DPS 10.04.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.chefpaul.net/cpwservices/DpS/wp-content/uploads/2009/04/do-zyczen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 11.04.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://scrapbird.com/shop/bmz_cache/c/c252690408ab6f7eb05c083c55a7aec0.image.450x450.jpg Niech wam jajeczko dobrze smakuje bogaty zajączek uśmiechem czaruje Mały króliczek spełni marzenia, wiary, radości, miłości, spełnienia! życzy coffee82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://img16.imageshack.us/img16/6207/dsme12w11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 16.04.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Aka roślinki marzenie Chyba będę częściej wpadać żeby nacieszyć oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 jak tam po świętach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 17.04.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Aka , dobrze że już prace ogrodowe ida do przodu . Ładne roslinki wybrałas.Kiedy ja ? chyba dopiero jak zrobie kanalizacje , bo nie wiem na dzien dzisiejszy jak dokładnie bedzie przrebiegeła, a szkoda byłoby sadzic a pózniej przy kanalizacji mogliby zniszczyc.A wiec pozostało cierpliwie czekac na prace z ogrodem . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.04.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 na szybko dziewczynki..... rury drenarskie rozprowadzone, także nawodnienie z dachu ogrodu zrobione ciesze się, bo spędzało mi to sen z powiek kupilismy blisko 100 róznych drzewek, drzew itp., obrzeża działki poobsadzane oprócz frontu, bo trzeba pomuorwać jeszcze murki oporowe......niestety goraczka z nieba nie pozwala dokładnie rozgrabic terenu, myslimy zatem o wynajęciu glebogryzarki od 01.05 ruszam do pracy takze czas mnie goni, chcę zrobić wokół domu jak najwiecej buziaczki dla Was pracusie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witanko Akuś, ja rozumiem, że wykończeniówka wykańcza, ale czasem się trzeba odreagować i przyjechać na zlot Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.04.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 łojojoj zlocik się szykuje???? jedziecie dziewczyny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ja będę na pewno I na Ciebie też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.04.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ja będę na pewno I na Ciebie też czekam no to dałaś mi do myslenia ja w połowie VI jadę na inny zlot i kurcze niewiem jak sie zorganizujemy kasowo z tego co doczytałam jest to zlot 1-dniowy, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.04.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 A co tu myśleć Szykuj się na zlot, 27 czerwca 2009, Wioska Budowlana w Urzucie. http://www.wioska.com/grafiki/user/mapa.gif Wioska Budowlana usytuowana jest bezpośrednio przy trasie Warszawa-Katowice (trasa krajowa numer 8 ) we wsi Urzut, 25 km od centrum Warszawy i 12 km od Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.04.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 znakomych mam blisko...dawno ich nie widziałam okazja do spotkania... kurcze no... tylko ja jeszcze na zlocie Muratorowym nigdy nie byłam tak sama mam jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.04.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Możesz sama, możesz z familią - jak chcesz Ja będę sama... albo z kolesianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 25.04.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Aka wpadam po prośbie bo jak widzę już macie za sobą problem deszczówki. Możesz udzielić kilka wskazówek jak rozprowadzaliście rury i czym je obsypywaliście. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.05.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ciaszko kochana sorki, ze dopiero teraz...... chodzi Ci oczywiście o wykorzystanie za pomoca rur drenarskich wody z dachu w celu nawadniania terenu? bo jak tak to juz spróbuję wytłumaczyć wykop pod rury drenarskie robilismy na gł. 0,5m, szerokosc szpadla..na sam spód układalismy rozdrobniony tak aby nie było ostrych krawedzi gruz, potem an to szedł zwir, tyle, aby rura drenarska zatopiła się w nim..na to potem juz szła ziemia... ważne,aby rura drenarska już była z geowłokniną!to zabezpieczy rurę przed jej zapychaniem. A teraz, aby połaczyć rynne z rurą drenarską trzeba na koncu rynien zakupic takie "studzienki" drenarskie, niewiem jak fachowo się to nazywa-My je kupilismy w Castoramie, potem połaczylismy jez rurą pcv ,aby calosc odstawała od mury jakieś 1,5-2m i z drugiej strony ,tej pcv idzie już wspomniana rura drenarska... niewiem czy dobrze wytłumaczyłam? w razie czego pytaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Aka jak sie pracuje?? I czemu ja tam żadnych zdjęć w dzienniku nie widzę z ostatnich prac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Cześć Akuś http://www.expresso-online.co.uk/uploaded_images/Expresso.jpg Jak tam wykończeniówka? Wykańcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.05.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 ojej jak miło dziekuje hehe dałam sobie ostatnio luz po co się zadręczac, że to by się przydało zrobić a to piwnno juz teraz, już na ta chwile a ciągle kaski brak spra priorytetową teraz jest cały czas ogrodzenie...słupki stoja, murki oporowe ze sraej cegły w połowie pomurowane, drzewo na ogrodzenie wybrane, tylko teraz musze je dokładnie wymierzyć i zapodac do stolarni zaraz po tym kostka przed dom i garaż a potem to juz kaske zbierać na trawnik Aniu-powklejałam ostatnio fotki z rozwijajacych i kwitnacych mi roslinek i wszystko wcięło ponieważ coraz wiecej teraz rozkwita postaram się cosik wkleić w tym tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.05.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Ja też chętnie pooglądam Fazę złapałam roślinkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts