Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj kobietki moje kochane....wszystkie jesteście wspaniałe!!! mi było bardzo miło i jak już pisałam wcześniej wróciłam szczęśliwsza....

i przez kochaną Kaluś i jej cierpliwośc do mego gadania, i przez super spotkanko z morowymi dziewczynami, i mądrego- cierpliwego speca od rad męża Siurkowego , i przez sam wyjazd na który się odważyłam, choć miałam przeszło 200 km do pokonania....i tu ukłony w stronę Kali, bo to ona mi przemówiła;)

a ja wczoraj migrenowa cały dzień byłam...nawet w pracy mnie nie widziano...dzień wyjęty z życiorysu dosłownie!

Czesc Akus :)! Wczoraj ta moja mala lajza Czeslaw czyli zlala mi sie na koldre w sypialni :jawdrop:, zaowazylam to dopiero o polnocy - myslalam, ze go udusze - przymusowa zmiana poscieli i koldry byla.

Wczoraj bylam tez z nim u weta, bo trafil do nas z czarnymi uszkami (myslalam, ze brudne) i co wyczyscilam oliwka to znowu czarne sie pojawialo - -kazalo sie, ze to swierzbowiec uszny. Wet go wymeczyl, wiec tlumacze to jego zachowanie tym wlasnie. Zlal sie dokladnie w tym miejscu gdzie caly dzien przespal Lucek, moze zaqpach mu przeszkadzal?

Wczoraj mial spedzic pierwsza noc w salonie ale jak zobaczylam, ze nalal to balam sie, ze na wypoczynku zrobi to samo i wyladowal w gospodarczym.

Acha, zmiane koldry i poscieli mialam expresowa :D, bo bylo juz po polnocy i maz w kazdej chwili mogl sie polozyc, a nie chcialam ze3by widzial, bo on na zapachy to wrazliwy jest i strasznie brzydliwy, wiec na pewno by strasznie sie burzyl.

Madziu-ja takie sytuacje też szybko zacieram ,aby ślubny nie widział...czego oczy nie widzą.....;)

mój mały diabeł namiętnie wchodzi od dużych doniczek z kwiatami...po pracy mam pełno roboty ze sprzątaniem ,bo ziemie wysypuje diablisko jedno....

Moj bardzo grzeczny jest ani na tv, ani na blaty czy stol nie wlazi, kwiatki tez go nie interesuja. Albo bawi sie sam pileczka lub klebkiem welny, a jak nie to spi lub lezy i obserwuje kazdy nasz ruch.

Lucek tez zlal mi sie raz jedyny na nasze reczniki kapielowe w jego wieku ale wtedy mial w kuwecie narobione, ja bylam w pracy, a on jest taki, ze do kuwety wejdzie tylko raz i trzeba sprzatac.

Znowu zaszalalas z roslinkami ;), a jak zdrowko - lepiej?

Madziu-zdrówko lepiej, ale wizyta w szpitalu już zaklepana....

Gązula jak jesteśmy w domu, to wychodzi na zewnątrz się załatwić i dobrze......tylko diabeł żyć nie daje Klarci...parę razy laczkiem przez dupę dostał, bo ja atakuje wskakując i gryząc za grzbiet! a ona już zachowuje się jak staruszak....spokojna, nikomu nie wadzi...

tak naprawdę ile żyją koty???

:jawdrop:ale piękności kupiłaś...zazdraszczam i to bardzo! Szkoda ,że nie dałaś znać o zakupach , bo coś dorzuciłabym od siebie

Może następnym razem ...?

nie ma sprawy! inwencja wyszła od tej drugiej strony;)

Nadulko-mi jodła ostatniej zimy padła....

witam, to jakiś żart z tym niemieszaniem? bo jak nie to ekstra, ale muszę wiedzieć, żeby nie zmarnować produktów, bo to aż reka świerzbi, żeby choć raz przy dodawaniu zabełtać, no ale jak nie to nie, pozdrawiam

nie mieszać!!!!!!!!

fajny przepis nie???;)

dlatego nazywa się "dla leniwych"

:):)