Nadulka 27.08.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 hehe a kiedy chcecie jechać? wrzuce jakieś fotki z Chorwacji,to jeszcze bardziej zachorujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.08.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 nie gadaj...byłaś i Ty?:jawdrop:to tylko ja tylko niechorwacyjna????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.08.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Wstyd się przyznać,ale moja córka w tym roku pierwszy raz zobaczyła nasze morze...no ale naszczęście trafiliśmy na super pogodę,więc było ok! Kto raz pojedzie na Chorwację,to musowo się w niej zakocha,wiem co mówię,zwiedziłam już różne zakątki... Polecam! Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez Nadulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.08.2010 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 to teraz dolałaś oliwy do ognia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 28.08.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Aka ...omal znów nie doszło do nie napisania bo po obejrzeniu tego całego jedzonka ...zgłodniałam okrutnie ... ale postanowiłam oddać sie uczcie kwiatów ...w przód i wstecz ...i pomogło Chorwacja jest piekna ...nie mogłam wyjśc z podziwu po wodospadach krka ale Jeziora Plitvickie pokazały mi że może być lepiej ...no i kilka wypraw w Paklenickie szlaki bo mój taternik bez tego nie funkcjonuje ...mam kilka ...tys... yhm fotek jako że pstrykałam bez opamietania ...bez zupełnie ... budleja juz piekna a dopiero nabiera kształtów ...i hortensje w różu ....no własnie mam pytanko ...nie kupiłam na czas krzaczków hortensji ...czy moge kupić teraz żeby się ukorzeniły i na wiosne zachwyciły czy lepiej wstrzymać się do przyszłego roku ....??? ...moje ty guru ...powiedz.... pozdrawiam ...cofam sie do roslinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.08.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 konstancjo jakie ja guru:eek:?zawstydziłaś mnie okrutnie i wystraszyłaś...ja sama pytam, błądzę i doradzam się innym.... ja sadzę cały czas i takie mam głupie szczęście, że wszystko się przyjmuje....nawet to wsadzone, czy przesadzone w ciągu ogromnego upału...ja bym kupiła teraz i wsadziła! o tak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.08.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 mówisz??? ja ostatnio co tydzień imprezowa jestem....jutro za ogród chociaż muszę się wziąć a w p.sobotę zakończenie wakacji u mnie ze sporą ilością przyjaciół trza pomyśleć, masz rację!!! hej:) byłam dzis w Twoich stronach....... w Bydgoszczy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.08.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Kaluś ja do Bydzi mam połowe trasy co do Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.08.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 nie gadaj...byłaś i Ty?:jawdrop:to tylko ja tylko niechorwacyjna????? Ja też Planujemy za rok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.08.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Akuś,przyszłam się przywitać Bardzo ładne fotki:) Róże piękne,zresztą jak cała reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.08.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 aka..........Twój ogród robi sie bardzo PIĘKNY!!! masz naprawdę DUŻO roślin , super jak sie niedługo rozrosną !!! .........zazdraszczam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.09.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Ja też Planujemy za rok.... My też! przybij piateczkę!!! Akuś,przyszłam się przywitać Bardzo ładne fotki:) Róże piękne,zresztą jak cała reszta. dziękuję pięknie! aka..........Twój ogród robi sie bardzo PIĘKNY!!! masz naprawdę DUŻO roślin , super jak sie niedługo rozrosną !!! .........zazdraszczam :) Ty nie zazdraszczaj...zobaczysz jak będziesz szaleć ogrodowo, jeszcze mnie przegonisz;) a dużo ma to napewno..jak nic 300 różnych odmian...ale na tym nie mam zamiaru skończyć róż, żurawek i hortensji przede wszystkim muszę mieć więcej:) jak u Was z rozpoczęciem roku szkolnego??? u mnie młody zawirusowany od wczoraj z tempką pod 39:eek: do końca tygodnia, go nie puszczam do przedszkola, jednak w tym roku juz go mnie będę oszczędzała, bo to już nie przelewkie jak jest "zerówkowy" starszy jak zawsze już po 7 wywędrował, bo jak zawsze wszystkie rozpoczęcia i zakończenia roku szkolnego prowadzi.... jedynie jedyna córa na luzie pojechała:) no i się zaczyna dla mnie jesień, bo wrzesień to jak nic już mi się z końcem lata kojarzy..... a ja bym tak chciała maj:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.09.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 u mnie rozpoczęcie roku za miesiąc, Młody jeszcze śpi... a w nocy znowu zalało mi garaż, nie ma co czekać, trzeba wołać chlopa z łopatą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.09.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 sure-studenta masz w domciu? na co poszedł? kurcze no nie zazdraszczam Ci tego zalewania.....masz kłopot jak nic http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a060.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 01.09.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Cześć Akuś nadrabiał nieobecność... przejrzałam fotki i jestem zauroczona:jawdrop:SUPER !!! Tylko upewniam się,że róże i hortensje to jest to co chcĘ mieć również w dużej ilości w moim ogrodzie! Zapisałam sobie stronkę-link, którą podałaś odnośnie festiwalu smaku. Może w przyszłym roku wybiorę się z rodzinką. A tak w ogóle jeśli będziecie organizować jakieś spotkanko to ja też się piszę. Moja siostra mieszka w Toruniu ,czyli rzut beretem od was. Mogłabym zrobić sobie dłuższą wycieczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 My też! przybij piateczkę!!! http://www.leader-great.pl/images/items/3227/min12778896603063it_l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.09.2010 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Aluś-ależ jak bym mogła o Tobie zapomnieć!? dobrze, że już wróciłas...brakowało Cię!!! Aniu-cudna piąteczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 02.09.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 AKA....przeglądnęłam własnie dokładniej twój dziennik.................stwierdzam, ze ty masz tam tysiące krzaczorków!!!....młode jeszcze.....ale jak urosną toż będzie jeszcze cudniej!!. Szkoda, że zdjęcia z komórki, bo na pewno nie odadają tych kolorów jakie u Ciebie panują. Super.......wklejaj więcej zdjęć.......bo to jak przegląd niemałej szkółki ogrodniczej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.09.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Aka ale sie rozpedzilas z tymi roslinkami - podziwiam! Druga Tola normalnie, do niczego przyczepic sie nie mozna i wszystko wychuchane . A ogrodzenie tzn. zamknac posesje na kiedy planujesz i z czego gora bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.09.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Cześć Akuś Wpadłam na chwikę do Ciebie i wsiąkłam w Twoim dzienniku,powiedz mi kochana gdzie i jaką kore kupowałaś,ona jest w niebieskich workach,ja kupuje w marketach typu OBI,Praktiker,LM itp...za worek 80l płacę około 12zł,ale mam wszędzie agro.. Fajnie się rozrosły Twoje roślinki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts