sara_78 05.10.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Aka trzymaj się!! zdrówka życzę...a ogród zostaw teraz w spokoju.....nie zając , nie ucieknie.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.10.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Akuś, zdrowiej, bo masz mnie odwiedzić! A w razie czego mam w domu zapasowe łóżeczko. Położymy cię i będziesz imprezować w pozycji horyzontalnej!.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.10.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 ech jakie Wy kochane jesteście!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 05.10.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 nie będę siem rozpisywać ... powiem tylko że chyba @ nie lubię ... Aka niech moc będzie z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.10.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 konstancjo-uwielbiam Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 05.10.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.10.2010 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Akuś........masz zapchaną skrzynke i moje wiadomości nie dochodzą:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.10.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 już oczyszczam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.10.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 ślij info kochana...już wsio wyczyściłam..... niestety nawet to co potrzebne mi było:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.10.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Akuś dużo zdrówka ci życzę...i czekam z niecierpliwością na spotkanie u Sure. Musisz być koniecznie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.10.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Aka, Twoja żurawka do zidentyfikowania to Palace Purple lub Bressingham Bronze U mnie ładnie zurawki sie rozrosły. Może uda mi sie uszczknąć jakąś sadzoneczkę i wysłać przy okazji Chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.10.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Akuś dużo zdrówka ci życzę...i czekam z niecierpliwością na spotkanie u Sure. Musisz być koniecznie:hug: z Kalusią nie mogę się skontaktować..... Aka, Twoja żurawka do zidentyfikowania to Palace Purple lub Bressingham Bronze U mnie ładnie zurawki sie rozrosły. Może uda mi sie uszczknąć jakąś sadzoneczkę i wysłać przy okazji Chcesz? a pewnie? a na słonce one czy do cienia raczej ona będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.10.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 na słońce i do cienia jednocześnie na słoneczne stanowiska nie nadają się odmiany o jasnych liściach, a pozostałe rosną na takich i takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.10.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 tak, tak czytałam o tych jasnych, że one nie za bardzo na słońce...choć jedna odmianę udało mi się kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.10.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Aka, to my dwie takie chorujące? Zdrówka kochana, niech choróbska nie krzyżują Ci planów. Zazdroszczę Wam możliwości spotykania się w realu. Też bym chciała się z Wami spotkać i pochichrać przy lampce wina. A mam do wszystkich zawsze najdalej, to niesprawiedliwe jest. Chyba muszę jakąś petycyjkę z protestem wystosować. Tylko do kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.10.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Tolu, a może Tobie również się uda? Dziewczyny, choróbstwa ostatnio straszne panują, a taka ładna pogoda. Właśnie wracam od koleżanki, która choruje na "nie wiadomo co", ma gorączkę i nic poza tym. I wysokie crp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 (edytowane) już oczyszczam.... Akuś.....nie mam pojęcia co jest...ale nie moge wysłac do Ciebie pw ( myślałam, że to wina zapchanej skrzynki.....ale skoro wyczyściłas to powinno dochodzić przecież!! Akuś.....bardzo bym chciała żebyś pojechała ze mną do sure..... jeśli wolisz to możemy tego samego dnia wrócić..jakoś dojadę po ciemku;) czekam na wiadomośc od Ciebie buziaczki:)_ Edytowane 7 Października 2010 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.10.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Kaluś-zapisane! jeny dziewczyny no to mam niezła zagwozdkę.... czy Wy wiecie jaka ja nie światowa jestem? ja całe wieki bez rodziny lub chociaż samego małza się nie ruszałam z domu a tu taki wypad...? nawet nie wiecie jak marze o spotkaniu z Wami:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Kaluś-zapisane! jeny dziewczyny no to mam niezła zagwozdkę.... czy Wy wiecie jaka ja nie światowa jestem? ja całe wieki bez rodziny lub chociaż samego małza się nie ruszałam z domu a tu taki wypad...? nawet nie wiecie jak marze o spotkaniu z Wami:( no to najwyższy czas na SAMODZIELNY wyjazd z domu!!! przecież już dorosła jesteś :) ja też jestem marny kierowca......i te 100 km mnie przeraża....ale jakoś damy rade.....jakoś dojedziemy do sure.... załatw w synem dowóz do Grudziądza...a potem jakoś sobie poradzimy we dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.10.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 (edytowane) Kaluś skrzynkę masz zapchaną! ja do innych moge słać priva a do Ciebie niestety niet! pisz komę do mnie, tez zaraz wykasuję i daj mi adres mailowy do Ciebie... Edytowane 7 Października 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts