aka z Ina 30.07.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 hehe nadrabiam tzn. uzupełniam w wolnej chwili dzienniczek, bo początkowe zdjęcia gdzieś wywiało... synuś mi gorączkuje..zaczęło się w nocy i na szczęście do 2 godz. jest lepiej..mówi, że nic go nie boli...wirus? i mam ch.... dość tej pogody!leje u nas a jak nie to pochmurno, ze tylko spać.. córcia moja na pielgrzymce, mam nadzieję, że nie poprzeziębiają się dzieciaki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.07.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 (edytowane) nieeee, na pewno, spokojnie. Jak córcia na pielgrzymce to pewno juz zahartowana i dobiegnie do Częstochowy i do domku jak wróci to zobaczysz jedyne dziwne objawy jakie zauważysz to "banan" od ucha do ucha , spokojnie Akunia. U Nas też pogrzmiewa, popaduje potem leje jakby kto wodę z wiadra lał przez durszlak- tak to sobie zawsze wyobrażałam jak byłam malusia - a czasem pochmurno i wieje ale jakoś damy radę, nieeem w naturze musi byc równowaga- były juz upały, to teraz troszku musi popadać uszy do góry Akuś :hug: Edit: Akunia, dalej nie ma fotek Edytowane 30 Lipca 2010 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.07.2010 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Akuśdopiero dziś udało mi się odczytać Twoją wiadomość w komentach:/ Masz zapotrzebownie na anielice z bukietwem i bez żółtych włochów Sypialnia Twoja to kolorek bordo z czarnym , czy takie kolorki by Cie interesowały? Najlepiej pisz na aderesik [email protected] i poproszę o adres Twój , b o ograniczony necik nie pozwala mi na otwieranie necika :/Napisz mi kofana jaki kolor bukieciku miał byu być. mam jedna tkaninkę i myślę , że byłą by fajna do Twojej sypialni. Mogę ją obfocić i przesłąć Tobie , tyko proszę o inny adrem meila niż murarora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.08.2010 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Cześć Akuś, mam nadzieję, że synuś już zdrowszy? Wszędzie pogoda się poprawia, będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.08.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 ha... u nas to już nawet gorąco dziś było... co oni tą pogodą wyprawiają... albo upał albo zzzzimno:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 01.08.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Witam wieczorową porą. Jak synuś, lepiej się czuje? Mam nadzieję, że to nic poważnego. Swoja drogą pogoda daje nam popalić- raz upały, potem o prawie 20 stopni mniej i leje. Ech ten rok- same skrajności...Zrobiłam karkówkę Toli- polecam niezdecydowanym. A kapusta o smaku ananasowym jaka dobra- nawet na zimno.Zmykam trochę poczytaćdobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.08.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Aka, gdzie ty przepadłaś ???? ..jak synek? ...u mnie w domu ospa wietrzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.08.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Akuś, ale piękny taras I ogród pięknieje, rośnie Ci wszystko, Annabelek to aż zazdroszczę . Kociak też fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.08.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam:)Jak synuś? Mam nadzieję że już zdrowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.08.2010 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 dziewczynki dopiero dziś mogłam siąść do kompa..Nadulko, Aluś, Tabaluga, sure, Niwuś dziękuję za ttoskę.... co ja/my przeżyliśmy z tym małym brzdącem...wczoraj cały dzień dosłownie przy nim leżałam takie miał silne boleści w brzuszku...nigdy do tej pory nie wymiotował...a tu nie dośc, żę leciało z niego dołem to i górą....wieczorami to z tego wszystkiego wyłam w ukrycie, z tej bezsilności...tak się bałam, że będzie konieczna wizyta w szpitalu....w poniedziałek prywatnie jechaliśmy do pediatry i na szczęście jak do tej pory zestaw jej leków okazał się jak najbardziej trafny!!!dała 3 dni i faktycznie dzisiaj dopiero synuś wstał...mogłam go umyć i sama zacząć funkcjonować... Aluś- kto u Was załapał ospę? dobre fluidy ślę w Waszą stronę!! delfinko-juz pisze maila... Niwuś-fotki uzupełniałam na 1 stronce dzienniczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.08.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 O kurcze,ale porobiło się Może twojego syna dorwał ten sam wirus co Dawidka DarioAs? Moja Julka jest pryszczata;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.08.2010 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Aluś-byłam u niej dzięki Twojemu postowi.....faktycznie też Dawidek z jelitówką walczy..... u Kubunia już wczoraj było nie źle, jednak dzisiaj znowu brzuszek zaczął pobolewać...dziecko biedne już tak się cieszyło, ze będzie mogło na dworzu pobiegać....ech...urlop mam jak się marzy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.08.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 No to miałaś stres,najgorsza jest ta bezsilność... Ale dobrze że już przechodzi. Dużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 08.08.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Aka cieszę się że synek czuje sie lepiej ...uważajcie na dietę ...biedne kosmki muszą sie odbudować i nabierajcie sił ...synek po chorobie ...ty po wstrząsie jakim jest dla każdej z nas choroba dziecka ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.08.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 synuś o niebo lepiej...mam nadzieję, ze to już koniec przeprawy jelitowej jest!!! ja wróciłam niestety już po urlopie do pracy, ale ae na osłodę sadziłam wczoraj zakupione sobotnio ukochane róże....potem postaram się chociaż pochwalić jakie kupiłam;) Nadulko,konstancjo-dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 09.08.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 ale ślicznie u ciebie jest:wiggle:cudowne te róże. a u mnie tylko piasek, piasek i piasek:bash:moze na jesienie coś posadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.08.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 kwartet-dziękuję! u mnie kiedyś tylko glina była, też bedzie mieć pięknie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.08.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 a piasek jest dużo lepszy od gliny, śmiem twierdzić... miłego popołudnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 09.08.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Akuś Ale cudne róże,zakupy bardzo udane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.08.2010 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Sure-lepszy, lepszy...glina to paskudztwo! Witaj Nadulko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts