aka z Ina 19.08.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 pisze pw;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.08.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Hej Akuś!! Co słychać,pewnie w pracy jesteś,więc nie przeszkadzam. Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.08.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Wzajemnie Nadulko!a czy Ty masz zamiar założyć swój dzienniczek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.08.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Wiesz już się za to zabieram...ale ciągle coś... Już nawet na próbę wrzuciłam kilka zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.08.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) a niby gdzie chwaliłaś się ??? Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.08.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Zrobiłam taką niby galerie;)Coś tam wrzuciłam,ot kilka zdjęć które miałam pod ręką...Teraz myje okna i robie odpoczynki przed kompem;)Jutro mam gości,musze jeszcze coś upiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.08.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 niby gdzie ta gelryja jest? ja w pracy, ale jakoś pracować to mi się nie chce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.08.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Fajnie że w pracy możesz wchodzić na różne strony,moje koleżanki mają zablokowane nawet gg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.08.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 w pop.tez miałam....ale ja tu - obecnie "kierowniczką" jestem biura:wiggle: tylko ciiiiiiiiiiiiiii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.08.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Oooo no to co innego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.08.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Akuś Pogoda dzis super,idę popracować do ogródka;) Miłego i słonecznego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.08.2010 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 (edytowane) Nadulko ja właśnie dopiero po ogarnięciu chatki zmykam na tarasik poleniuchować, potem dopiero zabiore sią za ogród.....również miłego życzę! wczoraj do późna sadziłam podarowane i kupione roślinki........... ufffff jaka ja znowu jestem pogryziona przez komary:bash:macie coś skutecznego na nie???????? Edytowane 21 Sierpnia 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.08.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Ja właśnie wróciłam,psikam się offem i jest ok.To ide do Twojego dziennika zobaczyć nowe roślinki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 wpadłam zapytać..........czy zaraziłaś męża Chorwacją?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 22.08.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Cześć Akuś Chcę Ci pokazać gdzie wchodzi moja kotka;) [ATTACH]20712[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.08.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 aka.........gdzie jesteś?????? nadal nad mężem pracujesz??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.08.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Cześć Akuś Chcę Ci pokazać gdzie wchodzi moja kotka;) [ATTACH]20712[/ATTACH] o matko:jawdrop:i własnie tego się boję za każdym razem, gdy mam właczyć pralkę.... jak klarisia okociła nam się, to 3 małe brzdące zawsze musiałam poszukać ,czy napewno sa bezpieczne, gdy chciałam np. włączyć pralkę albo zmywarkę..... kiedys mały diabeł w ost. sekundzie wskoczył mi do zmywarki jak zamykałam ją.... a ile razy też znalazłam w pralce...i to juz na uszykowanych ciuszkach włożonych bezp. do pralki...wystarczyło zamknąc drzwiczki i włączyć guzik:eek: Kaluś czasu na popracowanie nie było.... sobota istnie pracowa była typu-dom-ogród a wczoraj cały dzionek spędziliśmy na Festiwalu Smaku w Grucznie..... czego ja tam nie posmakowałam od nalewek, wilenskuich pierogów po żurek swojski i smaczne pifffko;) tu byliśmy: http://visitkujawsko-pomorskie.pl/festiwal-smaku-w-grucznie-2010,178,503,1006.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.08.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Akuś,założyłam swoją galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.08.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Akuś,założyłam swoją galerię już lecę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.08.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 o matko:jawdrop:i własnie tego się boję za każdym razem, gdy mam właczyć pralkę.... jak klarisia okociła nam się, to 3 małe brzdące zawsze musiałam poszukać ,czy napewno sa bezpieczne, gdy chciałam np. włączyć pralkę albo zmywarkę..... kiedys mały diabeł w ost. sekundzie wskoczył mi do zmywarki jak zamykałam ją.... a ile razy też znalazłam w pralce...i to juz na uszykowanych ciuszkach włożonych bezp. do pralki...wystarczyło zamknąc drzwiczki i włączyć guzik:eek: Kaluś czasu na popracowanie nie było.... sobota istnie pracowa była typu-dom-ogród a wczoraj cały dzionek spędziliśmy na Festiwalu Smaku w Grucznie..... czego ja tam nie posmakowałam od nalewek, wilenskuich pierogów po żurek swojski i smaczne pifffko;) tu byliśmy: http://visitkujawsko-pomorskie.pl/festiwal-smaku-w-grucznie-2010,178,503,1006.html aka..........ja tez miałam jechac na ten festiwal smaków!!!!!!!!!!!!! ale zabraliśmy się na rabaty na działce i nie pojechałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts