aka z Ina 29.10.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 (edytowane) dziękuję dziewczyny za wszystkie słowa otuchy, bardzo! http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a010.gif ja macham dziś z pracy..musiałam choć na 2 godzinki wpaść... okrywacie już roślinki przed zimą???wiem, ze mam okryć budleje, róże, ketmie, magnolie....co jeszcze? Edytowane 29 Października 2010 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 29.10.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 U nas jest za ciepło jeszcze na okrywanie (dzisiaj 14st,). Poczekam, aż temperatury obniżą sie w okolicy zera. Budeje mam już dwa sezony i bez okrywania super sobie radzą. ...rododendrony, azalie, hebe też lubią ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.10.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 ...rododendrony, azalie, hebe też lubią ciepełko tych w zeszłym roku nie ocieplałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.10.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 (edytowane) Teraz Ciebie aka odwiedziłam, a tu takie nowiny... Trzymam mocno kciuki....wypoczywaj ... i co tu pisać ? Opiekuj się roślinkami, a one się pięknie odwdzięczą. wiosną... buziaczki Edytowane 29 Października 2010 przez Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 29.10.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 i ja jestem ....zachwycona tak sobie pomyślałam po przeczytaniu Twojego dziennika, że kiedy wszystko co opisujesz, pokazujesz i robisz w ogrodzie - urośnie a do tego zrobisz jeden z przepisów np karkówka z jakąś pyszną surówką, których dużo u Ciebie - tych pysznych przepisów ( troszkę skopiowałam, bardziej dla potomnych niż dla siebie - bo nie gotuję odkąd.......... .........nie gotuje bo nie mogę ) tak więc kiedy to wszystko urośnie to będzie tam taki maleńki raj na ziemi i wtedy będziesz miała problem z gośćmi - bo kto będzie chciał opuszczać takie miejsce.... więc jak ich zaprosisz to mogą chcieć zostać.. na dłużej ... buziaki aka i szybkiego powrotu do zdrowia i wiesz ja też nie wiem kiedy zacząć to okrywanie, bo według mnie niektóre już lekko mi przemarzły.....mimo, że w dzień bywa jeszcze całkiem ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.10.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Dobry ranek, jak zdróko? Podobno ciepło u nas, a ja tak daleko, można byłoby porobić coś w ogródku. Znowu nie będę jechac obok Ciebie w drodze powrotnej, chyba kiedyś po prostu wybiorę się specjalnie!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.11.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Cześć Akuś, przyszłam się przywitać i pozdrowionka zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.11.2010 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Trzymam mocno kciuki....wypoczywaj ... i co tu pisać ? Opiekuj się roślinkami, a one się pięknie odwdzięczą. wiosną... buziaczki również i ja jestem ....zachwycona tak sobie pomyślałam po przeczytaniu Twojego dziennika, że kiedy wszystko co opisujesz, pokazujesz i robisz w ogrodzie - urośnie a do tego zrobisz jeden z przepisów np karkówka z jakąś pyszną surówką, których dużo u Ciebie - tych pysznych przepisów ( troszkę skopiowałam, bardziej dla potomnych niż dla siebie - bo nie gotuję odkąd.......... .........nie gotuje bo nie mogę ) tak więc kiedy to wszystko urośnie to będzie tam taki maleńki raj na ziemi i wtedy będziesz miała problem z gośćmi - bo kto będzie chciał opuszczać takie miejsce.... więc jak ich zaprosisz to mogą chcieć zostać.. na dłużej ... buziaki aka i szybkiego powrotu do zdrowia i wiesz ja też nie wiem kiedy zacząć to okrywanie, bo według mnie niektóre już lekko mi przemarzły.....mimo, że w dzień bywa jeszcze całkiem ciepło... an.i- Tyle optymizmu bije od Ciebie i mądrości...zazdroszczę umiejętności jej wyrażania pisemnie...życzę Ci aby chciała jeszcze dla kogoś smacznie gotować, chyba, że ten ktoś będzie lepszy w tym od Ciebie;) chyba kiedyś po prostu wybiorę się specjalnie!... i to jest prawidłowe podejście! Cześć Akuś, przyszłam się przywitać i pozdrowionka zostawić. Hej Soniś! u mnie dzisiaj moje i nie moja trójca (pierworodny, jego dziewczyna i chłopak córci)pisała próbna maturę...synuś powrócony stwierdził, ze był LUZIK:cool: ja w p.poniedziałek wybieram się po wyniki poszpitalne.... aaaaa i agrowłókniny jeszcze nie kupiłam..... kupowałyście może w necie? macie hjakies okazje wyhaczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 03.11.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 cześc kochana.wracaj do sił bo ci sie ogród zmarnuje a jest naprawde śliczny. sto razy go ogladałam i wciąz coś nowego znajduję:yes:zdrówka życzę:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.11.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 kwartet-ślicznie dziękuję, baaardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.11.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 To w poniedzialek trzymac bede kciuki!A Ty juz doszlas do siebie? Pewnie tak skoro juz w pracy w zeszlym tygdniu bylas:eek:, ja tez na 8 dzien po operacju juz pracowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.11.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 przeczytałam i się zasmuciłam, jednak jestem dobrej myśli,że musi być dobrze:yes:, los nie ma innego wyjścia,tyle osób trzyma kciuki, ja też. A co do roślin to się nie wypowiadam,bo na razie wsadziłam tylko świerk conica,jodłę (co ma fioletowe szyszki) 2 lilaki piwonię trzmielinę karłowatą i jukę. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.11.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Akus, trzymaj sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 03.11.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Aka głowa do góry.......będzie dobrze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.11.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 04.11.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.11.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 A Ty juz doszlas do siebie? Pewnie tak skoro juz w pracy w zeszlym tygdniu bylas:eek:, ja tez na 8 dzien po operacju juz pracowalam. też jesteś dobra;) dziękuję dziewczynki i trzymajcie, trzymajcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.11.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 tez trzymam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.11.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Akuś, ja się zagapiłam, nie wiedziałam o Twoich kłopotach ze zdrowiem.Będę mocno trzymać w poniedziałek. Dobrze będzie, zobaczysz.Dziś słyszałam w prognozie długoterminowej, że po 20 listopada będzie prawdziwa zima.Więc chyba to jest termin okrywania roślin. Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 05.11.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 a ja słyszałam, ze zimy nie będzie w tym roku i też trzymam i wiem, że już koniec z kłopotami ze zdrowiem - teraz tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts