Aga - Żona Facia 19.11.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Zapłaciłaś im już za meble? Postrasz ich, że odliczysz sobie odsetki ustawowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.11.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 zapłaciłam już 13 tyś ,ale jeszcze mam do uregulowania 2,4 tyś Całe szczęscie , ze nie dałam wszystkiego choc gość nalegał. sęk w tym, że nigdy nie wykończę tej kuchni za pzostałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.11.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 trochę dałaś za tą kuchnię moja wyszła o połowę taniej ale bez relingów i tym podobnych, sam standard czyli mają się pojawić jutro? To ja trzymam kciuki tak mocno, jak się da. a... my też mieszkamy na dziko.. już rok czasu dopiero teraz, jak zrobiliśmy balkon i barierki możemy zamknąć budowę. Ale za to teraz to nas pan od nadzoru olewa I już od 2 miesięcy nas zwodzi, że przyjedzie załatwić resztę formalności. Tylko dojechać nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.11.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Męcz go telefonami o dokończenie Twojej kuchni, strasz odsetkami, albo że nie zapłacisz reszty. Naprawdę. A potem napisz na forum kogo mamy unikac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magola 19.11.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 witaj Akuś, jak miło zobaczyć efekty Waszej pracy, ślicznie urządzony dom, kolory super, mam tylko zastrzeżenia do nazwy waszej sypialni bo zamiast oaza spokoju to taka sypialnia powinna nazywać się : oaza rozkoszy. Bardzo się cieszę że dzięki tym zdjęciom choć trochę mogę sobie wyobrazić jak wyglądają ubrane wnętrza tego domu.Z niecierpliwością oczekuję na zdjęcia kuchni.Pozdrawiam magola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.11.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Madziu-ciesze się bardzo, że się podoba. Ty też już wkrótce pocieszysz mnie oko efektami urządzeniowymi My balustrady balkonowe montowaliśmy dopiero tydzień temu, ogrodzenie tymczasowe, ale jest! Jeszcze drzwi wewnetrzne musimy kupić, szczególnie między garażem a domem Kuchnia faktycznie droga, ale płaci się niby za full wypas Za mało nie jest i to pewnie też dlatego nie zmierza napewno odpuszczać dzięki naszej opinii opartej na poprzednich mebelkach ,które nam robił jeszcze na mieszkaniu zyskał naprawdę wielu klientów, którzy zamawiali długo po nas a już dawno zapomnieli o jej wykończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 19.11.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Aka nareszcie jesteś Masz przecudnej urody domek, z bajecznymi kolorkami. Jeszcze kilka razy muszę wrócić do twojego dziennika żeby się napatrzeć. Nawet kwiaty na parapetach Na kuchnię warto poczekać , na pewno będziesz z niej zadowolona. Trzymam kciuki ,żebyś nie musiała za długo czekać. Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.11.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ciaszko kochana dziękuję za tyle miłych słów!!!!buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 20.11.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Proszę bardzo , tylko nie znikaj ponownie na tak długo. Nawet jak załapiesz doła. Musisz obiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 my z każdego doła wyleczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.11.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 a był dół...był i to bardzo konkretny ale Wy jesteście kochane!!!!!!tulaski ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 22.11.2008 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Aka doły są paskudne , będzie dobrze Zaraz Nowy Rok przyniesie nam coś lepszego. U mnie najgorsze są lata przestępne a nie jestem przesądna Za oknem pada śnieg ale będzie ładny poranek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.11.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 ciocia za głosa dziękujemy a dół to chyba juz minął, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 30.11.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Aka a co z twoją kuchnią , przyjechała? Twój dom jest szalenie ciepły . Bardzo mi się podobają zestawienia kolorów ,szczególnie te w waszej sypialni i u Martynki. Zdradzisz co to za farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.11.2008 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 farby zdecydowanie Duluxa rewelacja w malowaniu,polecam!!!!!!! p.s. kuchnia nadal niedokończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.11.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 aka bardzo fajnie oglada sie Twoje wnetrza, sa takie domowe i od razu widac, ze mieszka w nich kochajaca sie rodzinka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 01.12.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Gratulacje z i pieknego urzadzenia domu. Masz w nim to co jest ciepłe iprzytulne , a goście i Wy napewno będą sie czuli swobodnie . Z kuchnia napewno sie uda i bedzie koniec problemów. pozdrawiam i życze samych pogodnycj i szczęśliwych dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.12.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 tyle miłych i ciepłych słów!!!!!dziękuję....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 03.12.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Aka - jesli możesz podaj mi jakiej firmy masz płytki w Waszej ( nie u dzieci) łazience i czy to moze coś od odcieni jasna zielen z beż czy z brązem. Komputer zawsze zmienia kolor.Takie cos chodzi mi po głowie . Nie chcę jednolitych , gładkich płytek.Zwłaszcza na podłoge juz nigdy nie położę kremu , kazdy pył znać . A na takich melanżach tego tak nie znać. A wogóle czy jestes z nich zadowolona pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.12.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 obiecuję, ze jak dziś odnajdę fakturę to dokładnie napiszę nazwę płytek....... pozdrawiam;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts