Obsluga techniczna 30.06.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 REDAKCYJO dlaczego znowu Forum spowalnia starsznie wolno działa...w tej chwili? pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 30.06.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 A jak tak mam od kilku dni: forum otwiera się bardzo wolno od 2-15min!!! bez względu na godzinę. Strona startowa forum rusza jeszcze w akceptowalnym czasie, chociaż też ma jakiś ciężki start...Natomiast poszczególne wątki to już istna tragedia. Co ciekawe uwagi o forum faktycznie biją rekordy Teraz zacząłem eksperymentować: przeglądanie spod opery czy eksplorera nie widać różnicy ( obawiałem się dyskryminacji ), spod różnych IP - też nie (NEO+). Ale: poprzez proxy ( w3cache.icm.edu.pl) RUSZYŁO!!! Czas otwierania poszczególnych wątków w granicach 15 sek!!! Spróbuję jeszcze przez modem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.06.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Jako fanatyk zdecydowania w okazywaniu uczuć proszę o przywrócenie starego emotikona oops, takiego czerwonego buraczka. Ten nowy jest fajny, ale nie taki explicite dosłowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 30.06.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 A jak tak mam od kilku dni: forum otwiera się bardzo wolno od 2-15min!!! bez względu na godzinę.hmm winilbym strukture sieci - prosze tak jak probowano korzystac z proxy pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2003 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 dział informatyki tak forum dziala od paru dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 30.06.2003 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Rajku a ja miałam nadzieję, ze ta nieznośna powolność forum to takie przejsciowe niedogodności a to co to juz zawsze forum będzie się wlec jak wzdęta krasula Co mam w mojej neostradzie poprzestawiać, zeby działało szybciej najlepiej co najmniej tak szybko jak inne fora. Pozdrawiam Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 30.06.2003 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Ja codziennie czytam o powolnym forum ale u mnie śmiga tak jak zawsze. Ciekawe czym to jest spowodowane, że ja nie zauważyłem spowolnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 01.07.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 tak forum dziala od paru dni... no niestety moge tylko zgadywac w czym lezy problem - z mojego punktu forum dziala szybko, a strony laduja sie szybko. pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 01.07.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 U mnie tez smiga, ale w domu mam ISDN, a w pracy Telbank i powolne toto jak zolw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 01.07.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 A dzisiaj ok! Użytkownicy Neo, a jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.07.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Co chwila niedostępne, potem mnie wylogowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 02.07.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 U mnie tak jak u Ponurego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.07.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Ja już gdzieś pisałam o tym, właśnie w okolicach godziny 13,30 wywala z Forum, i to już od jakiegoś czasu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 02.07.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Ja już gdzieś pisałam o tym, właśnie w okolicach godziny 13,30 wywala z Forum, i to już od jakiegoś czasu !!tak, niestey jest to prawda. przed 13 i po 13:430 wszystko chodzi za to bardzo dobrze. pozdrawiam Dzial Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 09.07.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 No juz od ok tygodnia forum działa jak należy . Stronki ładują się szybko, nie ma błedu critical error:P. Pozdrawiam Obsługę Techniczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.09.2003 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Czy i Wy macie takie problemy z Forum? *ostatnio ciężko było się dostać na Forum [pt-nd]*ciężko idzie przewijanie stron myszą i klawiszem "Page Down/Up"*przy pisaniu postu czasem bardzo długo czeka się na pojawienie się tekstu na ekranie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 17.09.2003 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Czy i Wy macie takie problemy z Forum? *ostatnio ciężko było się dostać na Forum [pt-nd] *ciężko idzie przewijanie stron myszą i klawiszem "Page Down/Up" *przy pisaniu postu czasem bardzo długo czeka się na pojawienie się tekstu na ekranie ??? To pierwsze to może być wina po działania Forum (też miałem trudności otwarciem strony), ale przy dwóch następnych pozycjach wina prawdopodobnie leży po stronie Twojego komputera (źle skonfigurowany, jakieś programy działające w tle - np. wirusy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 17.09.2003 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Dlaczego niektóre wątki pojawiają się z suwakiem poziomym? Bardzo niewygodnie się je czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.09.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Joskul, dzieje sie tak wtedy, gdy ktos wstawi do swojego posta jakis duzy obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejS 18.09.2003 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Dawno tu nie byłem ale jest Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts