Becik 26.05.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 W piątek napisałam zapytanie, dziś zaglądam na Forum w celu sprawdzenia czy są odpowiedzi - a tu nawet mojego pytania nie ma . Czy Szanowna Redakcja zdaje sobie sprawę ile wysiłku kosztowało mnie ( umysł ścisły ) napisanie taakiego dłuugaśnego postu?? Redakcjo, zechciej odpowiedzieć czy moje pytanie pojawi się tu znowu, czy może zostało ocenzurowane, czy też mam wysilić swój matematyczny umysł i wklepać pytanie raz jeszcze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 29.05.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Dwa razy otwierałem wątek "Dulux,dyrup czy dekoral?" i dwa razy zniknął. Myślę, że Redakcja leci w h..a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 29.05.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Wątki nie są usuwane, tylko przesuwane do odpowiedniego działu. Znikający wątek może być efektem niedawnych kłopotów z przeniesieniem Forum na inny serwer i do nowszej wersji oprogramowania. Prosimy więc o ponowne zamieszczenie wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 02.06.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Szanowna Redakcjo !Wystarczy użyć opcji "szukaj" i wpisać tam JANK. System pokaże Państwu wszystkie moje publikacje. Jednak nie znajdziecie tam mojego postu " Dulux, dyrup czy dekoral ?" Z tego jest prosty wniosek - post został usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 02.06.2003 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Moje posty też poznikały. Te najważniejsze po prostu napisałam jeszcze raz. Ale swoją drogą Redakcja mogłaby bardziej się starać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2003 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 No to teraz wam dopieczemy za ten czas podły, kiedy nie mogliśmy pisać na forum. Drżyjcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts