Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czyli anabell to moje marzenie ..........:)

mebelki da sie na biało .......zmatowić i potraktować tikurillą np ........wytrwa lata sprawdzone (choc córcia tą dłuletnią gwarancją pewnie nie zainteresowana ;)) ......nowe uchwyty .........zmienia charakter i klimat ........często na nie do poznania .........a zaoszczędzona kasa ........zawsze się przyda :)

Cześć Akuś,dziewczyny :)

Fajna sypialnia ci wyszła, taka przytulna. BRAWO! Ten ciemniejszy kolorek to bordo czy brąz?

Kicia jest słodka ;) a róże wspaniałe :rolleyes: Jak ty to robisz ,że pamiętasz nazwy odmian? Ja mam z tym problem. Jesli możesz zajrzeć do mnie i powiedzieć czy ta jasnoróżowa u mnie to jest New Dawn? Jakoś podobnie wyglądają.

farba była jagodowa, ale wyszło takie bordo jagodowe:rolleyes:kwiatki na tapecie są rownież takie jagodowo-fioletowe...

róże pamiętam bo zapisuje kochana! New Dawno maiłam zaplanowaną na trejaż koło wykusza...teraz rosna tam dwie a po środku posadziłam fioletowego powojnika....

lecem do Ciebie....

A ja już kocham Twojego kiciulka :) bo jest przesłodki :)

no i khmmmmm...:oops: zazdraszczam koleżanki od wizualizacji domku :oops: :)

aaa i zapomniałam ogród przeładnie się zapowiada :) i uwielbiam Twoją cegłę przy ogrodzeniu- będę próbowała podsunąć podobny pomysł B. - o ile oczywiście nie wyrazisz sprzeciwu Akuniu:)

pozdrawiam :) :hug:

oj dziewczynki, dziewczynki- czy ja kiedyś bloga miałam?:wiggle::rolleyes:

Małgoś-no taki nam się przytrafił! Klarcia czarno -biała a on szarawy;)

Arctica-u mnie wszystkie zwierzaczki muszą żyć w zgodzie! fakt, że Galusia to jak starsza siostro-mama...ona najstarsza, po niej przyszła Klarinia-kotka, potem Galusia owczarzyca, potem rybki do kompletu, nast. króliczek a teraz ten mały szkrab;)

Aluś-i kto to mówi? sama masz pięknie!!!

Sure-no fajny kocurek1 ale widać już, że ma różki i to niezłe...trochę szkód nam już poczynił:D

Niwuś no co Ty! odgapiaj co tylko wlezie....

o jakiej Ty koleżance od wizualizacji domku mówisz?

buziaki:)

zaraz kolejna porcja fotek w dzienniczku....;)

a pamiętasz tak na pooooczątku dzieennika miałaś wizualizację :) a ja sierotek nie mam się kogo "fachowego" poradzić- tak za "dziękuję i dobre spojrzenie" :oops: :oops::)

Niwus- o tej wizualizacji mówisz?:rolleyes: wizualizacja na tamten moment była niesamowitym prezentem..na tamten moment mogłam zobaczyć jak bedzie wygladać środek mego domku...

po postawieniu go jednak nie kierowałam się nią, choć pewnie niektóre mebelki same sie tak ustawiły;)

tą wizualizacje robiła mi znajoma z Brukseli poznana na innym forum, tak w prezencie, wiesz? jednak wtedy miała jedno dziecko a teraz 3 i dużo, dużo mniej czasu wolnego....

wiem tylko, ze za nie duże euro miała ona zakupiony program do takich dupereli....

Maluchy śpią więc chwilkę mogłam pobuszować po Twoim ogrodzie:wiggle:

Cudownie zakwitły Ci hortensje- moja niebieska z zeszłego roku nie popisała się w tym i wydała na świat jeden maleńki biedniutki kwiatuszek. Nie wiem, co zrobiłam źle. Kupiłam też różową(czeka na wsadzenie), ale chyba skuszę się na te białe, które widzę u Ciebie. Wyglądają ślicznie. Tylko brakuje mi już miejsca. Zazdroszczę Ci tylu rabat i tylu kwiatów. No bo ja przesadziłam chyba z krzewami i brakuje mi miejsca na kwiaty. Pomysł z korzeniem świetny- też chodzi mi coś podobnego po głowie.