Dariusz ST 30.06.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 znów muszę napisać że jet ok, decyzja o wypłacie transzy pozytywna bez inspekcji. Nadal nie mam zastrzeżeń do banku. update - pieniadze wplyneły w terminie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InKre 11.07.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 No na tą chwilę moim zdaniem oferta GE MONEY BANKu przewyższa oferte Millennium chociażby pod względem opłat i prowizji różnego rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 16.11.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Kolejny wniosek o wypłatę transzy IV (brak wymaganego % zaawansowania prac ) Decyzja pozytywna - wypłata zaliczki 50% transzy.Dalej nie mam zastrzeżeń . do GE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 17.11.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 widze Darku że z GE idzie jak po maśle, to miło czytać bo w przyszłym tygodniu podpisuje umowę a troche się negatywów naczytałem.... ale tak jak ktoś napisał powyżej, złe opinie rozchodza się szybciej niż te dobre. Także mam nadzieje że u mnie z wypłatą transz też nie będzie najgorzej. Teraz mają promocje i u mnie marża wyszła 0,9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 18.11.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 To ja napisałem , miałem takie same mieszane uczucia czytając informacje przed zaciągnięciem kredytu. Nawet jeden mój dobry kolega - odradzał mi GE pukajac sie w głowę ( tylko że on splaca kredyty kredytami więc go zignorowałem) . Odpukać nic zlego narazie mnie nie spotkalo z ich strony , a domek powoli sie buduje własnymi siłami Podrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 19.11.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Fundusz wpłyną na konto , czyli ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 11.01.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Wniosek o ostanią transze w banku, jutro foto-inspekcjia i ... zobaczymy. Jak narazie dalej nie narzekam na GE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 11.01.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 ja już jestem po wszystkich transzach, też nie mogę narzekać na GE pieniądze zawsze po kilku dniach od złożenia wniosku. Troche mam do nich żal że libor obniżają raz na 3 miesiące i to jeszcze wyciągając jakąś tam średnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada_lena 12.01.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Troche mam do nich żal że libor obniżają raz na 3 miesiące i to jeszcze wyciągając jakąś tam średnią. Ale obniżają.. nie powiem, wyciągnęłam w piątek ze skrzynki nowy harmonogram - miło, jak rata się zmniejsza, a nie zwiększa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 13.01.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 U mnie to samo obniżka raty , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 14.01.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Transza wypłacona w 50% zabrakło mi 6% wykonanych prac , nie mam zastrzeżeń do GE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts