Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam. Bardzo przepraszam,że ja tak zza węgła!!! :wink: Czy możesz mi napisać jak sprawuje sie prysznic bez brodzika??? Też chcemy taki mieć, a opinie są bardzo różne!! :roll: Ale wam zazdroszczę, że już mieszkacie w swoim wymarzonym domku - jest wspaniały. Pozdrawiam.

Aka gratuluję ELITY

Aka fajnie , Ty już jesteś na swoim , Przed mna dużo jeszcze roboty i zaczynam sie martwić czy wystarczy mi czasu aby wykończyc dom , jak sprzedam mieszkanie i trzeba bedzie sie przeprowadzić . Zobaczymy , narazie jeszcze jest troche czasu. Dokładnego terminu nie mam, ale chyba około lipca , bo tak zależ kupującemu . Pozdrawiam

aka, dzięki za odpowiedż. Mam kabinową klaustrofobię :lol: i dlatego marzył mi sie własnie taki prysznic. Jeszcze jedno, czy woda , w czasie kąpania, nie wylatuje, czy macie odpływ liniowy czy tylko ten na środku ze spadkiem ( kurcze ale niefachowe określenia :oops: ). Jeszcze raz dzięki!!!

kumam o co biega :wink: odpływ jest tylko w podłodze....kapania na zewnątrz to pewnie też będzie zależało od wielkości kabiny :roll: u nas troszku się wylewa- w szczególności jak małż się kapie ( ze względu na jego gabaryty :p :lol: ), bo za wiele wolnego miejsca nie zostaje :wink:

a co to ten odływ lininowy :roll: ???

Aka ja też myslałam o takiej kabinie, tylko mam mało miejsca. Zmieści mi się prysznic 90 cm , a gdybym chciała z ruksferów zrobić to już było wew.chyba 80 cm. Chyba za mało ? Ile Ty masz wew.i jak się je czyści , czy nie ma duzych problemów z utrzymaniem czystości. Po ile płaciłaś. Bo widziałam od 12zł do 23 zł/szt. pozdrawiam

oj Aniu-churchlam jakbym grużlice miała :roll: Małz dał jakieś wziewne i ambroksol wykrztuśnie a oprócz tego herbatka z cytrynką.....

Kubuniu cały czas stan podgorączkowy....jego lekarka od wczoraj sie nie odzywa, poczta się zgłasza.... :-?

a u Was jak?lepiej już?

u nas jeszcze nic nie ma..

ja się martwię, bo byliśmy w sobotę u rodziny i kuzyn Dawidka miał chore gardło. Bolało go czy coś..

A wczoraj się okazało, że ma szkarlatynę, dostał wysypki na rękach i tułowiu.

to jest bardzo zakaźna choroba, więc liczę się z tym, że lada dzień pojawi się i u mne w domu:roll:

Biedny Kubuś, szkoda dzieciaczka, bo się męczy :roll: :cry:

wracajcie do zdrówka szybciutko :wink:

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...