Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Problemy z Forum - prosimy o cierpliwo??

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 144
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam.

Nie wiem czy to tylko mój problem, ale ani wczoraj, ani dziś przed południem nie działały stony Muratora, ani główna ani Forum. Inne strony chodziły bez problemu.

O co chodzi REDAKCJO?

Tak, to prawda - w piątek po południu oraz w sobotę rano nie można było połączyć się z Forum MURATORA. Wystąpiła awaria łącza u providera - niestety nic na to nie mogliśmy poradzić. Za utrudnienia wszystkich uzależnionych i nieuzależnionych przepraszam.

Pozdrawiam

Wojciech Jukowski

Dział Informatyki

Wydawnictwo MURATOR

Witam

Wczoraj czyli 6 lutego cały wieczór nie mogłam wejść na strony Muratora.Czy to tylko był mój problem :cry: ?Dzisiaj wszystko działa bez zarzutu :lol: .
Hm. Forum 6 lutego było dostępne. Podjerzewam, że mogły zawinić łącza internetowe.

Pozdrawiam

Dział Informatyki

Wydawnictwo MURATOR

• 1 month później...
  • 2 months później...

Jest ostatnio dość różnie...

- czasem nie mogę wejść do skrzynki wiadomości prywatnych;

- często nie mogę odpowiedzieć - zawiesza sie okienko z odpowiedzią w wątku;

Czasem pomaga wylogowanie i logowanie ponowne, ale nie zawsze.

Strona przeładowuje się ponad dwukrotnie dłużej, w pasku postępu migają nazwy

supermedia.pl i hit gemius.pl

najczęściej otwieranie zawiesza się przy

adidm04.supermedia.pl i idm.hit.gemius.pl

Czy to zwykłe zbieranie danych o aktywności w sieci, i dlaczego to spowalnia przeładowanie strony ?

• 9 months później...

Czy i Wy macie ostatnio problemy z przeładowaniem strony na Forum ? Zanotowany przeze mnie rekord to ponad 2 minuty :o :evil:.

W pasku postępu [Opera 7.51] widnieje "Żądanie oczekuje na wysłanie do murator.com.pl" i tak sobie wisi...i wisi... a za kilka minut strona przeładowuje się w kilka sekund.

Problemy z adidm.supermedia.pl ostatnio trochę mniejsze, ale w zeszłym tygodniu to ten licznik właśnie blokował najbardziej.

• 2 weeks później...