Agacisko 01.02.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Powiedzcie proszę jak usunąć starą farbę z żeliwnego kaloryfera?!? Błagam, tylko nie mówcie mi że mechanicznie bo ręce mi już odpadły, a kaloryfer jest nadal niebieski (po poprzednich lokatorach). Pytałam w Castoramie i szukałam w internecie- i "kupa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frater 01.02.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Polecam tzw. "mordixy" czyli np. SCANSOL. Taka jakby galareta do smarowania starych farb. Odgryza dp blachy czy drewna. Oczywiscie troszke mechaniki do oczyszczenia jest nieodzowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi1 01.02.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 odkrecić i dać do piaskowania wyczyści na zero tylko szybko po fakcie malować bo nalot rdzawy chyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thoma 02.03.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 No i oczywiście opalarka ale tu też się bez zdolności malualnych nie obędziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts