aka z Ina 20.07.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 aaaa konstancjo Anabelle to hortensja drzewiastahttp://pa.labfoto.pl/photos/p/a/6/a6ef1d8672decc54cc963bda5bb3be8f-1763167.jpg http://p8.labfoto.pl/photos/p/8/5/858e2cb808eb797c3740cbd1a282b363-1763190.jpg http://p0.labfoto.pl/photos/p/0/2/02312c744d60a0738933f1d19f35af05-1763191.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 20.07.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 czyli anabell to moje marzenie .......... mebelki da sie na biało .......zmatowić i potraktować tikurillą np ........wytrwa lata sprawdzone (choc córcia tą dłuletnią gwarancją pewnie nie zainteresowana ) ......nowe uchwyty .........zmienia charakter i klimat ........często na nie do poznania .........a zaoszczędzona kasa ........zawsze się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.07.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Popieram Konstancję ,ona wie,co mówi.A sosna pięknie farbę przyjmie ,kolega mi mówił,że na sosnie super wychodzą przecierki ,jeszcze lepiej niz na dębie . A hortensje masz cudne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.07.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Beauty tylko niestety u córy mebelki nie sosnowe tylko tradycyjne z płyty meblowej...... i tak konstancja mówi, nawet jakbym przemalowała napewno nie uraczyłabym tym mojej córy, która ma juz upatrzone w ikei dla siebie nowe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.07.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Cześć Akuś,dziewczyny Fajna sypialnia ci wyszła, taka przytulna. BRAWO! Ten ciemniejszy kolorek to bordo czy brąz? Kicia jest słodka a róże wspaniałe Jak ty to robisz ,że pamiętasz nazwy odmian? Ja mam z tym problem. Jesli możesz zajrzeć do mnie i powiedzieć czy ta jasnoróżowa u mnie to jest New Dawn? Jakoś podobnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.07.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 farba była jagodowa, ale wyszło takie bordo jagodowe:rolleyes:kwiatki na tapecie są rownież takie jagodowo-fioletowe... róże pamiętam bo zapisuje kochana! New Dawno maiłam zaplanowaną na trejaż koło wykusza...teraz rosna tam dwie a po środku posadziłam fioletowego powojnika....lecem do Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 21.07.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 A ja już kocham Twojego kiciulka bo jest przesłodki no i khmmmmm... zazdraszczam koleżanki od wizualizacji domku aaa i zapomniałam ogród przeładnie się zapowiada i uwielbiam Twoją cegłę przy ogrodzeniu- będę próbowała podsunąć podobny pomysł B. - o ile oczywiście nie wyrazisz sprzeciwu Akuniu:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.07.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Niwuś no co Ty! odgapiaj co tylko wlezie.... o jakiej Ty koleżance od wizualizacji domku mówisz? buziaki:) zaraz kolejna porcja fotek w dzienniczku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.07.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Fajna kicia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.07.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 cześć Aka:) przepiękne masz Anabell...i to ile krzaczków:jawdrop: Jak one rozrosną się to będziesz miała przepiękny widok z tarasu... co ja mówię już jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Co Ci sie stalo w dziennik? Stary nie dziala, a jak klikam w bloga, to mi mowi, ze nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.07.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Ja bloga też nie widzę, ale stary dziennik działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 22.07.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Anabell pieknieje z dnia na dzień .........kicia daje sobie rade ze wszystkimi....włącznie z psem ........brakowało tylko drzewek szczęscia ...ale są w komplecie ....... ale tu fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.07.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Akuś... a ta Wasza psinka to od zawsze taka pokojowo do kotów nastawiona??? Tes kcem kota... i się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Aaaaaaaaaaaaaa teraz widze. Piekny burasek. Takie sa najfajniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.07.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 oj dziewczynki, dziewczynki- czy ja kiedyś bloga miałam? Małgoś-no taki nam się przytrafił! Klarcia czarno -biała a on szarawy;) Arctica-u mnie wszystkie zwierzaczki muszą żyć w zgodzie! fakt, że Galusia to jak starsza siostro-mama...ona najstarsza, po niej przyszła Klarinia-kotka, potem Galusia owczarzyca, potem rybki do kompletu, nast. króliczek a teraz ten mały szkrab;) Aluś-i kto to mówi? sama masz pięknie!!! Sure-no fajny kocurek1 ale widać już, że ma różki i to niezłe...trochę szkód nam już poczynił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 23.07.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Niwuś no co Ty! odgapiaj co tylko wlezie.... o jakiej Ty koleżance od wizualizacji domku mówisz? buziaki:) zaraz kolejna porcja fotek w dzienniczku.... a pamiętasz tak na pooooczątku dzieennika miałaś wizualizację a ja sierotek nie mam się kogo "fachowego" poradzić- tak za "dziękuję i dobre spojrzenie" :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.07.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Niwus- o tej wizualizacji mówisz? wizualizacja na tamten moment była niesamowitym prezentem..na tamten moment mogłam zobaczyć jak bedzie wygladać środek mego domku... po postawieniu go jednak nie kierowałam się nią, choć pewnie niektóre mebelki same sie tak ustawiły;) tą wizualizacje robiła mi znajoma z Brukseli poznana na innym forum, tak w prezencie, wiesz? jednak wtedy miała jedno dziecko a teraz 3 i dużo, dużo mniej czasu wolnego.... wiem tylko, ze za nie duże euro miała ona zakupiony program do takich dupereli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 23.07.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Maluchy śpią więc chwilkę mogłam pobuszować po Twoim ogrodzie:wiggle:Cudownie zakwitły Ci hortensje- moja niebieska z zeszłego roku nie popisała się w tym i wydała na świat jeden maleńki biedniutki kwiatuszek. Nie wiem, co zrobiłam źle. Kupiłam też różową(czeka na wsadzenie), ale chyba skuszę się na te białe, które widzę u Ciebie. Wyglądają ślicznie. Tylko brakuje mi już miejsca. Zazdroszczę Ci tylu rabat i tylu kwiatów. No bo ja przesadziłam chyba z krzewami i brakuje mi miejsca na kwiaty. Pomysł z korzeniem świetny- też chodzi mi coś podobnego po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.07.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Akuś, i ja przydreptałam do Twego ogrodu poodpoczywać i powiedzieć, że się tym paskudnym migrenom nie dam. Buziaki i pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts