lajkonikk 01.02.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 witam serdecznie Mam taki problem:WD-40 mi się rozlało i teraz mam paskudne tłuste plamy. Czym to wywabić?Powtarzam;parkiet nielakierowanyWszelkie podpowiedzi będa cenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 01.02.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Jeżeli nie było to długo to myślę, że pomoże cyklinowanie. Mnie kiedyś zdarzyło się wywalić cały obiad na taką podłogę (duża ilość sosu i tłuszcz) pamiętam, że to była kasza gryczana z jakims duszonym ięskiem i sosem.Plama była obrzydliwa, ale zawartość talerza nie leżała długo na podłodze. Po cyklinowaniu i lakierowaniu nie ma najmniejszego śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 01.02.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 jeżeli to dąb to spróbuj papierem ściernym drobnym - u mnie pomogło, dąb ma dość małą nasiakliwość, o ile plama ta nie lezy zbyt długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i aleksander 01.02.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 U mnie tez wylal sie tlusty sos .Pomogl drobny papier scierny.Podloge mam z jesionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lajkonikk 03.02.2007 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Dziekuje wszystkim za pomocne rady!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinoc 03.02.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 kiedyś spotkałem taki pomysł na tłuste plamy: z benzyny ekstrakcyjnej i talku robisz papkę i nakładasz na plamę, bezyna rozpuszcza tłuszcz a talk to pochłania tylko czasem trzeba kilka razy powtarzać. Jak nie pomoże to i nie zaszkodzi, benzyna nie plami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts