aka z Ina 10.09.2010 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Miłego dziewczynki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.09.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Cześć Akuś Wpadłam zobaczyć co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.09.2010 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Nadulko fotki wczoraj trochę porobiłam, więc odwiedź mnie jutro, ok? dzisiaj tylko po przepis na grzybki w pomidorach z kompa musiałam ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.09.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Akuś,pewnie że wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.09.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 zapraszam do dzienniczka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.09.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Właśnie wróciam z Twojego dziennika,śliczne róże,w ogóle bardzo fajnie:) Widać,że dbasz o swój ogród ,zadbany,szkoda że daleko mieszkasz to wpadłabym na kawkę Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.09.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Nadulko-może kiedyś przejazdem chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.09.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Hoho, ileż tu nowości! Rośnie wszystko jak na drożdżach Przyznaj się, co im podsypujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.09.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Sure-tylko na wiosnę i jesień co muszę;)pięknie dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.09.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 wszystkie pięknie rośnie .. P.S. masz jakieś fajne przepisy na grzybki marynowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.09.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 akuś, kiedy ja będę miała taki fajny ogródek jak Twój ????????????? Zawsze mówię - za rok Cegiełki są SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.09.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 wszystkie pięknie rośnie .. P.S. masz jakieś fajne przepisy na grzybki marynowane? dzisiaj będe próbować dopiero pierwszy raz zrobione w pom,idorach...jak się sprawdzi to zapodam;) akuś, kiedy ja będę miała taki fajny ogródek jak Twój ????????????? Zawsze mówię - za rok Cegiełki są SUPER pewnie, że będziesz miała!!! za rok-na bank;) super, że cegiełki Ci się me podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Przyszłam z rewizytą. Jaki ogródek tutaj piekny rośnie. Teraz to chyba juz zacznie niedługo w tempie geometrycznym sie powiększać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.09.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Cześć Akuś Czy u Ciebie też taka psia pogoda? buuu jak ja nie lubię takiej paskudnej pogody,szaro,buro... Chyba już czas schować meble tarasowe,bo w tym sezonie już się chyba nie nacieszę kawką na tarasie,szkoda:( Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.09.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Nadulko-mi płakac sie chce jak widzę moją ławeczkę na trawie, ktora codziennie moknie....masz rację-czas pewnie już ją schować pod zadaszenie http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a050.gif 78mysz-no roślinki nieźle poszły w tym roku, a co to będzie w przyszłym? strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Aka..........a farba od deszczu nie odchodzi z ławki?? nic się nie dzieje?? .......jak czytam te przepisy w Twoim dzienniku......to ślinka mi leci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 17.09.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Aka...przepis na karkóweczkę skopiowałam, druknęłam tez mojej mamie przepis na te grzybki marynowane, bo wczoraj nazbierała całe mnóstwo i własnie ma marynować.Fajnie, ze jest takie forum budowlane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 17.09.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Cześć dziewczyny:) Pewnie,że fajne to forum;) o wszystkim i o niczym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.09.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Aka..........a farba od deszczu nie odchodzi z ławki?? nic się nie dzieje?? .......jak czytam te przepisy w Twoim dzienniku......to ślinka mi leci :) jak leci to trza zrobić ja bede teraz na niedziele robić tą karkóweczkę z ziemniakami:wiggle: Aka...przepis na karkóweczkę skopiowałam, druknęłam tez mojej mamie przepis na te grzybki marynowane, bo wczoraj nazbierała całe mnóstwo i własnie ma marynować.Fajnie, ze jest takie forum budowlane:) no fajnie, też się cieszę Cześć dziewczyny:) Pewnie,że fajne to forum;) o wszystkim i o niczym;) i jak to człek nie widząc się na żywca ni razu potrafi dogadać, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.09.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 jak leci to trza zrobić ja bede teraz na niedziele robić tą karkóweczkę z ziemniakami:wiggle:: U mnie jutro bedzie , bo gosci mam, a do pracy jade, wiec obiad musi byc malo skomplikowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts