Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przywitać się przyszłam, na Twój ogródek nawet nie patrzę, za ładnie tam:), mnie tylko wykopki czekają.

A został mi 400m ogródek działkowy, którym wcześniej zajmował się Tatuś.

Teraz pójdzie na sprzedaż, bo my nie mamy czasu, a mama zdrowia.

Buziaki zostawiam

musisz być koniecznie !!! :)

bardzo bym chciała.....jednak tak jak pisałam u Sure ja niejeżdżąca autkiem...chyba, że na doczepkę do kogoś mąż mnie przywiezie:confused:

to zdrówka życze ...trzymaj się:)

Akuś cześć:)

U mnie od wczoraj pada,beee....

A co u Ciebie słychać,mam nadzieje że choroba Cię nie dopadła co?

dziewczynki sobota i niedziela przeleżana a an dodatek w piątek dostałam skierowanie do szpitala (ale nie ze względu na to przeziębienie) i nie byłabym sobą gdybym nie wyprosiła o inne rozwiązanie........ jednak za 2,3 m-ce definitywnie czeka mnie wizyta w klinice:o

Przywitać się przyszłam, na Twój ogródek nawet nie patrzę, za ładnie tam:), mnie tylko wykopki czekają.

A został mi 400m ogródek działkowy, którym wcześniej zajmował się Tatuś.

Teraz pójdzie na sprzedaż, bo my nie mamy czasu, a mama zdrowia.

Buziaki zostawiam

oj to szkoda, ale rozumiem przecież człek nie ma 10 rąk...pracy i tak masz już sporo!

Czesc Akus :)! Niedawno Ty przygarnelas kotka, a w sobote do nas przyplatalo sie malenstwo i tym sposobem my mamy drugiego kotka Czeslawa.

Czesiu? fajnie! pochwalisz się nim???

To współczuję, bo sama też nie czuję się najlepiej, ale z innego powodu.

Od kilku dni doskwiera mi okropny ból kręgosłup, a dokładnie odcinek lędźwiowy. Nie mogę spać, bo trudno mi znaleźć dobrą pozycję,siedzieć i trochę utykam jak chodzę.Dzisiaj próbowałm zarejestrować się do neurologa,ale dowiedziałam się,że pierwszy wolny termin to dopiero w styczniu...Załamka:(:mad: