Włodek W. 27.06.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 niktspecjalny Stomatologa dużym łukiem nieda się obejść ,ale(światłoterapia) likwiduje stan zapalny i nie boili( wizyta konieczna ) .Chirurga po urazie też nie obejdziemy . Kardiologa już można (profilaktyka) Medycyna niekonwecjonalna to jest to . Jak po wypadku ordynator i lekarz prowadzący wypisali mnie ze szpitala z połamanymi żebrami ,a po roku zaczął mi rosnąć garb na plecach to ja już dziękują za takie leczenie (o pogrzebach przyjaciół nie będę pisał) Następny rok rechabilitacja prywatnie i dziś już jakoś żyję .Teraz sam się leczę i rodzinę ziołami . Ciekawe czy za samoleczeczie też grozi kryminał bo przeciez nie mam uprawnień lekarskich.,a w polsce co drugi to lekarz My mamy chorować i kupować leki, które szkodzą bardziej niż leczą .chyba że to są zioła i ich wyciągi Dlatego tak bardzo jadą na medycynę nikonwecjonalną Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts