AgnesK 31.01.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Nareszcie działa....i oby jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 31.01.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Oj, było, było w dniu wczorajszym i dzisiaj wiele nieudanych prób zalogowania..... Ale wreszcie się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 31.01.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Pewno tym razem serwer dostał piątkowej głupawki Chwała Bogu w sobotę mu przeszło, bo dwa dni na głodzie bez Forum...... Już się bałam, że go te wirusy pożarły z kretesem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 31.01.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Ja tak sobie myślę, że to może był taki test..... wiecie, na ile jesteśmy uzależnieni od Forum..... A wyniki....? Oj, chyba baaaardzo uzależnieni... (Ale mi z tym dobrze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deha 31.01.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Oj baaaaaaaardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 31.01.2004 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Nareszcie w domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 01.02.2004 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2004 Tylko ciekawe dlaczego Redakcja nie ma ochoty nam odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 02.02.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Witam.Nie wiem czy to tylko mój problem, ale ani wczoraj, ani dziś przed południem nie działały stony Muratora, ani główna ani Forum. Inne strony chodziły bez problemu. O co chodzi REDAKCJO? Tak, to prawda - w piątek po południu oraz w sobotę rano nie można było połączyć się z Forum MURATORA. Wystąpiła awaria łącza u providera - niestety nic na to nie mogliśmy poradzić. Za utrudnienia wszystkich uzależnionych i nieuzależnionych przepraszam. Pozdrawiam Wojciech Jukowski Dział Informatyki Wydawnictwo MURATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laureaci 03.02.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 my mamy problemy z logowaniem się: musimy często używać laureaci1, laureaci2 itd. bo pod naszym logo coś nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 07.02.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Wczoraj czyli 6 lutego cały wieczór nie mogłam wejść na strony Muratora.Czy to tylko był mój problem ?Dzisiaj wszystko działa bez zarzutu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 10.02.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 WitamWczoraj czyli 6 lutego cały wieczór nie mogłam wejść na strony Muratora.Czy to tylko był mój problem ?Dzisiaj wszystko działa bez zarzutu .Hm. Forum 6 lutego było dostępne. Podjerzewam, że mogły zawinić łącza internetowe. Pozdrawiam Dział Informatyki Wydawnictwo MURATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 10.02.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 18.03.2004 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 hej czy Wy też macie problemy z korzystaniem z forum? ostatnimi czasy wywala mnie co chwilkę, gdy klikam któregoś linka, a wejście do skrzyni pocztowej graniczy z cudem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.06.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Jest ostatnio dość różnie... - czasem nie mogę wejść do skrzynki wiadomości prywatnych;- często nie mogę odpowiedzieć - zawiesza sie okienko z odpowiedzią w wątku;Czasem pomaga wylogowanie i logowanie ponowne, ale nie zawsze. Strona przeładowuje się ponad dwukrotnie dłużej, w pasku postępu migają nazwy supermedia.pl i hit gemius.pl najczęściej otwieranie zawiesza się przy adidm04.supermedia.pl i idm.hit.gemius.pl Czy to zwykłe zbieranie danych o aktywności w sieci, i dlaczego to spowalnia przeładowanie strony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.03.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Czy i Wy macie ostatnio problemy z przeładowaniem strony na Forum ? Zanotowany przeze mnie rekord to ponad 2 minuty . W pasku postępu [Opera 7.51] widnieje "Żądanie oczekuje na wysłanie do murator.com.pl" i tak sobie wisi...i wisi... a za kilka minut strona przeładowuje się w kilka sekund. Problemy z adidm.supermedia.pl ostatnio trochę mniejsze, ale w zeszłym tygodniu to ten licznik właśnie blokował najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 15.03.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Nio... ślimaczy się ... ślimaczy baaaaaaaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 15.03.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 oj tak,bardzo sie slimaczy.Dzisiaj tez mialam male klopoty z wejsciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.03.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 A ja mam bardzo często komunikat - "bład krytyczny php" czy jakoś tam. Może napisaliśmy już tyle postów, że pojemność Forum jest na granicy wytrzymałości i je zaraz rozsadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 29.03.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Chyba Forum świątecznym obżarstwem się odbija – czyżby za duża ilość jajek ? A może zworki na łączach to efekt po zbyt obfitym śmingusie- dyngusie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 29.03.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 moze by tak przejsc na IPB (invision power board) ? forum znacznie lepsze, bardziej wydajne, z przeniesienie bazy z phpBB na IPB, da sie zrobic, tak wiec wszytsko by zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts