adaneta 01.02.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Zastanawiam się nad kupnem drzwi zewnętrznych od "Dziadka", czy ktoś z Was użytkuje takie i mógłby podzielić się opiniami?Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_71 02.02.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 cześćMam około roku drzwi wejsciowe, są narazie ok.Drzwi brata po pierwszym sezonie zostały zgloszone do reklamacji, potrwało trochę ale zamontowali takie same nowe.Generalnie zrezygnowałabym z dziadka ale takie musiały być (blizniak). Nie mogłam trafić na bardzo podobne, stolarze liczyli mi jeszcze raz tyle za takie same a czy lepsze trudno powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaneta 03.02.2007 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 napisz, proszę z jakiego powodu brat reklamował te drzwii z jakiego drewna wybraliścieja mam zamiar zamówić drzwi ze stałym naświetlem bocznym co znacznie podraża cenę, a dziadek daje jeszcze taką do przyjęcia (wyceniałam jeszcze w innych firmach i były juz dużo droższe, ale tak jak mówisz, nie koniecznie droższe musi być lepsze...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 03.02.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Mam "Dziadka" i jestem w zasadzie zadowolony, użytkuję od 2 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_71 04.02.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 cześć Zaczeły mu się robić pęcherze, wokół szybki weneckiej, do kończ sprawy wyszło tych wybrzuszeń około 10 szt.( takie cm. na cm.) wada była na zewnatrz, wejscie jest częściowo osłonięte i pod dachem. Poprostu wada producyjna. Drewno, oj muszę sprawdzić, nie pamietam z jakiego mamy W domu brat ma sosnowe dziadka, brał surowe i jak za taka cenę to są naprawdę dobre, mieszka 2 lata. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 04.02.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Zastanawiam się nad kupnem drzwi zewnętrznych od "Dziadka", czy ktoś z Was użytkuje takie i mógłby podzielić się opiniami? Aneta Jeśli chcesz porównać sobie ceny zajrzyj tu http://www.domex-drzwi.pl/ Nie mogłem znaleźć tego wontku ale ktoś niekorzystnie wypowiadał się na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts