Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOLNOŚLĄSKIE - Ekogroszek - ceny, składy

Recommended Posts

Suchy ekogroszek z niską ceną można kupić na terenie całego kraju (z dowozem w cenie) - tel. 509 637 149. Np. na Allegro są same pozytywne komentarze Kupujących, można to sprawdzić. A przy zakupie min. 10T węgla dowolnej postaci - tablet gratis. Warto tam zadzwonić i dopytać się o więcej.

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Suchy ekogroszek z niską ceną można kupić na terenie całego kraju (z dowozem w cenie) - tel. 509 637 149. Np. na Allegro są same pozytywne komentarze Kupujących, można to sprawdzić. A przy zakupie min. 10T węgla dowolnej postaci - tablet gratis. Warto tam zadzwonić i dopytać się o więcej.

Znowu darmowa reklama :mad:

Ja tam kupując węgiel nie chcę tableta, parasola, kubka czy innego gadżetu, tylko porządny węgiel - podobnie kupując tableta nie chcę gratis worka węgla :sick:

Może podaj chociaż link do Allegro gdzie jest opis tego super-węgla ...

Zadzwoń

Wyslij SMS

Dodaj do Skype'a

Musisz mieć środki na koncie SkypeBezpłatnie przez Skype'a

Znowu darmowa reklama :mad:

Ja tam kupując węgiel nie chcę tableta, parasola, kubka czy innego gadżetu, tylko porządny węgiel - podobnie kupując tableta nie chcę gratis worka węgla :sick:

Może podaj chociaż link do Allegro gdzie jest opis tego super-węgla ...

Zadzwoń

Wyslij SMS

Dodaj do Skype'a

Musisz mieć środki na koncie SkypeBezpłatnie przez Skype'a

Oj co sie dziwisz, przeciez na forum to jedna wielka komercja. I to na wielu watkach, co niektórzy robia to w taki sposób , inni wbijają na priva, jadąc po konkurencji, jeszcze inni dobrze doradzają przy okazji wykonują robote :) Różnica taka że w ten sposób nikogo się do zakupu czy dzwonienia nie przekona :D

• 2 months później...
  • 1 year później...
  • 2 weeks później...
  • 1 year później...
Ostatnio kupiłem ekogroszek Pieklorz na granicznej we Wrocławiu nie pamiętam numeru,koło lotniska bynajmniej,muszę przyznać że mają tam naprawdę dobry eko, widać i (czuć w domu różnicę) ze Polski a nie jakiś ruski z miałem czy kamieniami,Dość długo szukałem dobrego węgla i tak powiem szczerze że coraz trudniej o dobry węgiel ,ale widać ze są jeszcze tacy którym zależy na jakości sprzedawanego towaru,Polecam