ponury63 26.05.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Nowość! Może macie swoje ulubione żarty rysunkowe? Ale nie rysunek czy gif - to zbyt proste - opiszcie go! Dacie radę opisać żart rysunkowy? Mój kandydat (akurat na Forum!) Na trawie zalegają robotnicy z piwem, obok w pryzmę ziemi wbita łopata. Na niebie, na chmurze siedzi Pan Bóg ze zrezygnowaną miną i mówi: -Wiecie, mi też się ten ustrój nie podoba, ale jak patrzę na waszą robotę, to chce mi się rzygać.... (Mleczko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 26.05.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Godnym odnotowania faktem są dzisiejsze 70 już urodziny znakomitego,niestrudzonego podróżnika,nie kogo innego jak Koziołka Matołka we własnej osobie.Poczciwy ,stary Koziołczyna taką piękną okrągłą rocznicę dzisiaj przeżywa. HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 26.05.2003 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 ja zapamietałem taki żart, być może w nienajlepszym tonie, ale zapadł mi w pamięć bardzo mocno: na rysunku widać pole, całe usiane porozrzucanymi w róznych pozach zwłokami, na skraju stoi zaprzęg mikołaja, sam święty stoi obok i trzyma dymiącego jeszcze kałasznikowa,podpis: W tym roku mikołaj trafił do wszystkich dzieci ps. mam nadzieję,że nikogo nie uraziłem, nie jest to z pewnością ulubiony żart, ale pamiętam go doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 27.05.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 Na rysunku na całą strone gazety jest narysowany 150 osobowy śpiewjący chór. Dyrygent mówi Ty w 11 rzędzie 3 lewej nie fałszuj!Mysle jak on to usłyszał, liczę rzędy i potem 3 z lewej i JEST wszyscy spiewający mają usta otworzone w elipsę a ten jeden w trójkąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 28.05.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Rysunek Mleczki: Idzie nocką wigilijną aniołek i niesie transparent: "Szczęśliwego Nowego Roku!"A za nim idzie diabełek i niesie transparent: "Po moim trupie..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.06.2003 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 W knajpie przy piwie siedzą dwaj mężczyźni: jeden w garniturze, pod krawatem, a drugi w kufajce i berecie z antenką. Ten w garniturze mówi: -Znam Kanta, Hegla, Freud'a... A ten w kufajce: -A Józka pan znasz? (nie pamiętam kto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 18.06.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Rysunkowy Mleczki nosorożec na żyrafie w dwuznacznej pozycji opatrzony opisem "Obywatelu nie pieprz bez sensu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.06.2003 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Mały chłopczyk, w niemiłosiernie umorusanym ubranku, z czarną twarzą i takimiż rękoma, wyciąga do kobiety wyglądającej na matkę onej pociechy ręce; pokazując dłonie, bielutkie do nadgarstków, pyta: -Ręce już umyłem. Mogę usiąść do stołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 18.06.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Jeszcze raz Mleczko. W rozpadającej się ruderze przy dymiącej kozie siedzą facet i kobieta, brudni, w łachmanach. Facet trzyma rozłożoną gazetę i mówi: K...a, jachty znowu poszły w górę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.06.2003 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Przy stole, przed telewizorem, siedzi facet. Nos spuszczony na kwintę, przed nim na pół pusta półlitrówka, w telewizji plansza zapowiadająca program "Wódko, pozwól żyć". Facet do butelki:-No, i co ty na to? (nie pamiętam kto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 18.06.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Mleczko raz jeszcze.Facet z postawionym kołnierzem płaszcza patrząc na lumpenploteriat: - jestem przedstawicielem kultury europejskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 19.06.2003 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 Garry Larson - żarty jednorysunkowe, nie publikowane w Polsce. Do nabycia w księgarniach anglojęzycznych i sklepach komiksowych na Zachodzie (w Polsce pewnie też, ale nie wiem gdzie takie sklepy są).http://www.penet.pl/~mieczu/gl/setter.jpg Tłumaczenie: Jak rozpoznać nastrój setera irlandzkiego wesoły.......................przygnębionyzły.............................zamyślonypodekscytowany......nastrój samobójczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 29.06.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 Pieniek z wbitą siekierą. Od pieńka ucieka przerażona kura. Na szyi ma zaciśniętą dłoń. Samą dłoń! autora nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.06.2003 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Stoi sobie bardzo duża, dorodna gruszka i zadowolona gada przez telefon:-Sałatka owocowa? Wchodzę w to! [barsotti (New Yorker); przedruk w ostatnim "Przekroju"] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 30.06.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 A co tam będę opisywać. Pobawcie się tym sami - możliwości wiele...http://www.vectorlounge.com/04_amsterdam/jam/wireframe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 30.06.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Coś dla czekających na media.Przez bezkresną pustynię idzie, ostatkiem sił, facet z obłędem w oczach. W jednej ręce trzyma przenośny telewizor, a w drugiej sznur z wtyczką od tegoż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 30.06.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Biblioteka domowa (pałacowa) w stylu angielskim. Szafy z książkami zajmują całą powierzchnię ścian od podłogi do sufitu. Na żyrandolu kołysze się ciało "dostojnego" wisielca. A stojący w drzwiach kamerdyner mówi do pokojówki: Wszystko już przeczytał .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 30.06.2003 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Wowka,EEEEEEkstraaaaaaa,trafiles w moj mental ,super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.07.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Wowka,EEEEEEkstraaaaaaa,trafiles w moj mental ,super!!!! http://home.wanadoo.nl/de.animaties/smiley8.gif Cieszę sie i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.07.2003 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Facet w garniturze, w typie dyrektora, wręcza drugiemu, lekko przestraszonemu, karabin maszynowy i mówi:-Kowalski, weźmiecie i zlikwidujecie biurokrację w naszym zakładzie! (Mleczko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts