robinoc 01.02.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Mam zamiar zainwestować w luksus , czy macie tego rodzaju napędy, jak się sprawują, jaką firmę polecacie? Brama niewielka 1,8m-skrzydło, lekkie, profil stalowy. Nie kupię raczej takiego za 900 zł z marketu, ale ceny powyżej 2tys.to dla mnie przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjaza 01.02.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Firmy konkretnej Ci nie polece, bo nawet nie wiem jakiej mam, ale jak bedziesz wybieral, to koniecznie porownuj jak dlugo trwa otwarcie/zamkniecie bramy. W niektorych firmach to trwa za dlugo jak dla mnie... nie wiem, moze to dlatego, ze mam duze i ciezkie skrzydla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 01.02.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Myślę, że tu znajdziesz to czego szukasz. http://www.wisniowski.pl/pl/33/art10.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazka 02.02.2007 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Witam !Wczoraj pytałam o to w firmie SAVEL w Rzeszowie. Komlet : 1600,00 - 1800,00 zł Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 02.02.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 zajrzyj tu: http://www.bramar.plJa kupiłem u nich napęd BAT400. Sprawuje się dobrze i jest na niego mniejsze zapotrzebowanie (na rynku wtórnym) niż na nice, ale i tak śruby trzeba zaspawać.Oglądałem ich stronę i nie widzę już mojego napędu ale jest bardzo podobny, prawie identyczny o nazwie SILVER 300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgudi 02.02.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 hormann duomatic wspołny pilot obsługujacy równiez naped garażu 4 miesiące uzytkowania -------3 drobne usterki cena z montażem ponad 2700 to by było na tyle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Webster 14.09.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Widzialem w ofercie nie pamietam juz jakiej frmy takie oboudowy zabezpieczjace do napedow, to chyba lepszy pomysl niz srubki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archimedes 21.09.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Sprobuj odwiedzic strone FAACa http://www.faac.pl -tam znajduje sie opis wielu modeli. Ja np w ten sposob dobralem sobie automat oczywiscie po dalszych konsultaciach. Sila lwa w kazdym razie jest szeroko polecana Bo o nim piszą też i monteży - wszyscy twierdzą że najlepszy jest sprzet znany i wysokiej jakosci bo przy dobrym montazu, masz gwarancjie że brama dobrze użytkowana i od czasu do czasu czyszczona zapewni wiele frajdy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holusio 25.09.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 jesli chcesz dobry naped z profesjonalnum montazem o radze zaczac myslec o 2500 bo 1700 czy 1800 to jest super cena markowego automatu z montazem gdzie wszystko jest przygotowane-ALE DOTYCZY BRAMY PRZESUWNEJ ps ja bym za tyle nie zrobil ale znam konkurencje...ktora robireasumujac to luksus za ktory placi sie jak za luksuszawsze zostaje market ale zycze powodzenia podczas montazuzastanow sie zebys nie kupowal dwarazy za poltorej ceny...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinoc 21.10.2007 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Witam, dziękuję wszystkim za opinie, mija właśnie pół roku odkąd jestem szczęśliwym użytkownikiem napędu firmy KEY STAR 200, napęd kupiony w firmie Vissanta w Warszawie, gdzie pani Jabłońska przedstawiła mi bardzo szczegółową i rzeczową ofertę kilku firm, wybrałem KEY bo jest tańszy od porównywalnych innych marek. Siłowniki z programowalnym wyłącznikiem końcowym tzw. enkoderem ( nie wymagają ograniczników końcowych) kosztowały w komplecie niecałe 1800zł, montowałem samodzielnie, wymaga to trochę pracy i czasu ale dla średnio zaawansowanego majsterkowicza jest jak najbardziej wykonalne. KEY ma siedzibę w Warszawie więc z serwisem nie przewiduję problemów. Brama działa super, centrala ma wiele opcji programowania, m.in. czas i siła otwierania. Otwarcie bramy trwa ok.12 sek więc dosyć szybko, pilot ma naprawdę duży zasięg nawet bez anteny zewnętrznej, centralę zamontowałem wewnątrz garażu. Ciekawy jestem jak będzie zimą przy mrozach i śniegu. Jak na razie widzę, że podobne urządzenia "markowe" sa sporo droższe, pewnie ze względu na solidną reklamę, KEY nie ma raczej duzych sukcesów na tym polu, dystrybucja i reklama są takie sobie, ale i poziom obsługi klienta w firmach sprzedających automatykę też zostawia wiele do życzenia, na tym tle "moja" firma wypadła swietnie, łącznie z szybką i bezpłatną dostawą automatu do domu! Pani Jabłońska zostawiła mi też telefon do motażysty abym , w razie problemu mógł miał kogo się poradzić. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts