Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

.. a nie mówiłam coś się jednak działo ;) dawaj zdjęcia ... pochwal się ;)

Ja zaplanowałam sobie ,że póki nie dane jest mi w pełnym składzie wyjechać na urlop to chociaż piątki zrobię sobie wolne od pracy. Ten był pierwszy... ale żeby on był taki wolny to nie mogę powiedzieć. Przychodnia z synem ,rano, bo lekarz i pielęgniarka musieli papiery kolonijne podpisać.. później biuro paszportowe dwa razy w ciągu jedego dnia, lekcje angielskiego i milion telefonów z pracy. Jednym słowem -chromolę taki urlop :mad:

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:(ech dziewczyny.....

w niedziele dokładnie w tym samym miejscu, gdzie w piątek jeszcze pływała moja córa z synem i przyjaciółmi oraz mieli ze sobą Kubulę małego utopił się kolega Martynki, 17 lat......

jakie to nasze życie jest kruche....

Edytowane przez aka z Ina

:( .. to straszna tragedia.

Dzisiaj rano czytałam o chłopcy , który z kolonią był na kompielisku termalnym koło Zakopanego i prawdopodobnie na skutek nieszczęsliwego wypadku zasłabł w wodzie. Ratownik próbował go reanimować , ale bezskutecznie.

Mój syn za dwa tygodnie wyjeżdża na kolonie ... już zaczynam się bać!

tutaj niestety chłopak dosłownie kapał się 2 metry od boi, plaża strzeżona, ale był poza strzeżonym kąpieliskiem ...

wiecie jak to jest...założyli sie, że dopłyną do drugiego brzegu i prawie sie udało, bo był już z powrotem..dosłownie parę metrów przed wyjściem na brzeg zasłabł chyba, koledzy widzieli to i krzyczeli, ze poszedł pod wodę, jednak ratownicy stw., że to poza strzeżonym kapieliskiem....

2 godz. potem straż go wydobyła.....:(

tutaj niestety chłopak dosłownie kapał się 2 metry od boi, plaża strzeżona, ale był poza strzeżonym kąpieliskiem ...

wiecie jak to jest...założyli sie, że dopłyną do drugiego brzegu i prawie sie udało, bo był już z powrotem..dosłownie parę metrów przed wyjściem na brzeg zasłabł chyba, koledzy widzieli to i krzyczeli, ze poszedł pod wodę, jednak ratownicy stw., że to poza strzeżonym kapieliskiem....

2 godz. potem straż go wydobyła.....:(

dokładnie taka samą historię przezyłam parę lat temu podczas pobytu nad jeziorem :(

chłopak ..18 lat

towarzystwo wesołe, sympatyczne , grzeczne , TRZEźWE (!!!!!)

zwykła zabawa ....zabrakło kilku metrów

rozpacz przyjaciół , dziewczyny i rodziców nie do opisania :(

byłam pamiętam zła na Boga :oops:

dlaczego ten chłopak ???

przykro mi ...:(

dokładnie Frosiu ta samo historia i to TRZEŹWE, co dzisiaj nad woda wśród młodzieży nieliczne!

a ja jestem wściekła na mój stoliczek a na razie stelaż ze starej maszyny do szycia....oczyszczona tzn odkurzona i pomalowana farbą Beckersa! powyłaziły jakieś rdzawe plamy, miejscami złuszczyła się okropnie...

mieliście może takie coś????

może powinnam zmatowić? chociaż ona sama z siebie po tylu latach już matowa....:(

akunia , frosch jest w parcy wiec nie moge go podpytac

a wiem, że hammerite mozna malować bez specjalnego (znaczy strasznie starannego) oczyszczania no i przede wszystkim bezpośrednio na rdze można

ja bym oczyściła stoliczek papierem i pomalowała białym hamerajtem

ale zaznaczam ,że ja bym tak zrobiła ;)