Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nadulko ja właśnie dopiero po ogarnięciu chatki zmykam na tarasik poleniuchować, potem dopiero zabiore sią za ogród.....również miłego życzę!

wczoraj do późna sadziłam podarowane i kupione roślinki...........

ufffff jaka ja znowu jestem pogryziona przez komary:bash:

macie coś skutecznego na nie????????

Edytowane przez aka z Ina

Cześć Akuś;)

Chcę Ci pokazać gdzie wchodzi moja kotka;)

[ATTACH]20712[/ATTACH]

o matko:jawdrop:i własnie tego się boję za każdym razem, gdy mam właczyć pralkę....

jak klarisia okociła nam się, to 3 małe brzdące zawsze musiałam poszukać ,czy napewno sa bezpieczne, gdy chciałam np. włączyć pralkę albo zmywarkę.....

kiedys mały diabeł w ost. sekundzie wskoczył mi do zmywarki jak zamykałam ją....

a ile razy też znalazłam w pralce...i to juz na uszykowanych ciuszkach włożonych bezp. do pralki...wystarczyło zamknąc drzwiczki i włączyć guzik:eek:

Kaluś czasu na popracowanie nie było....

sobota istnie pracowa była typu-dom-ogród a wczoraj cały dzionek spędziliśmy na Festiwalu Smaku w Grucznie.....

czego ja tam nie posmakowałam od nalewek, wilenskuich pierogów po żurek swojski i smaczne pifffko;)

tu byliśmy:

http://visitkujawsko-pomorskie.pl/festiwal-smaku-w-grucznie-2010,178,503,1006.html

o matko:jawdrop:i własnie tego się boję za każdym razem, gdy mam właczyć pralkę....

jak klarisia okociła nam się, to 3 małe brzdące zawsze musiałam poszukać ,czy napewno sa bezpieczne, gdy chciałam np. włączyć pralkę albo zmywarkę.....

kiedys mały diabeł w ost. sekundzie wskoczył mi do zmywarki jak zamykałam ją....

a ile razy też znalazłam w pralce...i to juz na uszykowanych ciuszkach włożonych bezp. do pralki...wystarczyło zamknąc drzwiczki i włączyć guzik:eek:

Kaluś czasu na popracowanie nie było....

sobota istnie pracowa była typu-dom-ogród a wczoraj cały dzionek spędziliśmy na Festiwalu Smaku w Grucznie.....

czego ja tam nie posmakowałam od nalewek, wilenskuich pierogów po żurek swojski i smaczne pifffko;)

tu byliśmy:

http://visitkujawsko-pomorskie.pl/festiwal-smaku-w-grucznie-2010,178,503,1006.html

aka..........ja tez miałam jechac na ten festiwal smaków!!!!!!!!!!!!! :)

ale zabraliśmy się na rabaty na działce i nie pojechałam:(