kala67 14.11.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Akuś......nie trzymaj nas w napięciu!!!!!!! pisz jak sie czujesz, jak Twoje ciśnionko?? i wogóle co porabiasz w wekeend??????? i gdzie sie podziewasz kobiteo???:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.11.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Akuś,co u ciebie? Niepokająca jest ta cisza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Akuś, przylazłam i tu Cię odwiedzić, trochę więcej się przy okazji dowiedziałam . Mam nadzieję, że wszystko wporządku, oby szybko wróciło wszystko do normy. Trzymaj się kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.11.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 puk, puk................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.11.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Hej! dziewczynki moje kochane....ciśnienie się wyregulowało-na szczęście!jednak dól mnie dopadł ....ta pogoda i natężenie pracy mnie dobija....nie chcę smęcić....chce jak najszybciej skończyć robotę i uciekać do domu, pod kołdrę ...... aaaa weekendowo miałam od czwartku cała chatę dzieciaków-codziennie, osiedlowych...tak naprawdę drzwi się nie zamykały a ja pichciłam i sprzątałam tylko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.11.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 nic dziwnego, ze jesteś zmęczona po takim "wypoczynku"... u nas na razie jest dość ładna pogoda, przestało padać i nastroje się poprawiły, tylko pracy dużo i spraw różnych... wypocznij sobie, buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.11.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Kto nie ma roboty...czasami doła. Nie ty jedna Akuś. Na poprawę humorku proponunję zamiast pod kołderkę wyjście do kosmetyczki, albo na masaż,jakieś zakupy DLA SIEBIE i zobaczysz,że wstąpi w ciebie nowa energia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.11.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Akuś.........gdzie sie podziewasz?????? wszystko ok????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 21.11.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 gdziekolwiek jesteś - jestem z Tobą...... w dole i z dołem i nawet kawałek ułożonej podłogi tego nie zmienia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.11.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Aka, trzeba pozasypywać wszystkie dołki. Święta idą, Mikołaj obserwuje czy jesteś grzeczna, już tylko miesiąc i dnia zacznie przybywać,a potem wiosna i szaleństwa ogrodowe,i cały czas my tu...czekające na Ciebie.Nie smutaj się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.11.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 już jest lepiej.....choć do wczoraj tak mi się wydawało....a dzisiaj znowu ta pogoda swoje robi....... moja trójka dzisiaj mam próbną maturę!!! kciuki proszę trzymać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.11.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Akuś - no nareszcie!!!! Będę trzymać kciuki,ale proszę nie znikaj z FM... brakuje tu ciebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.11.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Aluś obiecuje poprawę http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a010.gif podatki porobione, więc częsciej mam nadzieję, że zagladnę aaaaaaa prywatnie dzisiaj czeka mnie jeszcze kontrola skarbowa................3 w tym roku:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.11.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Akuś , fajnie że jesteś.Ja też trzymam bardzo mocno kciuki........ Kurde ,a co to za kontrola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.11.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Hej dziewczyny! matur próbnych dzisiaj 2 dzień....wczoraj towarzystwo nie za fajne miny miało.... Nadulko-kontrola w Us to kontrola PItu-rocznego, zaskakująco szybko i mile przeleciała....Pani była w szoku, ze wszystko pokopiowane, poukładane datami...wsio grało z dowodami zapłat, takze GIT! jutro podpisanie protokołu od przedwczorajszego wieczoru zasypiam ze "Złodziejką książęk" w ręku...polecam! takiej lektury w życiu jeszcze nie czytałam! pozostawi we mnie duży ślad..... mój mąż rano wrócił z trasy...zrobił za jednym rzutem 1150 km :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 24.11.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 co z tą złodziejką - bo ostatni rok to posucha intelektualna ...... najlepiej idzie używanie brzydkich słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.11.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 obawiałam się "Złodziejki..." bo zaczyna się od przedstawienia postaci śmierci i tak sobie pomyślałam- przecież na mego doła nie taka lektura jest mi potrzebna a tu totalna zmiana nastawienia, inne myślenie we mnie nastąpiło......POLECAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.11.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 hejka:) poczytam sobie o złodziejce -cudotwórczyni;) Akuś mogę mieć pytanie o zwrot Vat, czyli wolisz na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 już jest lepiej.....choć do wczoraj tak mi się wydawało....a dzisiaj znowu ta pogoda swoje robi....... moja trójka dzisiaj mam próbną maturę!!! kciuki proszę trzymać..... Trzymam kciuki, trzymam.........jak dzis poszło??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.11.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Również trzymam kciuki za maturę i cieszę się, że mam to z głowy! Też szukam dobrej lektury, chętnie to sprawdzę. Kiedyś podobnie zaskoczyła mnie "Zemsta kobiety w średnim wieku" Elizabeth Buchan. Myślałam na początku, że to jakiś zwykły harlequin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts