Amtla 09.01.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ELITA !!! GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.01.2009 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 wreszcie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.01.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Witam. Bardzo przepraszam,że ja tak zza węgła!!! Czy możesz mi napisać jak sprawuje sie prysznic bez brodzika??? Też chcemy taki mieć, a opinie są bardzo różne!! Ale wam zazdroszczę, że już mieszkacie w swoim wymarzonym domku - jest wspaniały. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 09.01.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Aka gratuluję ELITY Aka fajnie , Ty już jesteś na swoim , Przed mna dużo jeszcze roboty i zaczynam sie martwić czy wystarczy mi czasu aby wykończyc dom , jak sprzedam mieszkanie i trzeba bedzie sie przeprowadzić . Zobaczymy , narazie jeszcze jest troche czasu. Dokładnego terminu nie mam, ale chyba około lipca , bo tak zależ kupującemu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.01.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 jeszcze raz duże tęks co do prysznicaa... jak dla mnie-rewelka!!! napewno drugi raz też bym tak zrobiła. sporo mejsca, bo samemu regulujesz sobie ile chcesz go mieć najważniejsze, ze nie jest zimno, bo bo najbardziej obawialiśmy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.01.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Maryna jak wiosna zawita ruszycie z kopyta i napewno zdążycie> życzę Wam tego z całego serducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.01.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 aka, dzięki za odpowiedż. Mam kabinową klaustrofobię i dlatego marzył mi sie własnie taki prysznic. Jeszcze jedno, czy woda , w czasie kąpania, nie wylatuje, czy macie odpływ liniowy czy tylko ten na środku ze spadkiem ( kurcze ale niefachowe określenia ). Jeszcze raz dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.01.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 kumam o co biega odpływ jest tylko w podłodze....kapania na zewnątrz to pewnie też będzie zależało od wielkości kabiny u nas troszku się wylewa- w szczególności jak małż się kapie ( ze względu na jego gabaryty ), bo za wiele wolnego miejsca nie zostaje a co to ten odływ lininowy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.01.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Odpływ liniowy ( chyba dobrze zapamiętałam nazwę!!? ) to takie ustrojstwo, które odprowadza wodę własnie z łazienek bez brodzików. Więcej informacji znajdziesz na forum - Wnętrza - Prysznic bez brodzika. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 11.01.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Aka ja też myslałam o takiej kabinie, tylko mam mało miejsca. Zmieści mi się prysznic 90 cm , a gdybym chciała z ruksferów zrobić to już było wew.chyba 80 cm. Chyba za mało ? Ile Ty masz wew.i jak się je czyści , czy nie ma duzych problemów z utrzymaniem czystości. Po ile płaciłaś. Bo widziałam od 12zł do 23 zł/szt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.01.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Cześć Aka, jak tam zdrówko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.01.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 oj Aniu-churchlam jakbym grużlice miała Małz dał jakieś wziewne i ambroksol wykrztuśnie a oprócz tego herbatka z cytrynką..... Kubuniu cały czas stan podgorączkowy....jego lekarka od wczoraj sie nie odzywa, poczta się zgłasza.... a u Was jak?lepiej już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.01.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 u nas jeszcze nic nie ma.. ja się martwię, bo byliśmy w sobotę u rodziny i kuzyn Dawidka miał chore gardło. Bolało go czy coś.. A wczoraj się okazało, że ma szkarlatynę, dostał wysypki na rękach i tułowiu. to jest bardzo zakaźna choroba, więc liczę się z tym, że lada dzień pojawi się i u mne w domu:roll: Biedny Kubuś, szkoda dzieciaczka, bo się męczy wracajcie do zdrówka szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.01.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Nefcia pisała, że szkarlatyna szybko się pojawia i szybko znika, więc tego Wam życzę!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.01.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 nie wiem, czy szybko znika, ale wiem, że antybiotyk się stosuje aż 10 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.01.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 10 dni??? jak na małe dzieci to szmat czasu No to życze, aby chociaż bez żadnych powikłań i bezstresowo dzieciaczki przeszły!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamon 02.02.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Gratuluję pięknego domku. Ja jestem na początku drogi (papiery) i na razie błądze po omacku. Przestudiowałam Twój dziennik i bardzo podoba mi się dachówka którą wybraliście. Czy mogłabyś podać mi jej nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 kardamon-dziękuję bałdzo!!! dachóweczka-to Braasa średzka falista plus, kolor miedzainy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.02.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witam ,dziś trafiłam na Twój dziennik.I cóż ,zbędne słowa.Domek poprostu piękny. Jeśli można,to po przeczytaniu całych komentarzy,zapewne będę miała,Parę pytań.Pozdrawiam aha,zapomniałam dodać ,że mam znajomą i Ino.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.02.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 kamlotku-mi również jest miło zapraszam...może coś podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts