dziennika- łazienka prawie gotowa, sufity podwieszane się robią- ale pędzicie. A malemu spodobal sie jego nowy, przyszly pokoik? Pozdrawiam serdecznie,Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 27.10.2007 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Hej Marta, To baaardzo dobry pomysł Mam nadzieję, ze będziemy w Polsce na kilka dni w Święta Bozego Narodzenia. Jeszcze nie na 100%, bo ciągle nie mamy biletu ( są baaardzo drogie). Ale jak będę już coś wiedziała na pewno dam znać . Odnośnie kominka- troche mnie przestraszyłaś pisząc, ze się popiół sypie na podłogę. Dlaczego tak się dzieje? Przecież wszystko jest zamknięte? Arturkowi w sumie nie ma się co dziwić, ze sie w domku nudzi. Dopiero jak pojawią się piękne kolorki na ścianach i duuużo zabawek polubi pokoik. Oj, jak ja bym już chciała takiego szkraba. No ale jeszcze musze byc cierpliwa. Moze w przyszłym roku Pozdrawiam cieplutko, Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 12.11.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 czyli na ten rok sezon budowlany - zamkniety???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 22.12.2007 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://kartki.net.pl/kartki/4/115.gif Spokojnych, pełnych miłości i pogody ducha świąt Bożego Narodzenia i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń w nadchodzącym roku 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 13.01.2008 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Hej Roksi, Głupio mi, ze dopiero teraz odpisuję Rzeczywiście sezon budowlany zamknięty. Dopiero na wiosne planujemy kolejne etapy- chcemy zamknąć dom i, jeśli fundusze pozwolą, ocieplić go od zewnątrz. To chyba tyle. Poza tym skupiamy sie na spłacaniu długów, które tu i tam pozaciągaliśmy. Pozdrawiam serdecznie, Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 13.01.2008 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Witaj Kasiu,Dzięki serdeczne za życzenia.Mam nadzieję, ze u Ciebie i małej wszystko dobrze.Pozdrawiam,Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 15.01.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Ale się podziało!! Witajcie, gratulacje i życzenia - budujcie swoje "stadło" co najmniej z takimi sukcesami jak domek. Życzymy wielu zwariowanych życiowych wyzwań [domek jest/będzie --> pokoi w nim wiele ]. Pozdrawiamy: Jola & Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 15.01.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Dzięki wielkie za życzenia, Zbudujemy, zbudujemy- już nie mogę się doczekać tego, co nas jeszcze w życiu czeka- dzieciaki, domowe konfitury, spacery z psami i te sprawy... Pozdrawiam serdecznie, Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 17.01.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Hej Dominiko! Bardzo serdecznie gratuluje zareczyn! I jak romantycznie bylo! Bardzo, ale to bardzo sie dla Was ciesze! Dziekuje za pamiec - u mnie problemiki ze sprzetem wystapily no i zima, ale juz obiecuje poprawe - Kochana jestes, ze pamietasz o mnie Co do drzwi - hi hi hi - podoba mi sie bardziej typ Narzeczonego (ale to fajnie brzmi co )) Nie pomoge Ci niestety w kosztorysach, ale wiem jedno - roletki w oknach to super sprawa - polecam goraco ! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Ciebie i Narzeczonego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 17.01.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Hej, Dzięki, dzięki A do tego "narzeczonego" nie moge się jakoś przywyczaić. A niedługo znowu będę się przyzwyczajać już do "męża" Nie, ale tak na serio to jestem bardzo szczęśliwa. Służy mi to narzeczeństwo Pozdrawiam, Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 20.01.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Hejka, Wszystkim bardziej podoba się wybór Tomka . Nie mogę uwierzyć- przecież to ja mam lepszy gust Co do okien- między białymi trzykomorowymi, a kolorowymi (złoty dąb)pieciokomorowymi- kolosalna różnica cenowa- ponad trzy tysiące złotych Ale czy białe bedą równie fajne. Czy między trzykomorowymi a pięcio- to własciewie wielka różnica? Juz sami nie wiemy, co robić. Rolety zewnętrzne- cenowy kosmos. 190zł/m2 + 100zł/m2 montaż. Chyba zrezygnujemy. Roletki wewnętrzne na allegro juz przejrzałam. Marta moze mogłabyś wrzucić jakieś fotki. Tam jest napisane, ze to się przykleja do okna- czy to jest trwałe? Jak te prowadnice wygladają na tle ciemnych okien? Ogólnie chyba fajna sprawa- napisz jak się sprawują Pozdrawiam, Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 21.01.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 No dzieki Marta. Fajnie te roletki wyglądaja. I nie wiedziałam, ze mają brazowe prowadnice. Widzialam tylko biale wcześniej. Suuper te Wasze wyglądają. Jeszcze jedno pytanko mam:Marta, jak myślisz, czy wejście do ktlowni możnaby zrobić z małej łazienki na dole (gdyby udało się ją trochą powiększyć). Coraz bardziej zastanawiamy si,e nad przerobieniem tego garażu na pokój goscinny plus sportowy. Jeśli już to zrobimy, chcielibyśmy zeby pokój pozostał jak najwiekszy. Wtedy trzeba by wymyśleć jak dostac się do kotłowni. Daj znać, co myślisz o tym pomyśle. Oczywiście oddzielilibyśmy te dwa pomieszczenia jakimiś drzwiami (moze przesuwnymi).Pozdrawiam,Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 21.01.2008 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Marta, nie uwierzysz, ale też kombinowaliśmy "po alpejsku" Mi się chyba najbardziej podoba tak, jak jest u Was. Tylko drzwi otwierałyby się do srodka pokoju. To, ze sa widoczne z salonu, to akurat w ogóle mi nie przeszkadza. Tomke jednak przekonuje mnie, ze skoro mamy zrezygnować z garażu, to chce, zeby pokoj był naprawdę duży. I co tu zrobić. Czuję, ze przed nami kolejna burza mózgów. Pozdrawiam, Dominika PS> Dzięki za rzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roizdek 21.01.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Witajcie - tu nowy amator Codziennego Moja koncepcja na parter jest taka, jak pod linkiem: http://www.mediafire.com/imageview.php?quickkey=1cmftetmyzj&thumb=4 (przepraszam, ale nie umiem jeszcze wstawić obrazka) Ściana 'po lewej' jest ślepa, gdyż tam ma być w przyszłości dostawiony do budynku garaż. I co towarzystwo na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roizdek 21.01.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Taki właśnie mały ma być: po prostu gabinet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 22.01.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witaj Marta, Masz rację z tą kotłownią. Ale z drugiej strony- jeśli zrezygnujemy z garażu w bryle, chcielibyśmy sobie wybudowac garaż wolnostojący (duży z pomieszczeniem gospodarczym). Muszę się tylko dowiedzieć, czy da się jakoś ominąć kwestię pozwolenia i innych dupereli. Wtedy kotłownia nie musiałaby być aż taka duża. Wtedy z kolei musielibyśmy się zastanowić, gdzie umieścić ten garaż- działkę kupowaliśmy z myślą o garażu w bryle, działka jest dosyć wąska i w tym momencie nie ma miejsca na garaż z boku domu; musiałby być z tyłu. Marta wkleję moze zagospodarowanie dzialki i chętnie posłucham kolejnych Twoich rad (tym razem na inny temat). Pozdrawiam.... Witaj roizdek, Dzięki za opinię. Pokoik będzie dla nas jednak trochę za malutki. Mamy już co do niego konkretne plany i zalezy nam żeby był conajmniej takiej wielkości, jak u Marty. No ale zobaczymy. Coś u nas ciężko z podejmowaniem decyzji ostatnio. Napisz coś więcej o sobie. Kiedy zaczynasz budowę? Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts