Player 01.02.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 WitamIle może kosztować robocizna dla mego GUCIA 2 w okolicach Płocka:1. Chudy i rozprowadzenie kanalizacji(przepusty gotowe-kanalizacyjna wyprowadzona)2. Ściany nośne i działówki(z PH 25)3. Strop i 2 kominy systemowe 4. Taras, schody i 2 słupy(wstępnie zazbrojone)bez schodów5. Zrobienie więżby http://www.dominanta.pl/projektowanie_domow_projekt_domu_gucio2.html dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Player 01.02.2007 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Czy 21 tyś. to dużo(porządna,sprawdzona ekipa)?????Cena bez schdów wewnetrzych i więżbyproszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur K. 01.02.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Nie wiem jak w innych regionacg Polski, ale jak na warunki Pomorza cena nawet dobra. Nawet powiem że dość atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Player 01.02.2007 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 poczatkowo myślałem , że to sporo(bez schodów i więżby), ale myślę, że wartoto dobry wykonawcadzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur K. 01.02.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 W opisie podajesz że jest więźba Bo jeżeli bez to trochę się potarguj, ten 1000 zł przynajmniej w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Player 01.02.2007 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 tak jest bez więżby i schodów wewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts