Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Problemy z Forum - prosimy o cierpliwo??

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 144
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Miałem cholerne problemy z Forum, zwłaszcza z pisaniem wiadomości - przez wiele sekund po zakończeniu pisania fragmentu tekstu nic nie było wyświetlane, cofanie klawiszem Backspace wyglądało tak, ze przelatywał przez litery, a dopiero po kilku sekundach treść znikała...

Zainstalowałem Operę [po kompletnym usunięciu wszystkich programów choćby podejrzanych o szpiegostwo], i jest super. Tylko inna jest czcionka, wszystko trochę jakby zagęszczone, i nie ma obrazków, ale to są chyba sprawy do zdefiniowania przez użytkownika.

Przedtem miałem IE 5.5... to znaczy jeszcze mam, i może zainstaluję ver.6.0 ???

_ _ _ _ Microsoft [fill in the blanks :D ]

Oczywiście nie wszystko jest super [po wklejeniu emotikona kursor wraca na początek postu, pogrubianie i kursywa też nie za bardzo], ale damy radę 8)

http://www.sadurski.com/gify/ANIMACJE%20rysunkowe/komput-wali.gif

Witam,

12.45 ponowie mnie wylogowało
Rzeczywiscie dzisiaj o godzinie 9 rano oraz przed chwila (o godz 12.40) konieczne bylo zrestartowanie bazy danych. Niemilych efektem bylo wylogowanie wszystkich uczestnikow forum.

Za utrudnienia szczerze przeraszam.

Pozdrawiam

Dzial Informatyki

Wydawnictwo Murator

Niedawno (z pol godziny temu) tak jakby wyrzucilo mnie z forum (pojawil sie komunikat: Critical error), po ponownym wejsciu okazalo sie, ze dalej jestem zalogowana, ale wszystkie tematy watkow, ktore byly przeze mnie przeczytane zmienily kolor na "nieprzeczytane". Jak wrocic do stanu poprzedniego?

Niedawno (z pol godziny temu) tak jakby wyrzucilo mnie z forum (pojawil sie komunikat: Critical error), po ponownym wejsciu okazalo sie, ze dalej jestem zalogowana, ale wszystkie tematy watkow, ktore byly przeze mnie przeczytane zmienily kolor na "nieprzeczytane". Jak wrocic do stanu poprzedniego?

Przeczytać jeszcze raz :lol: .

A na serio mozna skorzystać z Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane

Nie o to chodzi HenoK. Z tej opcji to ja czesto korzystam.

Chodzi mi o to, ze (nie wiem jak to jest u innych) wszystkie watki przeczytane przeze mnie (bo wszystkich w ogole to nie czytam) zmieniaja po przeczytaniu kolor z czerwonego na brazowy i tak juz zostaja, po kazdym nowym zalogowaniu. Natomiast teraz po wywalce wszystkie watki sa znowu czerwone!