marzycielka74 03.04.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam ! Jakoś znajome okolice ...bedę zgadywać może..... miejscowość Goleszów albo Hermanice albo CUŚ koło tego. Gratuluję pięknej działeczki ,też mi nie otwierały się zdjęcia ale dzieki poradzie UDAŁO mi się ! Życzę dużo zdrówka i powodzenia w realizacji marzeń no i kasiorki KRAJANKO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 03.04.2007 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam, Nie Goleszów i nie Hermanice....a Górki Wielkie. Fajnie, ze Wam się podoba. A Wy- gdzie się budujecie? Dzięki serdeczne za zyczenia. My równiez życzymy wszystkiego dobrego, ale prosimy o obszerniejsze przedstawienie się Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 04.04.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Witam, Nie Goleszów i nie Hermanice....a Górki Wielkie. Łoj sąsiadeczko to bardzo blisko nas, teraz jak zrobili drogę, to mój mąż do pracy do Skoczowa jedzie 10 minut W lecie jeździliśmy tam nad rzeczkę. Piękne, cudowne i urocze miejsce Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 04.04.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 witam:) dzięki za adresy zaraz wysyłam mail bo jak widze trzeba już teraz zamawiać zarówno firmy jak i materiały na które trzeba czekać dwa miesiące co to sie porobiło w naszym pięknym kraju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 04.04.2007 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Łoj sąsiadeczko to bardzo blisko nas, teraz jak zrobili drogę, to mój mąż do pracy do Skoczowa jedzie 10 minut W lecie jeździliśmy tam nad rzeczkę. Piękne, cudowne i urocze miejsce Pozdrawiam kasia Cześć Kasiu, Fanie, że będziemy sąsiadkami Może się nawet kiedyś spotkałyśmy na jednym z okolicznych szlaków. Kto wie??? Nam też podoba się okolica. Mam nadzieję, ze będzie sie nam dobrze mieszkać. witam:) dzięki za adresy zaraz wysyłam mail bo jak widze trzeba już teraz zamawiać zarówno firmy jak i materiały na które trzeba czekać dwa miesiące co to sie porobiło w naszym pięknym kraju:) Hej, Wysyłaj, wysyłaj...i to czym prędzej. Nie zdawałam sobie sprawy, że tak ciężko z materiałem. Śmiałam się i myślałam, ze ludzie po prostu przesadzają. Okazało się, że jest rzeczywiście ciężko. Już pisałam w dzienniku, że bloczki komórkowe mieliśmy dostać w kwietniu. Nagle okazało się, że najwcześniejszy termin to czerwiec Życzę powodzenia i zapraszam ponownie, bo ostatnio coś mało osób mnie odwiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 04.04.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Jednak pierwsza myśl jest najlepsza , myślałam właśnie o Górkach,ale potem zmieniłam zdanie.Naprawdę piękna okolica,mam kolezankę w Grodzcu i ilekroc do niej przyjeżdzam to żałuję że nie mamy kasy by kupic w tej okolicy działkę.My mieszkamy 12km od Skoczowa (od Cieszyna też) taka mała miejscowość Rudnik (koło Dębowca).Niestety narazie jesteśmy na etapie marzeń o własnym domku-a jest to moje NAJWIEKSZE marzenie(nie masz pojecia jak wielkie).Staramy sie oszczędzać na ten cel.Lubię obserwowac innych jak zmagają sie z trudem budowania.Zyczę powodzenia ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 04.04.2007 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Jednak pierwsza myśl jest najlepsza , myślałam właśnie o Górkach,ale potem zmieniłam zdanie. Naprawdę piękna okolica,mam kolezankę w Grodzcu i ilekroc do niej przyjeżdzam to żałuję że nie mamy kasy by kupic w tej okolicy działkę. My mieszkamy 12km od Skoczowa (od Cieszyna też) taka mała miejscowość Rudnik (koło Dębowca). Niestety narazie jesteśmy na etapie marzeń o własnym domku-a jest to moje NAJWIEKSZE marzenie(nie masz pojecia jak wielkie). Staramy sie oszczędzać na ten cel. Marzycielko, Twoje marzenia na pewno wkrótce się spełnią. Ważne żeby konsekwentnie do celu dążyć. My postanowiliśmy, że zrobimy wszystko, zeby nam się udało, żeby coś w naszym życiu zmienić, zeby życ tak, jak my sobie zaplanujemy, a nie tak, jak narzucała nam rzeczywistość, w której się znajdowaliśmy. Życzę Ci wiary i optymizmu w dążeniu do spełnienia marzeń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 04.04.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Czesc, Odnosnie kwoty dla kierbuda.. nasz tez tyle sobie zazyczyl Mowi, ze biora srednio 1% wartosci budowy... My sie zdecydowalismy, bo i co bedziemy wybrzydzac, poza tym jest to gosc, ktory pracuje w inspektoracie budowlanym, wiec... Powodzenia i cierpliwosci, Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 05.04.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 OGROMNIE CI DZIĘKUJĘ DOMINICZKO za życzenia ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 05.04.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 OGROMNIE CI DZIĘKUJĘ DOMINICZKO za życzenia ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 05.04.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Takie sytuacje jak ta z bloczkami dają kopa, że się wzystkiego „odniechcewa”. Ale co by to było za budowanie bez problemów. Zaraz byś o wszystkim zapomniała a tak..... Ja kupiłem MAXy na początku lutego a pierwsza dostawa ma być 5 czerwca. Ale ja tak planowałem. Zaczynamy budowy nieomal w tym samym dniu. Gdybym miał gdzie złożyć to kupiłbym dziś wszystko od cementu i piasku po klamki i wizytówkę. Info: dla Oli i Tomka: procedury w urzędach mogą trwać niezwykle długoooooo [np. pozwolenie na budowę nie 30 a 65 dni wg przepisów, uzgodnienia w ZUD 30 dni itd. itp.]Dominika! Uszy do góry – jeszcze tylko dwa miechy i kask na głowę Pani Inwestor!!Pozdrawiam świątecznie, Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 05.04.2007 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Czesc, Odnosnie kwoty dla kierbuda.. nasz tez tyle sobie zazyczyl Mowi, ze biora srednio 1% wartosci budowy... Dzięki za info. Dobrze jest się upewnić, ze nie przepłacam OGROMNIE CI DZIĘKUJĘ DOMINICZKO za życzenia ! ! Nie ma za co dziękować . Polecam się na przyszłość Takie sytuacje jak ta z bloczkami dają kopa Oj, dają...Ciekawe co będzie z resztą materiałów. Dominika! Uszy do góry – jeszcze tylko dwa miechy i kask na głowę Pani Inwestor!! Ha, ha, ha- nie mogę się doczekać. Kask- w zasadzie to wcześniej, bo fundamenty sobie już wcześniej załatwimy. Zastanawiam się tylko, co by tu fajnego zakopać w tych naszych fundamentach- wiecie- na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.04.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://www.gifs.ch/Festtage/ostern/images/Hasepip.gif Wesołych Świąt Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 06.04.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Witaj Miłych Świąt Wielkanocnych i "smacznej wody studiennej" Pozdrawiamy Iwona+Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 06.04.2007 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Dziękuję bardzo,Ja również, jeszcze raz, życzę Wesołych Świąt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 06.04.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych oraz dużo pogody ducha i wytrwałości w budowlanych zmaganiach, życzymy my: Marta, Dawid i Arturek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 06.04.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://images21.fotosik.pl/152/9121759a251483da.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 06.04.2007 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuję za życzenia Jeszcze raz życzę wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 13.04.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 witam ostatnio miałem problemy z internetem i mnie nie było . pozdrawiam wszystkich i dziękuje z informacje właśnie wczoraj wywierciłem 37 dziur pod prowizoryczne ogrodzenie na naszej działce w sobote bede montował, nie chce żeby pod moją nieobecność kręcili sie ludzie po terenie budowy w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 13.04.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 po słupki na ogrodzenie pojade do lipowca , stemple z budowy pana z ul. leśnej. więc bede prtzejeżdzał obok waszej działki roni jeszce raz pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts