Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sure-komplecik na taras pewnie poczeka na przyszły rok....ogrodzenie teraz to u nas sprawa priorytetowa!

ale za to sypialnia nasza zmieniła się podobno nie do poznania;)

cała niedziele nad nią pracowaliśmy....

postaram się wstawić zdjątka dziś wieczorem albo jutro ( bo wiadomo są w komie syncia:bash:)

Wpadłam z rewizytą :) i ..........zbieram szczękę z płytek .........bolało ......takie bogactwo cudnych roślinek ............ja już widze te ogromne pukle hortensji ...wiem że wiele jeszcze by wymieniać ale o nich marze tak intensywnie ..(już nawet mam ogromne pojemniki do wkopania aby im ziemie zapewnić dla kolrku ale samych hortensji nie ma ....:bash:) .....rododendron ........dereń .....nie wygonisz mnie stąd już :) ...będę odwiedzać ...

zgapiłam przepis na karkóweczke .Toli chyba i jeszcze w tym tygodniu wypróbuje bo zapowiada sie niesamowicie .........w rewanżu powiem aby na etapie przyprawiania czym kto lubi ponakłuwać ją delikatnie i potraktować odrobiną octu balsamico ciemnego .........zapewni to kruchoć mieska .......i tak pewnie kruchego :)

i chyba mamy córeczki w podobnym wieku .......juniorka .Witoria znaczy ma 14 lat ...

pozdrawiam i gratuluje jeszcze raz raju roślinnego

dziękuje konstancjo za wizytę w mych skromnych progach....

karkóweczkę będziemy zatem obie w tym tygodniu robić, bo też mam na nią ochotęi dzisiaj nawet przed wyjściem do pracy o tym poinf.męża...za radę użycia octu balsamicznego ślicznie dziękuję...

moja córa-jedyna kończy w XI 17 lat

również pozdrawiam i zapraszam częściej, bo ja napewno nie omieszkam wizyt u Ciebie:)

Beauty-moje Anabelle jakoś sobie radza w tym roku..pnie poszły tak wysoko, za to w kwiatostany bardziej...myślałam ot ym jakby miały się wyginać za mocno i miałam w planie zrobić taką podstawkę jak robi się dla piwoni

Kalus-zdziwiona bym była jakbym usłyszała co innego;)

delfinko-mi kopara opada jak widzę jakie cuda robisz!

pozdrawiam życząc miłego dnia:)

cześć Gospodyni ;)

... twardzielka z ciebie ... żeby w takie upały ciężko pracować w ogrodzie :jawdrop: ... ach zapomniałam ,że również sypialnię przerabiałaś - czekam na zdjątka. A ogrodzenie to kiedy będziesz robić?

delfinko-mi kopara opada jak widzę jakie cuda robisz!

... mi też:jawdrop:

Delfino- gdzie na alllegro mozna spotka cię?

abaaardzo stabilna i ja mam z mężem niemałe dupska więc muszę się z lekka wcisnąć , ale za to sam w wygodach siedzę;)

ogólnie polecam bo solidnie zrobiona i każdy sie dziwi, że tylko tyle kosztowała....

Edytowane przez aka z Ina

Aka .......zaczne od prywaty ...wielkie dzieki adres przybytku ławeczek juz zgapiony .........ja szara eminencja tarasowa w tym roku zrobie ją na szaro ........:)

nad ogrodem piała będę w nieskończoność ..........i przy każdej okazji .........i która to anabell??????????

w sypialni to kreatywność cie ponosi jak widze ............no sufit zaskoczy niejednego ........dla mnie odjazdowy

pokoik ......nie pokój bo doroślej jest ...........uroczy ........łóżko robi wrażenie ........(mebelki to bym pacneła na biało .........no korci mnie i już ......wybacz :rolleyes:).......juniorce w sierpniu zamierzam pacnąć i dodać jakiś decou ........zobacze czy się wyrobie :)

ojej ........kicia śliczna ..........jak mogłam kicie pominąć ..:)

Aka .......zaczne od prywaty ...wielkie dzieki adres przybytku ławeczek juz zgapiony .........ja szara eminencja tarasowa w tym roku zrobie ją na szaro ........:)

nad ogrodem piała będę w nieskończoność ..........i przy każdej okazji .........i która to anabell??????????

w sypialni to kreatywność cie ponosi jak widze ............no sufit zaskoczy niejednego ........dla mnie odjazdowy

pokoik ......nie pokój bo doroślej jest ...........uroczy ........łóżko robi wrażenie ........(mebelki to bym pacneła na biało .........no korci mnie i już ......wybacz :rolleyes:).......juniorce w sierpniu zamierzam pacnąć i dodać jakiś decou ........zobacze czy się wyrobie :)

zacznę od tego, że pozostała część zwierzyńca byś musiała mojego poznać:

-seterkę Gabrielę

- owczarkę długowłosą Galusię

- kicię klarcię

- króliczka Typtusia

- i przy okazji rybki akwariowe:rolleyes:

córa chciałaby białe ,ale nie przemalowane tylko NOWE:wiggle:

te obecne to zdobyczne....myślisz, ze dałoby się je na biało?