aka z Ina 02.09.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 AKA....przeglądnęłam własnie dokładniej twój dziennik.................stwierdzam, ze ty masz tam tysiące krzaczorków!!!....młode jeszcze.....ale jak urosną toż będzie jeszcze cudniej!!. Szkoda, że zdjęcia z komórki, bo na pewno nie odadają tych kolorów jakie u Ciebie panują. Super.......wklejaj więcej zdjęć.......bo to jak przegląd niemałej szkółki ogrodniczej..... no szkoda, że fotki komórkowe...aparatu nie mam, bo na roślinki wszystko idzie:wiggle: Aka ale sie rozpedzilas z tymi roslinkami - podziwiam! Druga Tola normalnie, do niczego przyczepic sie nie mozna i wszystko wychuchane . A ogrodzenie tzn. zamknac posesje na kiedy planujesz i z czego gora bedzie? no przecież Tolusia to dla mnie wzór, wiesz chyba, nie? ogrodzenie wycenione! czeka tylko Pan na wpłatę:rolleyes:mieszane bedzie, tzn metalowe z sztachetkami drewnianymi...nie przeczę-nieźle pokombinowane;)Pan stwierdził: noooooo nie powiem, nie złe, taaakie nietypowe:cool: Cześć Akuś Wpadłam na chwikę do Ciebie i wsiąkłam w Twoim dzienniku,powiedz mi kochana gdzie i jaką kore kupowałaś,ona jest w niebieskich workach,ja kupuje w marketach typu OBI,Praktiker,LM itp...za worek 80l płacę około 12zł,ale mam wszędzie agro.. Fajnie się rozrosły Twoje roślinki:) korę kupowałam u Pana co nią handluje...tirami do niego zwożą nie wiem skąd...on pakuje i sprzedaje dalej...nawet do szkółek, które ją dosprzedają klientom za połowę drożej:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.09.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 ...zakątek dereniowy przepiękny! A jakie to derenie, czy może Elegantissima? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.09.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 aka..........jestem ciekawa jakie Ty ogrodzenie wymyśliłas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 02.09.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 A masz moze fotke pogladowa takiego ogrodzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.09.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 A no to co innego,chyba będę musiała u mnie zobaczyć,czy nie mają takiej kory...bo ta marketowska to mnie zrujnuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.09.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Nadulka my dajemy 7 zl za worek kory 80l, maz zawsze jedzie tam gdzie produkuja i przywozi duza ilosc.Zobacz na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.09.2010 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ...zakątek dereniowy przepiękny! A jakie to derenie, czy może Elegantissima? trafione!!! aka..........jestem ciekawa jakie Ty ogrodzenie wymyśliłas?? będzie niespodzianka:wiggle: A masz moze fotke pogladowa takiego ogrodzenia ? nima takiej opcji....narysowałam Panu i kartkę wziął A no to co innego,chyba będę musiała u mnie zobaczyć,czy nie mają takiej kory...bo ta marketowska to mnie zrujnuje;) My za 120 l worek płaciliśmy 12 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.09.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Nadulka my dajemy 7 zl za worek kory 80l, maz zawsze jedzie tam gdzie produkuja i przywozi duza ilosc. Zobacz na allegro. Chyba poszperam na allegro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.09.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ...zakątek dereniowy przepiękny! A jakie to derenie, czy może Elegantissima? trafione!!!A też mam takie derenie, ale dużo mniejsze. Podobnie jak 'Spaethii', które wstawiłam do dziennika, też ciągle malutki, ale od posadzenia urósł dwukrotnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.09.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 a kiedy zabierasz sie za montaż płotu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.09.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Kalus jak kaska wpłynie!!!dość mam już podchodzenia pod same drzwi obcych, nie mówiąc o psach i obcych dzieciach latających bez pozwolenie po moim ogrodzie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.09.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Skorzystałam z linku o wrzosach dzisiaj, własnie posadziłam 7 nowych. Ciekawe, jak sobie poradzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.09.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 trzymam kciuki Sure, aby pięknie się przyjęły!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.09.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 cześć kobitki:) Jestem conajmniej zaintrygowana twoim ogrodzeniem Akuś .. pewnie nie możesz już się doczekać? Nadulko - poszukaj w swojej okolicy producenta kory. Będzie najtaniej to pewne! Ja tak zrobiłam i zaoszczędziłam połowę kaski, jaką musiałabym wydać na ten cel. Sure - jesteś niesamowita. Ile tych wrzosów już u siebie masz? Radze ci nie wyrzucać tych co wyglądają jak suche. Też takie miałam , ale odbiły od korzenia i zazieleniły się po jakimś czasie.To ten które są pod Katalpą ( od frontu). A jak koniecznie chcesz pozbyć się ich to ja je przyjmę do siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.09.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Aka , nie wiem czy dotarła wieść , anielinka już kompletna. Na poczte polece po niedzili Tylko napisz mi adres:DDDDDDDDDDDD Ulice zapamiętałąm:D , a że mam zaśmieconą pocztę i lenia to nie chce mi sie szukac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.09.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 delfinko- coś tam doczytałam ,ale że chcesz już słać to nie wiedziałam:wiggle:lece maila pisac;)Aluś-na ogrodzenie przyjdzie mi poczekać....niestety:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.09.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Sure - jesteś niesamowita. Ile tych wrzosów już u siebie masz? Radze ci nie wyrzucać tych co wyglądają jak suche. Też takie miałam , ale odbiły od korzenia i zazieleniły się po jakimś czasie.To ten które są pod Katalpą ( od frontu). A jak koniecznie chcesz pozbyć się ich to ja je przyjmę do siebie;)O, to super! W takim razie poczekam do wiosny z wyrzucaniem, zobaczymy, co z nimi będzie. Ile mam wrzosów? Hmm.. ...myślę, że około 70? Plus 50 brukentalii i kilka wrzośców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.09.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 O, to super! W takim razie poczekam do wiosny z wyrzucaniem, zobaczymy, co z nimi będzie. Ile mam wrzosów? Hmm.. ...myślę, że około 70? Plus 50 brukentalii i kilka wrzośców... niezła ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.09.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 ..ilość marzenie miłego wikendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.09.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Wzajemnie, miłego! własnie zaczynam swój - wróciłam wcześnie z pracy i zaczęłam porządkować rabatę za domem. Rabata to pewnie za duże słowo, na razie jest tam rządek ostrokrzewów, parę kamyczków z rozchodnikami i trzy tawułki. Ale wkurzały mnie chwasty, więc rozłożyłam pas włókniny i korę. A teraz będę odpoczywać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts