Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

Witam z samego ranka po dłuzej nieobecności.

Wybierasz łozko , pomyslisz czy te metalowe nie beda przeszkadzały Wam podczas igraszek, jeżeli jesteście wysocy, a może pomogą ? :lol: :lol: Oby tylko nie uszkodziliście ścianki tylnej.

To drugie chyba lepsze ? i wygodniejsze.? A może juz kupiłaś ?

Pisałas ,że nie chce Ci sie nic robić, chyba jesienne znudzenie. Kazda z nas chyba to przechodzi. Ja ostatnio dłużej pracowłam , bo kontrole itd.więc jak przyszłan do domu, to juz poza gotowaniem nic nie robiłam. Teliwozorek , herbatka ,ciasteczko aby humor sobie poprawić albo na babskie pogawędki.

Chyba tak to juz bedzie do wiosny. :D pozdrawiam

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

łóżko nadal niewybrane.......analizujemy te za i przeciw

i co mi piszecie o igraszkach? w tym wieku igraszki????no wiecie co??? :p :lol: :lol: :lol: :p :lol: :lol: :lol:

te do kompletu przemawia do mnie bardziej, bo ja telemanka jestem i tak wyoski przód bedzie mi przeszkadzał w oglądaniu Tv:P :lol: :lol: :lol:

Soniś-od dzisja ma być lepiej u Nas....w zeszłym tygodniu tak wiało, ze łeb mi by urwało :roll: dzisiaj wychodze w ogrod-mam to juz zaplanowane....

zaczynamy od zabezpieczenia kojca przed zima, coby Galunia nam przemarzła...planuje zakup mat z trzciny i ogrodzic z 3 stron cały kojec oraz\ zrobić taka kratownice z kantowek, ktore nam zostały a na to połozyć gonty i będzie zadaszenie :wink:

To wpadam do komentarzy i ja. Ale tu gwarno i wesolo :p Ogród wyglada super, chcialabym zeby moj byl na takim etapie. Czy tą rozwijana trawę kupowaliscie gdzieś czy byla wykopana z jakiegos pola, ktore do was nalezy. Pytam bo bardzo mnie kusi kupienie takiej trawy gotowej (raz dwa trzy i jest pieknie zielono kolo domu) ale słyszalam ze taka trawa jest droga niestety....

coffee-trawa z roli była kupowana i byłabym zadowlona, gdybym kupiła I gatunku a chciałam oszczedzić a narobiłam sobie tylko roboty.... :( nie dośc, że zachwaszczony i cały w mniszku, co zaduszał mi ja :-? to na dodatek różnica w poziomach była okrutna,,,,,,,mąż bawił sie jeszcze niedawno w wyrównanie terenu a ja wczesniej z wyplenieniem chwaszczorów......

ale widziałam trawkę z rolki piekna, taka zieloniutka i głaciutką i taka bym kupiła :p

nie wiem ile u Was kosztuje, bo unas 1m2-12,00, tej I gatunku, bez chwaszczorow

:D

Kocham się w starych meblach. Oba łóżka mi się podobają. To pierwsze mi się bardziej podoba, bo ma więcej drewna a drugie mi się podoba, bo nie ma go wcale i nie będzie z czasem skrzypiało... Hmm.. chyba nie udzieliłam konkretnej odpowiedzi... :roll:

Ale masz cudny taras. I te róże! U mnie róże rosną od dwóch sezonów i bardzo mi się podobają, bo dzielne są i dają radę. Jakbym kiedyś jeszcze miała urządzać ogród to na pewno byłoby dużo róż. I wtedy zgłoszę się do Ciebie po porady...

Ślicznie masz gniazdko... :D

no, to gdzie Ci tam do laski... :roll: :lol: :lol: :lol:

kobiety dojrzałe są ponoć w tym jeszcze lepsze :wink: 8)

a Ty przecież i duchem i ciałem młodziutka jesteś.. :D

Nie chyba są , a powiem Wam,że napewno :lol: Nie wiem ile macie lat , ale ja mam juz dzieci dorosłe ,wiec moge na ten temat cos powiedzieć cha,cha... :lol: :lol:

Te pogawędki to po to :

pośmiejmy sie ,żeby jesien ( mglista ) nie zepsuła nam humoru.

...pierwsze łóżko pasuje do szafek stylem, to chyba ta sama seria/ Jest też praktyczniejsze, bo nie ma ogranicznika od strony nóg, wyglada "cieplej"

Ale jeżelui drugie podoba ci się bardziej, tez może być, nie będzie się gryzlo, bo przeciez nie musisz sobie wstawiac w sypialni "kompletu", chyba nawet wolę, jak jest nieco eklektycznie?

a poza tym to dzień dobry bardzo! ;)

Witaj Akuś - co słychować ?

U nas zimno, że tylko w domku się wygrzewać, ale patrząc przez okno żal serce ściska. Jeszcze tyle mam do zrobienia, ale jak dla mnie to jest za zimno,żeby robić cokolwiek na dworzu :( :( :(

Byle do wiosny :wink:

no właśnie! ile My may jeszcze do zrobienia? :roll:

wczoraj przemarzłam mimo zapowiadanej super pogody....do zmierzchu walczylismy z zabudowa kojca, ale grunt, że ozebrowanie zrobione i trzcina zamowiona :wink:

no dobra, nie bede sie sprzeczac odnośnie wieku :wink: Ciesze się, że bez względu na wiek możemy o wielu sprawach sobie pogadać :D

u was też tak zimno?????

miłego dnia życzę!!!

czesć :D

tak jak napisałam w dzienniczku zadaszenie kojca Galijki prawie gotowe...jednak chodzi mi po głowie jak zabezpieczyć boki kojca przed wiatrami i ew.zawieruchą środek kojca......

zamowiłam maty trzcinowe, które chce dać na zawnątrz ogrodzenia, jednak sama mam dylemat na jakie strony je dać?????

wiadomo przód kojca będzie wolny ,ale co z bokami? dac na wszystkie 3?

kurcze u nas cały czas ogrodzenia domu a poza tym wieje jak ch.....z pola i tak myslałam, że dać na pozostałe wszystkie boki, ale teraz tak sobie myśle co ona bidulka bedzie widziec????

z jednej strony myślę o niej, aby miała ciepło w jesienno-zimowe dni i wieczory a z drugiej przecież nie zamkne jej jak w klatce :roll:

i co Wy na to???????

czy ktoś wie do k%$#@@^&&** n#$%^^&* jak się tą pi#$%%^^& reklamę brokatowej fugi wyłącza?????????????? :evil: :evil: :evil:

szału juz dostaję :roll:

już mam