Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wstyd się przyznać,ale moja córka w tym roku pierwszy raz zobaczyła nasze morze...no ale naszczęście trafiliśmy na super pogodę,więc było ok!

Kto raz pojedzie na Chorwację,to musowo się w niej zakocha,wiem co mówię,zwiedziłam już różne zakątki...:)

Polecam!

Edytowane przez Nadulka

Aka ...omal znów nie doszło do nie napisania bo po obejrzeniu tego całego jedzonka ...zgłodniałam okrutnie ... ale postanowiłam oddać sie uczcie kwiatów ...w przód i wstecz ...i pomogło :)

Chorwacja jest piekna ...nie mogłam wyjśc z podziwu po wodospadach krka ale Jeziora Plitvickie pokazały mi że może być lepiej ...no i kilka wypraw w Paklenickie szlaki bo mój taternik bez tego nie funkcjonuje ...mam kilka ...tys... yhm fotek jako że pstrykałam bez opamietania ...bez zupełnie ... :)

budleja juz piekna a dopiero nabiera kształtów ...i hortensje w różu ....no własnie mam pytanko ...nie kupiłam na czas krzaczków hortensji ...czy moge kupić teraz żeby się ukorzeniły i na wiosne zachwyciły czy lepiej wstrzymać się do przyszłego roku ....??? ...moje ty guru ...powiedz....

pozdrawiam ...cofam sie do roslinek :)

konstancjo jakie ja guru:eek:?zawstydziłaś mnie okrutnie i wystraszyłaś...ja sama pytam, błądzę i doradzam się innym....

ja sadzę cały czas i takie mam głupie szczęście, że wszystko się przyjmuje....nawet to wsadzone, czy przesadzone w ciągu ogromnego upału...

ja bym kupiła teraz i wsadziła! o tak;)

Ja też :D

Planujemy za rok....

My też! przybij piateczkę!!!

Akuś,przyszłam się przywitać:)

Bardzo ładne fotki:)

Róże piękne,zresztą jak cała reszta.

dziękuję pięknie!

aka..........Twój ogród robi sie bardzo PIĘKNY!!!

masz naprawdę DUŻO roślin :jawdrop:, super jak sie niedługo rozrosną !!!

.........zazdraszczam :):)

Ty nie zazdraszczaj...zobaczysz jak będziesz szaleć ogrodowo, jeszcze mnie przegonisz;)

a dużo ma to napewno..jak nic 300 różnych odmian...ale na tym nie mam zamiaru skończyć:wiggle:

róż, żurawek i hortensji przede wszystkim muszę mieć więcej:)

jak u Was z rozpoczęciem roku szkolnego???

u mnie młody zawirusowany od wczoraj z tempką pod 39:eek: do końca tygodnia, go nie puszczam do przedszkola, jednak w tym roku juz go mnie będę oszczędzała, bo to już nie przelewkie jak jest "zerówkowy"

starszy jak zawsze już po 7 wywędrował, bo jak zawsze wszystkie rozpoczęcia i zakończenia roku szkolnego prowadzi....

jedynie jedyna córa na luzie pojechała:)

no i się zaczyna dla mnie jesień, bo wrzesień to jak nic już mi się z końcem lata kojarzy.....

a ja bym tak chciała maj:cool:

Cześć Akuś:welcome:

nadrabiał nieobecność... przejrzałam fotki i jestem zauroczona:jawdrop:SUPER !!!

Tylko upewniam się,że róże i hortensje to jest to co chcĘ mieć również w dużej ilości w moim ogrodzie!

Zapisałam sobie stronkę-link, którą podałaś odnośnie festiwalu smaku. Może w przyszłym roku wybiorę się z rodzinką. A tak w ogóle jeśli będziecie organizować jakieś spotkanko to ja też się piszę. Moja siostra mieszka w Toruniu ,czyli rzut beretem od was. Mogłabym zrobić sobie dłuższą wycieczkę.

AKA....przeglądnęłam własnie dokładniej twój dziennik.................stwierdzam, ze ty masz tam tysiące krzaczorków!!!....młode jeszcze.....ale jak urosną toż będzie jeszcze cudniej!!. Szkoda, że zdjęcia z komórki, bo na pewno nie odadają tych kolorów jakie u Ciebie panują. Super.......wklejaj więcej zdjęć.......bo to jak przegląd niemałej szkółki ogrodniczej.....:rolleyes:

Cześć Akuś;)

Wpadłam na chwikę do Ciebie i wsiąkłam w Twoim dzienniku,powiedz mi kochana gdzie i jaką kore kupowałaś,ona jest w niebieskich workach,ja kupuje w marketach typu OBI,Praktiker,LM itp...za worek 80l płacę około 12zł,ale mam wszędzie agro..

Fajnie się rozrosły Twoje roślinki:)