Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wszystkie pięknie rośnie :jawdrop: ..

P.S. masz jakieś fajne przepisy na grzybki marynowane?

dzisiaj będe próbować dopiero pierwszy raz zrobione w pom,idorach...jak się sprawdzi to zapodam;)

akuś,

kiedy ja będę miała taki fajny ogródek jak Twój ????????????? Zawsze mówię - za rok ;)

Cegiełki są SUPER :)

pewnie, że będziesz miała!!! za rok-na bank;) super, że cegiełki Ci się me podobają!

Nadulko-mi płakac sie chce jak widzę moją ławeczkę na trawie, ktora codziennie moknie....masz rację-czas pewnie już ją schować pod zadaszenie http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a050.gif

78mysz-no roślinki nieźle poszły w tym roku, a co to będzie w przyszłym? strach się bać;)

Aka..........a farba od deszczu nie odchodzi z ławki??

nic się nie dzieje??

.......jak czytam te przepisy w Twoim dzienniku......to ślinka mi leci :):):)

jak leci to trza zrobić;) ja bede teraz na niedziele robić tą karkóweczkę z ziemniakami:wiggle:

Aka...przepis na karkóweczkę skopiowałam, druknęłam tez mojej mamie przepis na te grzybki marynowane, bo wczoraj nazbierała całe mnóstwo i własnie ma marynować.Fajnie, ze jest takie forum budowlane:)

no fajnie, też się cieszę:)

Cześć dziewczyny:)

Pewnie,że fajne to forum;) o wszystkim i o niczym;)

i jak to człek nie widząc się na żywca ni razu potrafi dogadać, nie???:wiggle: