Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

hehe nadrabiam tzn. uzupełniam w wolnej chwili dzienniczek, bo początkowe zdjęcia gdzieś wywiało...

synuś mi gorączkuje..zaczęło się w nocy i na szczęście do 2 godz. jest lepiej..mówi, że nic go nie boli...wirus?

i mam ch.... dość tej pogody!leje u nas a jak nie to pochmurno, ze tylko spać..

córcia moja na pielgrzymce, mam nadzieję, że nie poprzeziębiają się dzieciaki.....

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nieeee, na pewno, spokojnie. Jak córcia na pielgrzymce to pewno juz zahartowana i dobiegnie do Częstochowy ;) i do domku jak wróci to zobaczysz jedyne dziwne objawy jakie zauważysz to "banan" od ucha do ucha :D , spokojnie Akunia. U Nas też pogrzmiewa, popaduje potem leje jakby kto wodę z wiadra lał przez durszlak- tak to sobie zawsze wyobrażałam jak byłam malusia :oops:- a czasem pochmurno i wieje :( ale jakoś damy radę, nieeem ;) w naturze musi byc równowaga- były juz upały, to teraz troszku musi popadać ;) uszy do góry Akuś :hug::hug::hug:

Edit:

Akunia, dalej nie ma fotek :(

Edytowane przez Niwa

Akuśdopiero dziś udało mi się odczytać Twoją wiadomość w komentach:/ Masz zapotrzebownie na anielice z bukietwem i bez żółtych włochów ;) Sypialnia Twoja to kolorek bordo z czarnym , czy takie kolorki by Cie interesowały? Najlepiej pisz na aderesik [email protected] i poproszę o adres Twój , b o ograniczony necik nie pozwala mi na otwieranie necika :/Napisz mi kofana jaki kolor bukieciku miał byu być. mam jedna tkaninkę i myślę , że byłą by fajna do Twojej sypialni. Mogę ją obfocić i przesłąć Tobie , tyko proszę o inny adrem meila niż murarora.

Witam wieczorową porą. Jak synuś, lepiej się czuje? Mam nadzieję, że to nic poważnego. Swoja drogą pogoda daje nam popalić- raz upały, potem o prawie 20 stopni mniej i leje. Ech ten rok- same skrajności...

Zrobiłam karkówkę Toli- polecam niezdecydowanym. A kapusta o smaku ananasowym jaka dobra- nawet na zimno.

Zmykam trochę poczytać

dobrej nocki życzę

dziewczynki dopiero dziś mogłam siąść do kompa..

Nadulko, Aluś, Tabaluga, sure, Niwuś dziękuję za ttoskę....

co ja/my przeżyliśmy z tym małym brzdącem...wczoraj cały dzień dosłownie przy nim leżałam takie miał silne boleści w brzuszku...nigdy do tej pory nie wymiotował...a tu nie dośc, żę leciało z niego dołem to i górą....wieczorami to z tego wszystkiego wyłam w ukrycie, z tej bezsilności...tak się bałam, że będzie konieczna wizyta w szpitalu....

w poniedziałek prywatnie jechaliśmy do pediatry i na szczęście jak do tej pory zestaw jej leków okazał się jak najbardziej trafny!!!

dała 3 dni i faktycznie dzisiaj dopiero synuś wstał...mogłam go umyć i sama zacząć funkcjonować...

Aluś- kto u Was załapał ospę? dobre fluidy ślę w Waszą stronę!!

delfinko-juz pisze maila...

Niwuś-fotki uzupełniałam na 1 stronce dzienniczka...

Aluś-byłam u niej dzięki Twojemu postowi.....faktycznie też Dawidek z jelitówką walczy.....

u Kubunia już wczoraj było nie źle, jednak dzisiaj znowu brzuszek zaczął pobolewać...dziecko biedne już tak się cieszyło, ze będzie mogło na dworzu pobiegać....

ech...urlop mam jak się marzy.....

synuś o niebo lepiej...mam nadzieję, ze to już koniec przeprawy jelitowej jest!!!

ja wróciłam niestety już po urlopie do pracy, ale ae na osłodę sadziłam wczoraj zakupione sobotnio ukochane róże....

potem postaram się chociaż pochwalić jakie kupiłam;)

Nadulko,konstancjo-dziękuję!