aka z Ina 08.07.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 o matko! a własnie mi polecono fachowo Hamerajt a fachowiec powiedział oczyść jak potrafisz i kup zwykła farbę Nobilesa do kaloryferów:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.07.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 frosch twierdzi, ze nigdy mu jeszcze nie wyszła rdza po hamerajtale zaznaczył,że używał zawsze oryginalnej niemieckiej farbya z jego doświadczenia zawodowego wynika ,że nieraz ta sama farba czy jakas tam zaprawa czy inny środek kupiony w De i w Pl różnią się często jakością (niem.niestety lepsza) ja mogę ten fakt jedynie potwierdzić na przykładzie chemii gospodarczej (np. proszki do prania czy Lenor ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.07.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 hehe proszki, płyny i akcesoria chem. do zmywarki tylko niemieckie na bazarku kupuję jutro w Castoramie kupię Hamerajt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.07.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 odradzona Hamerajt, bo ta Beckersa podobno jest b.dobra a zostało mi 3/4 puszki...wg zaleceń Pana z działu farb w Castormaie kupiłam podkład pod ta farbę, który kosztował tyle samo co farba:eek: wreszcie powstawiałam trochę fotek w dzienniczku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.07.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Nieźle zaszalałaś na tym urlopie! Drewno na elewacji piękne! Zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.07.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Sure-dziękuję! panele drewniane były zakupione na podbitkę, ale już miałam zamysł w główce, że taki właśnie taras chcę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.07.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Przyszłam się przywitać Taras piękny,ja też bardzo lubię drewno,mój też będzie drewniany(no ale nie w tym roku,jedzie z nami na urlop hehe) Roślinki ślicznie rosną i czego chcieć więcej,teraz siedzieć na tarasie i podziwiać Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.07.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Nadulko-miło Cie widzieć w mych skromnych progach! zaglądaj częściej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.07.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Zaglądne,zaglądne:) Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.07.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 również! dla wszystkich.... Czy u Was też jest taki ukrop? wczoraj wziełam sie za podlewanie,ale ciśnienie było tylko takie kapu-kapu....gdzie spojrzałam prawie wszyscy w ogródkach węże trzymali w ręcach.... do 24 podlewałam i tka nie byłam z efektu zadowolona... najlepiej pewnie wstac o 5 rano, gdy mało kto z rańca chce to robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 13.07.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 i bardzo dobrze że Cie ten Tolusiny taras tchnął bo to takie urocze, spokojne, piękne miejsce na odpoczynek, super aka, dużo pracy włożyłas ale warto bo efekty widać. kwiaty jeden piękniejszy od drugiego, kwitną jak szalone, super, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.07.2010 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 BeatkoKM-dziękuje bardzo! mam nadzieje, że kiedys mój ogród będzie tak pięknie zadbany jak Tolusiny, wtedy będę mega zadowolona...do tego rodzina, moje zwierzaczki i wszystko co trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.07.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Ja też podlewam wieczorem,ale tak dość obficie....U mnie też grzeje na maxa,ale ja lubię takie upały,oby tylko taka pogoda dopisała mi na urlopie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.07.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 no niee.. ja na pewno upałów nie lubię! właśnie przyszły nowe roślinki, ale musza poczekać do wieczora, bo razem padniemy w tym słońcu, na razie pójdę popracować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.07.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 upały mogą być pod warunkiem, że mam dostęp do wody w której chociąz nogi zamoczę a najlepiej zanurzę się a nie teraz jak w pracy kwitnę......... Sure-obowiązkowo roślinkami pochwal się! Nadulka- ja juz teraz Tobie życzę cudnej pogody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.07.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Heloł cudny tarasik Akuś, a pomysł z domkiem na drzewie to i ja mam... tylko nie ma chętnych do jego realizacji;) Domek, kawałek ogródka, szczęśliwa rodzinka... i cóż trzeba więcej do szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Ja tez sie pogubilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.07.2010 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 a z czym Małgoś się pogubiłaś? cieszę się Aluś, ze sie podooooba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.07.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Akuś, czytam zachwyty o Twoim tarasie, a ja nie byłam w Dzienniku, tylko od razy w Komenty wlazłam, idę więc oglądać zdjęcia. Alunek prawdę napisała powyżej, dom, ogródek i szczęśliwa rodzinka to jest to, co my kobietki lubimy najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.07.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Toluniu-Twój taras był dla mnie inspiracją! jeszcze raz dziękuję Ci za wskazówki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts