Nelli Sza 02.11.2008 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Oczywiście, że zaglądamy i SERDECZNIE GRATULUJEMY DZIDZIUSIA !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 02.11.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 ...GRATULACJE !!!! ....to super że dzidziuś w drodze ..to ogromnie wielkie szczęście , piszcie częściej jak się da ...pokazujcie domek ..POZDROWIONKA-dla całej rodzinki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 02.11.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 No kochani...takiego wysypu komentarzy to się nie spodziewalam ....Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 03.11.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Zaglądamy, zaglądamy i GRATULUJĘ!!! A jak się czuje przyszła mamusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 05.11.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dzięki....oj muszę przyznać, ze moja ciąża to nie sielanka. A ktokolwiek nazwał mdłosci porannymi...bardzo się pomylił. W moim przypadku to zdecydowanie mdłości całodniowe No ale najważniejsze, że dzidziuś się ma dobrze... Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackpal 06.11.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Zagląda zagląda! wielkie gratulacje od Nas...! ale nieskromnie zapytamy jak postępy na budowie albo może jakie plany co do domku. Z tego co pamiętam to aktulanie nie mieszakacie w Polsce a może plany ulegają zmienie? pozdrawiamy Jacek i Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał C117 07.11.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Wielkie gratulacje i życzenia powodzenia również od nas !!! Nam tez się powiększyłe rodzinka w trakcie budowy, nie było lekko, ale ile szczęścia.... Teraz to szczęście ma już 11 mies i włazi wszędzie w naszym nowym domu.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 08.11.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Dominiczka Pozwól, ze i ja dołączę się do gratulacji!!! Życzę dużo zdrówka i uśmiechu - to super wiadomość Dbaj o siebie i ciesz się każdym dniem... Bycie w ciąży jest piękne Buziaczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 11.11.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Zagląda zagląda! wielkie gratulacje od Nas...! ale nieskromnie zapytamy jak postępy na budowie albo może jakie plany co do domku. Z tego co pamiętam to aktulanie nie mieszakacie w Polsce a może plany ulegają zmienie? Dziękujemy...a postępy- no cóż- ciężka sprawa....fundusze się skończyły, część długów już trzeba było pospłacać...no i już mamy opóźnienia... Jakieś fotki wkrótce wkleję, bo coś tam się jednak działo.... Ale pełną parą ruszamy znowu prawdopodobnie na wiosnę. Co do naszych planów powrotnych nic się nie zmieniło. No może jedynie okres oczekiwania - trochę się to wszystko przedłuża. Wielkie gratulacje i życzenia powodzenia również od nas !!! Nam tez się powiększyłe rodzinka w trakcie budowy, nie było lekko, ale ile szczęścia.... Teraz to szczęście ma już 11 mies i włazi wszędzie w naszym nowym domu. Wam również bardzo dziękujemy i oczywiście gratulujemy. Oj, nie moge się doczekac, kiedy to nasze szczęście pojawi się na świecie. Dominiczka Pozwól, ze i ja dołączę się do gratulacji!!! Życzę dużo zdrówka i uśmiechu - to super wiadomość Dbaj o siebie i ciesz się każdym dniem... Bycie w ciąży jest piękne Dziękuję Kasiu... Jestem bardzo szczęśliwa...dla mnie to po prostu cud...i chyba jedna z najbardziej niesamowitych sytuacji, jakie mi się w życiu przytrafiły.... Staram się dbać o siebie, jak najlepiej potrafię, ale, niestety, pomimo tego ciągle łapię jakieś infekcje. Teraz jestem strasznie przeziębiona- najbardziej męczy kaszel. Dla takiego malucha to chyba prawdziwe trzęsienie ziemi. Już od kilku dni, lecząc się tylko i wyłącznie naturalnymi metodami, leżałam w łóżku. I nic nie pomagało. W końcu musiałam zacząć zażywać Paracetamol, ale strasznie się boję lekarstw i już nie wiem, co robić. Myślisz, ze to na pewno bezpieczne (tak powiedziała mi lekarka) Najgorsze jest to, że za kilka dni muszę wrócić do pracy (9,5 godziny przez cztery dni w tygodniu, piąty krótszy). Strasznie to męczące. Cieszyć się każdym dniem???- pewnie, ze się cieszę, ale cieszyłabym się jeszcze bardziej w pełni sił i zdrowia, wiedząc, ze dzidziuś jest bezpieczny... Pozdrawiam cieplutko, Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 12.11.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Witam i dołączę się również do gratulacji!!! Życzę dużo zdrowia i zarobienia mnóstwo pieniążków , aby mogliście jak naszybciej skończyć budowę domku. pamietam jak zaczynałam budowę swojego domku , to wtedy myslałam kiedy ja będę na tym etapie budowy co Wy. Nawet udało mi się cos zrobić , z czego bardzo sie cieszę.trzymam tez za wami . Pozdrawiam maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 14.11.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Witam i dołączę się również do gratulacji!!! Życzę dużo zdrowia i zarobienia mnóstwo pieniążków , aby mogliście jak naszybciej skończyć budowę domku. pamietam jak zaczynałam budowę swojego domku , to wtedy myslałam kiedy ja będę na tym etapie budowy co Wy. Nawet udało mi się cos zrobić , z czego bardzo sie cieszę. trzymam tez za wami . Pozdrawiam maria Dziękuję bardzo za życzenia... Ja tez chciałabym jak najszybciej skończyć ten domek.... No a Ty- rzeczywiście dałas czadu i już dawno nas przegoniłaś. Tak trzymać. Pozdrawiam serdecznie, Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 18.11.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 WITAM I GRATULUJE MAŁEGO CZŁOWIECZKA W DRODZE!!! Ja też nie zapomnę pierwszego usg-pamiętam jakby to było wczoraj, a teraz nasza mała pociecha ma 7 tyg. pozdrowienia RODZINA CODZIENNIAKÓW SIĘ POWIĘKSZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 27.11.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A co tam u przyszłej mamy słychac ? Ni c nie piszesz. Jak sie czujesz ?Aby do wiosny i będzie lepiej, ja tez tak mysle. pozdrawiam maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 23.12.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://images29.fotosik.pl/307/5f42f4e3b0f6cd44.gif Zdrowych, Wesołych, Pogodnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku życzą Ola i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 24.12.2008 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/s/4/0/2/40925529_d.jpg Smacznego barszczyku, wyśmienitego karpia, pysznej kapusty i tylko trafionych prezentów pod pachnącą choinką. No i przede wszystkim miłości... dużo miłości, która przetrwa wszystko, pogody ducha, uśmiechu i samych pięknych dni w nowym 2009 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 30.01.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Spóźnione podziękowania za te piękne życzenia świąteczne (A ja jak forum zaniedbywałam, tak zaniedbuję- w tej kwestiii nic się nie zmieniło). Napiszę tylko króciutko, ze dzidziuś ma być na 100% chłopcem i ma się bardzo dobrze. Pozdrawiam wszystkich cieplutko, Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 08.06.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 GRATULACJE!!! Synek jest prześliczny Życzę wiele pociechy z maleństwa i żeby się zdrowo chował! Pozdrawiamy całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackpal 23.06.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 wielkie gratulacje pozdrawiamy Jacek i Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 26.06.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam,Dziękuję wszystkim za gratulacje. Marta, ja tez na forum prawie już nie bywam. Prace przy domu zostały wstrzymane na jakiś czas. No ale moze w te wakacje coś ruszy. Tata znalazł nam fajnego elektryka. Rozglądamy się powoli za instalatorami co, wod-kan. Mam nadzieję, ze w końcu uda się posunąć coś do przodu. Z dzidzią nam bardzo fajnie. Szybko rośnie i baaardzo dużo je. Pozdrawiam,Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 29.10.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witaj. Pytałaś o tynki. Obecnie większość robi tynki gipsowe, my też takie mamy. Jeżeli się na takie zdecydujesz to nie wierz, gdy będą Cię przekonywać, że nie trzeba robić gładzi. Pozdrowienia, K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts