sure 18.07.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Jakieś zmiany w ogródku i na tarasiku? Zakupiłaś nowe mebelki? Ja muszę po powrocie pomyśleć nad jakimś kompletem wypoczynkowym do siedzenia - na te śniadanka na tarasie! (na razie mam tylko leżaczki, skądinąd bardzo wygodne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.07.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Sure-komplecik na taras pewnie poczeka na przyszły rok....ogrodzenie teraz to u nas sprawa priorytetowa! ale za to sypialnia nasza zmieniła się podobno nie do poznania;)cała niedziele nad nią pracowaliśmy....postaram się wstawić zdjątka dziś wieczorem albo jutro ( bo wiadomo są w komie syncia:bash:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 19.07.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Wpadłam z rewizytą i ..........zbieram szczękę z płytek .........bolało ......takie bogactwo cudnych roślinek ............ja już widze te ogromne pukle hortensji ...wiem że wiele jeszcze by wymieniać ale o nich marze tak intensywnie ..(już nawet mam ogromne pojemniki do wkopania aby im ziemie zapewnić dla kolrku ale samych hortensji nie ma ....) .....rododendron ........dereń .....nie wygonisz mnie stąd już ...będę odwiedzać ... zgapiłam przepis na karkóweczke .Toli chyba i jeszcze w tym tygodniu wypróbuje bo zapowiada sie niesamowicie .........w rewanżu powiem aby na etapie przyprawiania czym kto lubi ponakłuwać ją delikatnie i potraktować odrobiną octu balsamico ciemnego .........zapewni to kruchoć mieska .......i tak pewnie kruchego i chyba mamy córeczki w podobnym wieku .......juniorka .Witoria znaczy ma 14 lat ... pozdrawiam i gratuluje jeszcze raz raju roślinnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.07.2010 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 dziękuje konstancjo za wizytę w mych skromnych progach.... karkóweczkę będziemy zatem obie w tym tygodniu robić, bo też mam na nią ochotęi dzisiaj nawet przed wyjściem do pracy o tym poinf.męża...za radę użycia octu balsamicznego ślicznie dziękuję... moja córa-jedyna kończy w XI 17 lat również pozdrawiam i zapraszam częściej, bo ja napewno nie omieszkam wizyt u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.07.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 aka witam sie i ja....Takie ogrodowe cuda u Ciebie spotkałam ,że tak łatwo sie mnie nie pozbędziesz... Widziałam ,że masz annabel Czy ty podwiązujesz łodygi ,bo u mnie kawiatostany są tak ciężkie ,ze aż się wyginają.Chyba będę musiała je czymś wesprzeć ,co?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.07.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witaj aka.............śliczniasty tarasik teraz macie!!! ..........mi sie wszysto co w drewnie podoba bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.07.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:Ale ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.07.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Beauty-moje Anabelle jakoś sobie radza w tym roku..pnie poszły tak wysoko, za to w kwiatostany bardziej...myślałam ot ym jakby miały się wyginać za mocno i miałam w planie zrobić taką podstawkę jak robi się dla piwoni Kalus-zdziwiona bym była jakbym usłyszała co innego;) delfinko-mi kopara opada jak widzę jakie cuda robisz! pozdrawiam życząc miłego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.07.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 cześć Gospodyni ... twardzielka z ciebie ... żeby w takie upały ciężko pracować w ogrodzie ... ach zapomniałam ,że również sypialnię przerabiałaś - czekam na zdjątka. A ogrodzenie to kiedy będziesz robić? delfinko-mi kopara opada jak widzę jakie cuda robisz! ... mi też Delfino- gdzie na alllegro mozna spotka cię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.07.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Aluś właśnie zabieram się za zdjątka....dopiero teraz znalazłam na nie czas....kto ma ogród ten wie, ile jest go wolnego;) ogrodzenie dałam do wyceny, do 2 różnych gości...zobaczymy ile wyliczą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.07.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Ławeczkę możesz pomalować na jakiś "drewniany" kolor, albo na odjazdowy, np\. czerwony, niebieski... (w sumie zależy, gdzie i po co się ją stawia) ...a teraz czekam na resztę fotek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.07.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Ja też bym na biało tą ławeczkę czasnęła:rolleyes:... do niej fajniusie poduchy i jak w moich marzeniach... Gdzieś w necie ją kupowałaś?... gdzie??? Czekam na sypialnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.07.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Artcica- zapodaję aktualnego linkahttp://allegro.pl/item1154591686_ogrodowa_lawka_drewniana.html Sure-mi też chodził po głowie czerwony iiiiii zielony, ale taki ostrzejszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.07.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Akuś, a skręciłaś już ją... stabilna?... dwa niemałe doopska wlezą? Może bym nakręciła chłopa i na "tarasik którego nie ma" kupiła:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.07.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 (edytowane) abaaardzo stabilna i ja mam z mężem niemałe dupska więc muszę się z lekka wcisnąć , ale za to sam w wygodach siedzę ogólnie polecam bo solidnie zrobiona i każdy sie dziwi, że tylko tyle kosztowała.... Edytowane 20 Lipca 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.07.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 To idę użyć siły perswazji... dobranoc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.07.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 życzę owocnych negocjacji;) dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 20.07.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Aka .......zaczne od prywaty ...wielkie dzieki adres przybytku ławeczek juz zgapiony .........ja szara eminencja tarasowa w tym roku zrobie ją na szaro ........ nad ogrodem piała będę w nieskończoność ..........i przy każdej okazji .........i która to anabell?????????? w sypialni to kreatywność cie ponosi jak widze ............no sufit zaskoczy niejednego ........dla mnie odjazdowy pokoik ......nie pokój bo doroślej jest ...........uroczy ........łóżko robi wrażenie ........(mebelki to bym pacneła na biało .........no korci mnie i już ......wybacz ).......juniorce w sierpniu zamierzam pacnąć i dodać jakiś decou ........zobacze czy się wyrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 20.07.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 ojej ........kicia śliczna ..........jak mogłam kicie pominąć .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.07.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 ojej ........kicia śliczna ..........jak mogłam kicie pominąć .. Aka .......zaczne od prywaty ...wielkie dzieki adres przybytku ławeczek juz zgapiony .........ja szara eminencja tarasowa w tym roku zrobie ją na szaro ........ nad ogrodem piała będę w nieskończoność ..........i przy każdej okazji .........i która to anabell?????????? w sypialni to kreatywność cie ponosi jak widze ............no sufit zaskoczy niejednego ........dla mnie odjazdowy pokoik ......nie pokój bo doroślej jest ...........uroczy ........łóżko robi wrażenie ........(mebelki to bym pacneła na biało .........no korci mnie i już ......wybacz ).......juniorce w sierpniu zamierzam pacnąć i dodać jakiś decou ........zobacze czy się wyrobie zacznę od tego, że pozostała część zwierzyńca byś musiała mojego poznać: -seterkę Gabrielę - owczarkę długowłosą Galusię - kicię klarcię - króliczka Typtusia - i przy okazji rybki akwariowe:rolleyes: córa chciałaby białe ,ale nie przemalowane tylko NOWE:wiggle: te obecne to zdobyczne....myślisz, ze dałoby się je na biało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts