ko12 09.10.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Suchy ekogroszek z niską ceną można kupić na terenie całego kraju (z dowozem w cenie) - tel. 509 637 149. Np. na Allegro są same pozytywne komentarze Kupujących, można to sprawdzić. A przy zakupie min. 10T węgla dowolnej postaci - tablet gratis. Warto tam zadzwonić i dopytać się o więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 09.10.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Suchy ekogroszek z niską ceną można kupić na terenie całego kraju (z dowozem w cenie) - tel. 509 637 149. Np. na Allegro są same pozytywne komentarze Kupujących, można to sprawdzić. A przy zakupie min. 10T węgla dowolnej postaci - tablet gratis. Warto tam zadzwonić i dopytać się o więcej. Znowu darmowa reklama Ja tam kupując węgiel nie chcę tableta, parasola, kubka czy innego gadżetu, tylko porządny węgiel - podobnie kupując tableta nie chcę gratis worka węgla Może podaj chociaż link do Allegro gdzie jest opis tego super-węgla ... Zadzwoń Wyslij SMS Dodaj do Skype'a Musisz mieć środki na koncie SkypeBezpłatnie przez Skype'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 11.10.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Znowu darmowa reklama Ja tam kupując węgiel nie chcę tableta, parasola, kubka czy innego gadżetu, tylko porządny węgiel - podobnie kupując tableta nie chcę gratis worka węgla Może podaj chociaż link do Allegro gdzie jest opis tego super-węgla ... Zadzwoń Wyslij SMS Dodaj do Skype'a Musisz mieć środki na koncie SkypeBezpłatnie przez Skype'a Oj co sie dziwisz, przeciez na forum to jedna wielka komercja. I to na wielu watkach, co niektórzy robia to w taki sposób , inni wbijają na priva, jadąc po konkurencji, jeszcze inni dobrze doradzają przy okazji wykonują robote Różnica taka że w ten sposób nikogo się do zakupu czy dzwonienia nie przekona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaWu 17.12.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Dzień dobry Ja może z bardzo głupim pytaniem, ale czy ktokolwiek może wie, który skład opału sprzedaje ekogroszek w żółtych workach wiązany białym sznurkiem ( niezgrzewany i zszywany ). Zamówiłam go ostatnio i jest bardzo dobry, ale zgubiłam numer tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanuszKar 22.07.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Wydaje mi się, że to będzie ten ekogroszek wrocław - psary. Też go używałem i jestem zadowolony.Bardzo wydajny, a przede wszystkim tani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DanielGek 22.07.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 U nas w Olsztynie bardziej popularne jest nowoczesna forma ogrzewania. Nie tylko ekogroszek, ale także pellet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanuszKar 01.08.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Mówisz, że pellet wrocław? Ok, spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba wrocław 24.09.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Ostatnio kupiłem ekogroszek Pieklorz na granicznej we Wrocławiu nie pamiętam numeru,koło lotniska bynajmniej,muszę przyznać że mają tam naprawdę dobry eko, widać i (czuć w domu różnicę) ze Polski a nie jakiś ruski z miałem czy kamieniami,Dość długo szukałem dobrego węgla i tak powiem szczerze że coraz trudniej o dobry węgiel ,ale widać ze są jeszcze tacy którym zależy na jakości sprzedawanego towaru,Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts