Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wczoraj przy okazji wizyty lekarskiej odwiedziłam pierwszy raz centrum ogrodnicze o ktorym pisze w dzienniczku.....

wybor roślin owszem maja ,ale mojego cyprysika nutkajskiego "Gloria Polonica" nigdy na oczy nie widzieli:cool:

ceny jak na "Batorym"

za jedna donicę róży płaciłam 64,00 zł:eek:, ale kupiłam, dwie.....

na dodatek Pani zamiast 64 wstukała 177 a mój mąż,gdy ja pakowałam i który płacił nie zdziwił sie, że aż tak duzo płaci...

podczas pobytu małża w gabinecie ja sobie przestudiowałam paragon i w ramach reklamacji zrobiliśmy dodatkowe ok 40 km:mad:

No to mieliście przygodę.

Moja koleżanka ostatnio w jakimś markecie kupiła tabletki do zmywarki za 300zł paczkę(zorientowała się dopiero po paru dniach jak chciała robić przelew)płaciła kartą,ale udało się to odkręcić,trzeba zwracać na wszystko baczną uwagę niestety....

Zrobiłaś zdjęcie różyczek?chętnie zobaczę nowe nabytki;)

cześć Akuś,

kawał drogi zrobiłaś od siebie, ale jak mus to mus ;)

A znasz takie duże centrum ogrodnicze( a w zasadzie dwa blisko siebie) na trasie Toruń - Chełmża? Nie pamiętam niestety nazwy miejscowości.

to centrum ogrodnicze jest w Łysomicach.......

przejeżdżam tam co 2 tygodnie w drodze do szkoły:):)

....ale ceny to mam mają spore niestety!!!!!!!!! :(

cześć kawika:)

u mnie raz tak a raz tak...

ogólnie zdycham w pracy, gdzie nie ma nawet wentylacji a po przyjściu do domu padam i to dosłownie!

wczoraj wzięłam prysznic i na chwilkę położyłam się na kanapie i tak leżała 1,5 godz.:sleep:odjechałam totalnie!

za to buszuje w ogrodzie jak inni już się chowają do domków....podlewałam do 24!

lecę do Cię zobaczyć co u Ciebie, co z Twym zdrowiem....

p.s. pierwsze sadzonki pomidorków pokazały kwiatki:rotfl: