Arctica 14.07.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Akuś śliczny ten Twój taras... nic tylko kafke spijać... mój tarasik to wygląda jak by bomba w środeczek składu budowlanego pierdutnęła... Achhhhh.... Pozdrawiam i buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.07.2010 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Arctico-i Ty będziesz miała kiedyś śliczny taras ( , mój 1,5 roku od zamieszkania wyglądał jak mówisz wygląda teraz Twój) buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.07.2010 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 wczoraj przy okazji wizyty lekarskiej odwiedziłam pierwszy raz centrum ogrodnicze o ktorym pisze w dzienniczku..... wybor roślin owszem maja ,ale mojego cyprysika nutkajskiego "Gloria Polonica" nigdy na oczy nie widzieli:cool: ceny jak na "Batorym" za jedna donicę róży płaciłam 64,00 zł, ale kupiłam, dwie..... na dodatek Pani zamiast 64 wstukała 177 a mój mąż,gdy ja pakowałam i który płacił nie zdziwił sie, że aż tak duzo płaci... podczas pobytu małża w gabinecie ja sobie przestudiowałam paragon i w ramach reklamacji zrobiliśmy dodatkowe ok 40 km:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.07.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 No to mieliście przygodę.Moja koleżanka ostatnio w jakimś markecie kupiła tabletki do zmywarki za 300zł paczkę(zorientowała się dopiero po paru dniach jak chciała robić przelew)płaciła kartą,ale udało się to odkręcić,trzeba zwracać na wszystko baczną uwagę niestety.... Zrobiłaś zdjęcie różyczek?chętnie zobaczę nowe nabytki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.07.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 zdjątka nadulko są tylk ow aparacier/komy syncia... niestety edelrose kilka pąków w czasie transportu straciła ,ale za ro teraz zdobią wazon w domu;)w dzienniczku wstawiłam nie swoje zdjatka, coby tylko wiedzieć co zakupiłam, potem swoje dodam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.07.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 cześć Akuś, kawał drogi zrobiłaś od siebie, ale jak mus to mus A znasz takie duże centrum ogrodnicze( a w zasadzie dwa blisko siebie) na trasie Toruń - Chełmża? Nie pamiętam niestety nazwy miejscowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.07.2010 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 nie kojarzę Aluś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.07.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Witaj aka,piękny taras masz,oj piękny,tylko zazdrościć (pozytywnie) A co do Centrum to cho chodzi Alusi chyba o http://www.rolpest.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.07.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 cześć Akuś, kawał drogi zrobiłaś od siebie, ale jak mus to mus A znasz takie duże centrum ogrodnicze( a w zasadzie dwa blisko siebie) na trasie Toruń - Chełmża? Nie pamiętam niestety nazwy miejscowości. to centrum ogrodnicze jest w Łysomicach....... przejeżdżam tam co 2 tygodnie w drodze do szkoły:) ....ale ceny to mam mają spore niestety!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.07.2010 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 (edytowane) oooooooooto sporo km ode mnie... ceny w Żołędowo też były baaaardzo zawyżone.....i to bardzo! sadzonka lawendy w średniej doniczce kosztowała 29,50:o Edytowane 16 Lipca 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.07.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 hejka Akuś taras piękny jak zdróweczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.07.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 cześć kawika u mnie raz tak a raz tak... ogólnie zdycham w pracy, gdzie nie ma nawet wentylacji a po przyjściu do domu padam i to dosłownie! wczoraj wzięłam prysznic i na chwilkę położyłam się na kanapie i tak leżała 1,5 godz.:sleep:odjechałam totalnie! za to buszuje w ogrodzie jak inni już się chowają do domków....podlewałam do 24! lecę do Cię zobaczyć co u Ciebie, co z Twym zdrowiem.... p.s. pierwsze sadzonki pomidorków pokazały kwiatki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.07.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Akuś a ja mam na sowim krzeczku 4 poidorki i rosną rosną a krzaczki mam aż dwa!! ogórdka zazdraszczammmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.07.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 a to Ty jesteś lepsza, bo u Ciebie pomidorki hehe.... ja mam koktajlowe! a dostałam je maciupeńkie i strasznie się cieszę, bo pną sią pięknie do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.07.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 no moje nie koktajlowe ale codzinnie widać że rosną a i papryczkę mam jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.07.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 a ja dwie:wiggle: hehe, ale sadzonki, bo narazie nie widać tam papryczek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.07.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 a ja mam już paryczkę a sadzonki tez dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.07.2010 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 to jestes lepsza i w tym i w tym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.07.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 chociaz tyle bo ogródka nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.07.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 a to jest sztuka, wiesz? nie mieć ogródka a mieć paprykę i pomidory;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts