pawilon79 31.01.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 mam pytanko. chodzi mi o to ze chce złożyc wniosek w ZE , a we wniosku jest napisane aby dołączyc plan zabudowy lub szkic sytuacyjny. co to jest. czy mapka od geodety wystarczy czy mam jeszcze samemu nanieść na mapke usytuowanie mojego domku. prosze o podpowiedz dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolf111 31.01.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 mam pytanko. chodzi mi o to ze chce złożyc wniosek w ZE , a we wniosku jest napisane aby dołączyc plan zabudowy lub szkic sytuacyjny. co to jest. czy mapka od geodety wystarczy czy mam jeszcze samemu nanieść na mapke usytuowanie mojego domku. prosze o podpowiedz dziekuje Witam to chodzi o to, abyś odręcznie narysował we wniosku w jaki sposób ma wyglądać przyłącz energetyczny do Twojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawilon79 31.01.2007 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 to znaczy ze mam walnąć tam dwie kreski czy jak/.../// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 31.01.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Napisz dokładnie o jaki wniosek chcesz zlozyc.Jezeli masz zlózyc szkic to mozesz sam sobie na jakiejs mapce wrysowac mniej wiecej dom. Ale pewnie i tak w pózniejszym czasie bedzie potrzeba mapke do celów projektowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawilon79 31.01.2007 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 chce złożyć wniosek o okreslenie warunków przyłączenia. a mapke do celów projektowych mam. z niej wynika ze jakies 50 m bede musiał podciągnąc kabel. jak mam to narysowac. krecha wystarczy . narysowac domek i do domku czy do rozdzielni na granicy działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawilon79 31.01.2007 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 dokładnie nie wiem dokąd mam pociągnąc ta linie od domku. na mapie mam symbole eNN czy to jest elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 31.01.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Linie podciag do budynku. A jak nie wiesz jak to zrobic to mozesz to sobie nakreslic w zakładzie energetycznym tam Ci powiedzą jak to zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawilon79 31.01.2007 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 a ten budynek to mam sobie naniesc jako jakis kwadrat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts