sure 16.08.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ja się nie znam, ale ścieżkę z takich pieńków ma Rasia, może warto spytać, jak była robiona. Ale kiedyś mi tłumaczyła, że układał jej syn i było łatwo. Nie mogę w moich komentach odnaleźć szczegółów... :rolleyse: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.08.2010 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 w dzienniczku jakieś starocie zastałem a właśnie, że nie;) Sure-gdzie szukac Rasi, aby popytac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.08.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 a właśnie, że nie;) Sure-gdzie szukac Rasi, aby popytac??? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?125190-rASI-domek-fotoretrodziennik-komentarze/page244 to jej komentarze, ale teraz chyba jest na urlopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.08.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Sure-dziękuję Ci dobra kobieto:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.08.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 (edytowane) [/url]dziewczyny zaniepokojona zniknięciem dzienniczka betib, z którego wątku nie jedna z nas czerpała inspiracje i cieszyła oko pięknymi fotkami pozwoliłam sobie napisać do administratora, bo na żadne jej uwagi nie ma odzewu....http://forum.muratordom.pl/showthrea...9%C5%82o-konto Edytowane 16 Sierpnia 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.08.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 hejka Akuś dziękuję Ci za oddanie głosu buziaczki zostawiam gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.08.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Aka, zakupy imponujące, wszystko mi się podoba. Piękne te białe róże, Pięknotka z tymi fioletowymi owocami niezwykła. Katalpa rośnie u naszych sąsiadów, przyciąga wzrok, nie sposób przejść obojętnie. Poszalałaś, ale wszystko na plus. Ścieżka Rasi z tych drewnianych okrąglaków też warta naśladowania. Pięknie Akuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.08.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Toluś- bo ja o tej ściezce pomyślałam, ze skoro mam materiał i mi zalega trza go wykorzystać a ścieżki u mnie brak, więc jak Rasia może pomoże to bedę miała taka jak ona;)dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.08.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 hehe ja sadziłam oprócz zimy o każdej porze roku, nawet teraz jak widzisz latem:wiggle: Monia i Ania to fachowczynie...jak nie chcesz ryzykować to je popytaj! ja wszystko robie jak mi pasuje i jak mam chęć, rzadko sugeruje się zasadami:cool: Oj to podobnie jak ja;) moja mama to się łapie za głowe jak widzi moje poczynania ogrodowe (ale wszystko rośnie i o to chyba w tym chodzi no nie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.08.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Nadulko-no najważniejsze przecie, że się przyjmują, nie?i rosną jak szalone:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.08.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Akuś żebyś wiedziała;)Ze mnie to taki ogrodnik ...hehe... U mnie dzisiaj szaro,buro i ponuro,jak ja nie lubię takiej pogody,a jaka u Ciebie pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.08.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 u mnie to samo.... wiatr niby jest a parno jak ch.....i ta szarówa mnie dobija....! i zero słońca http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/b007.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.08.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Ja właśnie jestem na etapie robienia porządków,pije już koleją kawę(ja to kawiora jestem;) I w doskoku latam po forum,to już chyba nałóg co hehe?Wczoraj kupiłam książki dla dzieci do szkoły,moja córka ogląda,przegląda ma zajęcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.08.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) a ja w pracy:wiggle: między księgowaniem również latam, ale troszku po forum;) u mnie dzieci te starsze 19 i 17 lat same książki kupują a te młodsze zaopatruje przedszkole, także problem mam z głowy.... ile wczoraj poszło na książki? ja lekko 1 tyś muszę liczyć.....lekkkko Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.08.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Córka druga klasa 280zł,syn do szóstej prawie 400zł(w tym kilka książek odkupiłam) i jeszcze nie wszystkie mam.A mówią że edukacja darmowa....ehhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.08.2010 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 a ja mam zamiar tylko kilka dokupić, bo r-k by wyszedł spooory!syncia zawodowe muszę nowe kupic, bo nikt takich nie odsprzedaje a reszta to używane..no i chyba językowe nowe i wszystkie ćwiczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.08.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 moje 19 to nawet nie wiem, czy jakieś książki kupuje (mam nadzieję)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 wpadłam sie przywitać!!! .....zaległości nadrobie później;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.08.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 wreszcie Kaluś wróciłaś Sure-kupuje czy nie, ważne, ze sobie radzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 aka..........kilka fotek wstawiłam.........zarażaj się Chorwacją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts