agnieszkakusi 05.02.2007 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 siadła płyta główna. Koszt naprawy 100 zł. Na razie chodzi bez zarzutu (od soboty ). Pan w serwisie powiedział mi, że szkoda ją sprzedawać, że mam ją zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 05.02.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 może w złym proszku wyprałeś Że też o tym wcześniej nie pomyślałem. Po prostu jeteś wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.02.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 05.02.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 może w złym proszku wyprałeś Że też o tym wcześniej nie pomyślałem. Po prostu jeteś wielki. Hehe, pomyliłeś i pleć, i gabaryty Głowe do góry muszę zadzierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.02.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 może w złym proszku wyprałeś Że też o tym wcześniej nie pomyślałem. Po prostu jeteś wielki. Hehe, pomyliłeś i pleć, i gabaryty Głowe do góry muszę zadzierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 05.02.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Hehe, pomyliłeś i pleć, i gabaryty Głowe do góry muszę zadzierać Skoro tak do paciorek, siusiu i spać, a nie siedzieć przed komputerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.02.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Historia z tego lata z pewnej budowy nad morzem. Na budowie kopało dwóch młodych hydraulików wykop pod kanalizę. Krzepy sporo, to i wymachują szpadelkami aż miło popatrzać. W pewnym momencie jednemu wypadła z kieszeni komórka na ziemię, w tej samej chwili kolega miał rozpędzony szpadel. (nie zdążył zatrzymać). Finał= Z jednego telefonu zrobiły się dwa O serwisie nie bylo mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 05.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 05.02.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Hehe, pomyliłeś i pleć, i gabaryty Głowe do góry muszę zadzierać Skoro tak do paciorek, siusiu i spać, a nie siedzieć przed komputerem. o wieku nie wspominałam nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 05.02.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 o wieku nie wspominałam nic Skoro tak to: spadaj mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 05.02.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Znam goscia,ktoremu po pijaku komorka wpadla do kibelka. Na szczescie szybko zaskoczyl i po nia siegnal,ale co z tego jak nastepnym jego posunieciem bylo wlozenie jej do mikrofali zeby ja wysuszyci.Potem zalowal,ze katry SIM nie wyjal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 05.02.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 o wieku nie wspominałam nic Skoro tak to: spadaj mała. Postaram się przyzwyczaić do twojego specyficznego poczucia humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 05.02.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 siadła płyta główna. Koszt naprawy 100 zł. Na razie chodzi bez zarzutu (od soboty ). Pan w serwisie powiedział mi, że szkoda ją sprzedawać, że mam ją zostawić. Z tego co wiem bo mam kolege w Erze telefonów zamoczonych nie naprawiają. W telefonach po kompieli nie znasz dnia i godziny kiedy na zawsze się wyłączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.02.2007 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 dziś po 7 minutowej rozmowie ekran zrobił się biały...i tak mu zostało...zawiozę go do salonu firmowego i zobaczymy co powiedzą. Podobno można starać się o wymianę telefonu w takich przypadkach. Jestem klientką idea/orange od chyba 8 lat więc mam nadzieję, że nie będą robić kłopotu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.02.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 dziś po 7 minutowej rozmowie ekran zrobił się biały...i tak mu zostało...zawiozę go do salonu firmowego i zobaczymy co powiedzą. Podobno można starać się o wymianę telefonu w takich przypadkach. Jestem klientką idea/orange od chyba 8 lat więc mam nadzieję, że nie będą robić kłopotu.. Ja jestem kliejentem Plusa od 5 lat i mają mnie głeboko w d........ (powarzaniu). Dostaje takie promocje jak nowy klijent!!! Do bani . Jeszcze gadają, że za małe rachunki płace, aby dostać lepszy telefon Koniec z plusem. Zmianię na cos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imported_Żółw 06.02.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 o wieku nie wspominałam nic Skoro tak to: spadaj mała. Postaram się przyzwyczaić do twojego specyficznego poczucia humoru. OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 07.02.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 dziś po 7 minutowej rozmowie ekran zrobił się biały...i tak mu zostało...zawiozę go do salonu firmowego i zobaczymy co powiedzą. Podobno można starać się o wymianę telefonu w takich przypadkach. Jestem klientką idea/orange od chyba 8 lat więc mam nadzieję, że nie będą robić kłopotu.. A nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts