Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

AKA....przeglądnęłam własnie dokładniej twój dziennik.................stwierdzam, ze ty masz tam tysiące krzaczorków!!!....młode jeszcze.....ale jak urosną toż będzie jeszcze cudniej!!. Szkoda, że zdjęcia z komórki, bo na pewno nie odadają tych kolorów jakie u Ciebie panują. Super.......wklejaj więcej zdjęć.......bo to jak przegląd niemałej szkółki ogrodniczej.....:rolleyes:

no szkoda, że fotki komórkowe...aparatu nie mam, bo na roślinki wszystko idzie:wiggle:

Aka ale sie rozpedzilas z tymi roslinkami - podziwiam! Druga Tola normalnie, do niczego przyczepic sie nie mozna i wszystko wychuchane :).

A ogrodzenie tzn. zamknac posesje na kiedy planujesz i z czego gora bedzie?

no przecież Tolusia to dla mnie wzór, wiesz chyba, nie?;)

ogrodzenie wycenione! czeka tylko Pan na wpłatę:rolleyes::rolleyes:mieszane bedzie, tzn metalowe z sztachetkami drewnianymi...nie przeczę-nieźle pokombinowane;)Pan stwierdził: noooooo nie powiem, nie złe, taaakie nietypowe:cool:

Cześć Akuś;)

Wpadłam na chwikę do Ciebie i wsiąkłam w Twoim dzienniku,powiedz mi kochana gdzie i jaką kore kupowałaś,ona jest w niebieskich workach,ja kupuje w marketach typu OBI,Praktiker,LM itp...za worek 80l płacę około 12zł,ale mam wszędzie agro..

Fajnie się rozrosły Twoje roślinki:)

korę kupowałam u Pana co nią handluje...tirami do niego zwożą nie wiem skąd...on pakuje i sprzedaje dalej...nawet do szkółek, które ją dosprzedają klientom za połowę drożej:bash:

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...zakątek dereniowy przepiękny! A jakie to derenie, czy może Elegantissima?

trafione!!!

aka..........jestem ciekawa jakie Ty ogrodzenie wymyśliłas??:)

będzie niespodzianka:wiggle:

A masz moze fotke pogladowa takiego ogrodzenia :)?

nima takiej opcji....narysowałam Panu i kartkę wziął;)

A no to co innego,chyba będę musiała u mnie zobaczyć,czy nie mają takiej kory...bo ta marketowska to mnie zrujnuje;)

My za 120 l worek płaciliśmy 12 zł:rolleyes:

cześć kobitki:)

Jestem conajmniej zaintrygowana twoim ogrodzeniem Akuś ;).. pewnie nie możesz już się doczekać?

Nadulko - poszukaj w swojej okolicy producenta kory. Będzie najtaniej to pewne! Ja tak zrobiłam i zaoszczędziłam połowę kaski, jaką musiałabym wydać na ten cel.

Sure - jesteś niesamowita. Ile tych wrzosów już u siebie masz? Radze ci nie wyrzucać tych co wyglądają jak suche. Też takie miałam , ale odbiły od korzenia i zazieleniły się po jakimś czasie.To ten które są pod Katalpą ( od frontu). A jak koniecznie chcesz pozbyć się ich to ja je przyjmę do siebie;)

Sure - jesteś niesamowita. Ile tych wrzosów już u siebie masz? Radze ci nie wyrzucać tych co wyglądają jak suche. Też takie miałam , ale odbiły od korzenia i zazieleniły się po jakimś czasie.To ten które są pod Katalpą ( od frontu). A jak koniecznie chcesz pozbyć się ich to ja je przyjmę do siebie;)
O, to super! W takim razie poczekam do wiosny z wyrzucaniem, zobaczymy, co z nimi będzie. Ile mam wrzosów? Hmm.. ...myślę, że około 70? Plus 50 brukentalii i kilka wrzośców... ;)

Wzajemnie, miłego! :)

własnie zaczynam swój - wróciłam wcześnie z pracy i zaczęłam porządkować rabatę za domem. Rabata to pewnie za duże słowo, na razie jest tam rządek ostrokrzewów, parę kamyczków z rozchodnikami i trzy tawułki. Ale wkurzały mnie chwasty, więc rozłożyłam pas włókniny i korę. A teraz będę odpoczywać! ;)