Ew-ka 21.03.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 i teraz ma ok 1 m razem z donicą? a tak na poważnie, u kogo stoi najwyższy fikus? pochwalcie się /arcobaleno, dlaczego Twoja córcia ma codziennie urodziny? / najwiekszy jaki widziałam na żywo ...ma moja ciocia .Jest to ogromne rozkrzewione drzewo .. siega prawie do sufitu a obwod ma rownież imponujący . Jest śliczny ....stoi w swietle okna i wyglada jak sztuczne drzewko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.03.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 mój beni ma 144 cm - licząc od podłogi i ładnie sobie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maewcia 13.10.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Chciałabym sprzedać 3 fikusy benjaminy o wys. ok. 2.30 i 1.80.Proszę o zapytania na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts