monia i marek 30.12.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Akuś, na Nowy Rok życzę Ci dużo zdrówka Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.12.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 http://szwederowo.net/~ewa/gify/colouredballoonszi2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.12.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc złe chwile zostaną za nami. Niech Nowy Rok przyniesie Ci dużo zdrowia,radości a przede wszystkim morze miłości! http://sl.glitter-graphics.net/pub/849/849147kibbg0w0mf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.12.2010 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Akuś, zdrówka i pomyślności w Nowym Roku!!!http://republika.pl/blog_ti_267886/392270/tr/gt8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.12.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 W wielkich butach małym kroczkiem idzie sobie rok za roczkiem.Dziś jest ta magiczna nocco przynosi szczęścia moc.Dołączam wiec też życzeniaw Nowym Roku marzeń spełnienia. http://www5.picturepush.com/photo/a/4778283/640/Picture-Box/8320233-ilustracja-nowy-rok-2011-r.jpg Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.01.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! http://img258.imageshack.us/img258/3426/yczeniakocie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.01.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Aka.........napisz chociaż jedno słowo.....bo nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.01.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Kala ma rację.....Akuś martwimy się o ciebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 03.01.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Aka - cokolwiek to jest - dasz radę, musisz....i tak to czuję....Na forum ( wiem z doświadczenia) dobrze jest pisać o rzeczach dobrych, łatwo o rzeczach łatwych.. trudniej o trudnych, o tych najtrudniejszych ... nie piszemy.....Ale kochamy Cię wszystkie i jesteśmy z Tobą....a ja szczególnie .....przytulam Cię mocno... uśmiechnij się cichutko bo mogę Cię zmiażdżyć w tym uścisku...ważę całe 51 kg..... buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Aka - czekam i ja na wieści jakieś, odezwij się, kochana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.01.2011 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 dziękuje, że jesteście! żyję i jest ze mną coraz lepiej....powiedziałam sobie, tzn. obiecałam, że nie dam się! an.i ma rację- trudno jest pisać na forum o złych rzeczach....ja jeszcze tego nie potrafię ,ale dziękuje, że jesteście, nie zapomniałyście o mnie.... dobrze, że jest praca, dzieci........ dziękuję jeszcze Wam raz i każdej z osobna przesyłam http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a010.gif p.s. przepraszam za brak życzeń dla was w odpowiednim momencie...żyłam wtedy jak w obłedzie....za to teraz: Życzę Wam, aby w tym roku było zdecydowanie mniej płaczu a więcej radości, szczęścia i zdrowia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.01.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 jesteśmy z Tobą - Akuś ... jesteś wspaniałą, silną babeczką, która tak łatwo nie poddaje się.Pamiętaj o tym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.01.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Dobrze że jesteś Akuś,będzie dobrze zobaczysz,musisz tylko w to głęboko wierzyć. Trzymaj się i głowa do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.01.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Akuś, Tobie również najlepsze życzenia, żeby ten rok był lepszy, niż poprzedni, ale gorszy, niż następny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.01.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Akuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.01.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Aka, przytulam i wiesz....tak jak pisałam.A tu u Ciebie będziemy rozmawiać o wszystkim jak dawniej.Tematy trudne odkładamy na bok, a oprócz nich jest dużo innych, o których będziemy tu razem pisać.O większych i mniejszych sprawach mało ważnych, bo z nich też składa się życie.O jajecznicy na śniadanie i śniegu za oknem, o zasypanym ogrodzie i śmiesznym sąsiedzie.To Twój wątek i potrzebuje Ciebie tak, jak my wszystkie.My jesteśmy z Tobą, a Ty będziesz z nami...tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.01.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 ech Toluś jak 'Ty umiesz ubrać wszystko trafnie w słowa..... http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a085.gif i chcę tylko dodać, ze mnie tak szybko się nie pozbędziecie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.01.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 i chcę tylko dodać, ze mnie tak szybko się nie pozbędziecie:hug: właśnie to chciałam usłyszeć dziś dłużej nie pogadam, bo idę wcześnie się położyć, poczytać. Po 10 latach przerwy poszłam pierwszy raz na fitness...i przesadziłam. Czuję każdy mięsień, aż dziwne, że człowiek ich tyle ma Spokojnej nocy Aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.01.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 wreszcie się znalazłas Akuś!!! cieeeeeeeesze sie!!!! :D:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.01.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 I ja się bardzo cieszę, że akuś znowu jesteś tutaj.. FM to fajna odskocznia od naszych problemów, ale i jednocześnie zawsze tu można liczyć na pomoc i wsparcie...a czasami i zwyczajnie polotkować... Ja cały czas będę trzymać kciuki ... buziaczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts