Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Problemy z Forum - prosimy o cierpliwo??

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 144
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A jak tak mam od kilku dni:

forum otwiera się bardzo wolno :evil: od 2-15min!!! bez względu na godzinę.

Strona startowa forum rusza jeszcze w akceptowalnym czasie, chociaż też ma jakiś ciężki start...Natomiast poszczególne wątki to już istna tragedia.

Co ciekawe uwagi o forum faktycznie biją rekordy :D :o

Teraz zacząłem eksperymentować:

przeglądanie spod opery czy eksplorera nie widać różnicy ( obawiałem się dyskryminacji :D ), spod różnych IP - też nie (NEO+).

Ale: poprzez proxy ( w3cache.icm.edu.pl) RUSZYŁO!!! Czas otwierania poszczególnych wątków w granicach 15 sek!!!

Spróbuję jeszcze przez modem.

Pozdrawiam

Rajku a ja miałam nadzieję, ze ta nieznośna powolność forum to takie przejsciowe niedogodności :-? a to co to juz zawsze forum będzie się wlec jak wzdęta krasula :o

Co mam w mojej neostradzie poprzestawiać, zeby działało szybciej najlepiej co najmniej tak szybko jak inne fora.

Pozdrawiam Gośka

• 2 months później...
Czy i Wy macie takie problemy z Forum?

*ostatnio ciężko było się dostać na Forum [pt-nd]

*ciężko idzie przewijanie stron myszą i klawiszem "Page Down/Up"

*przy pisaniu postu czasem bardzo długo czeka się na pojawienie się tekstu na ekranie

???

To pierwsze to może być wina po działania Forum (też miałem trudności otwarciem strony), ale przy dwóch następnych pozycjach wina prawdopodobnie leży po stronie Twojego komputera (źle skonfigurowany, jakieś programy działające w tle - np. wirusy).