gośka57 01.02.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Z pewnością niektórzy forumowicze takie mają, bo to teraz modne. Jak macie zamocowane takie drzwiczki? U mnie chodzi o drzwiczki w zabudowie łazienki. Czy są jakieś specjalne zawiasy? Gdzie je kupić? Proszę doświadczonych o wszelkie rady pzdr gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 01.02.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Takie zawiasy kupowałam u szklarza u którego zamówiłam szyby na drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 02.02.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 ja też sie podpinam pod to pytanie chcemy sami zrobić kabinę prysznicową. wiem gdzie zamówić szyby hartowane,ale nie wiem gdzie mocowania ,i relingi żeby wszystko trzymało się do kupy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pascall 04.02.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 A ja mam takie pytanie: czy na szklane drzwi kabiny prysznicowej nadaje się tafla z dużej ławy szklanej ? Szkło jest dosyc grube. No i skąd wziąść te zawiasy i mocowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts