MARLENE 31.01.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witam! Zaciekawiło mnie zapytanie (kiedyś kiedyś) co do dekarzy z okolic Olesna. Ponieważ sama jestem z tych okolic i planuję budowę, wszystko jest dla mnie ciekawe. Możesz polecić jakąś ekipę budowlaną solidną? P.S. Przeglądałam Twój dziennik, ale nie dojrzałam 'słynnej' makiety. Gdzie ona jest? Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARLENE 31.01.2007 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 To pytanie do Tabalugi. w złym miejscu wstawione. Przepraszam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 13.07.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 To pytanie do Tabalugi. w złym miejscu wstawione. Przepraszam wszystkich Oj MALRENE, często Ci się zdarzają pomyłki. Skasuj swojego ostatniego posta http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1915667#1915667 i wstaw go we właściwie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts