Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

dziękuję dziewczyny za wszystkie słowa otuchy, bardzo! http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a010.gif

ja macham dziś z pracy..musiałam choć na 2 godzinki wpaść...

okrywacie już roślinki przed zimą???

wiem, ze mam okryć budleje, róże, ketmie, magnolie....co jeszcze?

Edytowane przez aka z Ina

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i ja jestem ....zachwycona

tak sobie pomyślałam po przeczytaniu Twojego dziennika, że kiedy wszystko co opisujesz, pokazujesz i robisz w ogrodzie - urośnie a do tego zrobisz jeden z przepisów np karkówka z jakąś pyszną surówką, których dużo u Ciebie - tych pysznych przepisów ( troszkę skopiowałam, bardziej dla potomnych niż dla siebie - bo nie gotuję odkąd.......... .........nie gotuje bo nie mogę )

tak więc kiedy to wszystko urośnie to będzie tam taki maleńki raj na ziemi i wtedy będziesz miała problem z gośćmi - bo kto będzie chciał opuszczać takie miejsce....

więc jak ich zaprosisz to mogą chcieć zostać..;) na dłużej ...

buziaki aka i szybkiego powrotu do zdrowia i wiesz ja też nie wiem kiedy zacząć to okrywanie, bo według mnie niektóre już lekko mi przemarzły.....mimo, że w dzień bywa jeszcze całkiem ciepło...

Trzymam mocno kciuki....wypoczywaj ... i co tu pisać ?

Opiekuj się roślinkami, a one się pięknie odwdzięczą. wiosną...

buziaczki

również;)

i ja jestem ....zachwycona

tak sobie pomyślałam po przeczytaniu Twojego dziennika, że kiedy wszystko co opisujesz, pokazujesz i robisz w ogrodzie - urośnie a do tego zrobisz jeden z przepisów np karkówka z jakąś pyszną surówką, których dużo u Ciebie - tych pysznych przepisów ( troszkę skopiowałam, bardziej dla potomnych niż dla siebie - bo nie gotuję odkąd.......... .........nie gotuje bo nie mogę )

tak więc kiedy to wszystko urośnie to będzie tam taki maleńki raj na ziemi i wtedy będziesz miała problem z gośćmi - bo kto będzie chciał opuszczać takie miejsce....

więc jak ich zaprosisz to mogą chcieć zostać..;) na dłużej ...

buziaki aka i szybkiego powrotu do zdrowia i wiesz ja też nie wiem kiedy zacząć to okrywanie, bo według mnie niektóre już lekko mi przemarzły.....mimo, że w dzień bywa jeszcze całkiem ciepło...

an.i- Tyle optymizmu bije od Ciebie i mądrości...zazdroszczę umiejętności jej wyrażania pisemnie...życzę Ci aby chciała jeszcze dla kogoś smacznie gotować, chyba, że ten ktoś będzie lepszy w tym od Ciebie;)

chyba kiedyś po prostu wybiorę się specjalnie!... :)

i to jest prawidłowe podejście!:)

Cześć Akuś, przyszłam się przywitać :) i pozdrowionka zostawić.

Hej Soniś!

u mnie dzisiaj moje i nie moja trójca (pierworodny, jego dziewczyna i chłopak córci)pisała próbna maturę...synuś powrócony stwierdził, ze był LUZIK:cool:

ja w p.poniedziałek wybieram się po wyniki poszpitalne....

aaaaa i agrowłókniny jeszcze nie kupiłam.....

kupowałyście może w necie? macie hjakies okazje wyhaczone?

przeczytałam i się zasmuciłam, jednak jestem dobrej myśli,że musi być dobrze:yes:, los nie ma innego wyjścia,tyle osób trzyma kciuki, ja też:yes:.

A co do roślin to się nie wypowiadam,bo na razie wsadziłam tylko świerk conica,jodłę (co ma fioletowe szyszki) 2 lilaki piwonię trzmielinę karłowatą i jukę. Pozdrawiam:)

Akuś, ja się zagapiłam, nie wiedziałam o Twoich kłopotach ze zdrowiem.

Będę mocno trzymać w poniedziałek. Dobrze będzie, zobaczysz.

Dziś słyszałam w prognozie długoterminowej, że po 20 listopada będzie prawdziwa zima.

Więc chyba to jest termin okrywania roślin. Buziaki zostawiam.