Łukasz12345 01.02.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Dzięki za pomoc w nakierowaniu, zapomniałem o opcji szukaj jak zawsze najlepszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzejson 02.02.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ja równiez jestem za pralnią - jeżeli postawiony byłbym przed dylematem wyboru. Mając obydwa pomiescznie nie wyobrażam sobie rezygnacji któregoś z nich, ale imho jednak pralnia jest tą 'potrzeba pierwszego rzędu" - o ile to dobre porównanie A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 31.03.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Chciałabym zrobić wejście do pralni przez garderobę, w pralni by był też piec gazowy, czy takie przejście przez garderobę nie będzie złe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 31.03.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Jeśli to jedyne wejście do tej pralni to moim zdaniem kiepski to pomysł. Nie chciałbym aby serwisant od kotła przechodził przez garderobę. Poza tym nie wiem co o tym mówią przepisy budowlane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 01.04.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Nie chciałbym aby serwisant od kotła przechodził przez garderobę.. o! słuszna uwaga, dziękuję, nie pomyślałam o tym. Mam jeszcze możliwość zrobić wejście przez łazienkę. Przepisy budowlane pozwalają wsadzić piec do mniejszego pomieszczenia, jeśli jest tam do iluś, nie pamietam do ilu, 30? to będzie normalna pralnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts