aka z Ina 07.01.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 dziękuję, że pamiętacie, że jesteście......dobrze wiedzieć, ze jest ktoś, gdzieś, kto pamięta i myśli o Tobie.... nie będę dziś smęcić Wam....dzisiaj mam ten jeden z gorszych dni..... miłego piątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.01.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Miłego piątku, Akuś. Miejmy nadzieję, ze weekend będzie przyjemniejszy i humor Ci się poprawi! Ja jestem chora i nie poszłam do pracy (oczywiście złapałam choróbstwo od Młodego), ale dzięki temu mam przedłużony weekend, odpoczynek się zawsze przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.01.2011 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Zdróweczka Agatko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.01.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 A mnie od dwóch dni gardziołko tak boli, że już nie wiem co robić... ...a do pracy musiałam iść.... ...beeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Uff, dobrze, że jesteś, Akuś, bo się okropnie martwiłam. Czasu Ci trzeba i rozmowy z nami, będzie jeszcze kiedyś lepiej...Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.01.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 miłego piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.01.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Cześć! Żyjesz? Uśmiechnij się, spróbuj chociaż. http://forum.muratordom.pl/images/smilies/hug.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.01.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 puk puk !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 No właśnie, puk puk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.01.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Akuś,ja też cały czas zaglądam,z nadzieją że się odezwiesz.Brakuje Cię na FM i to bardzo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.01.2011 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 żyję, żyję kobietki.....KOCHAM Was normalnie! za to, ze pamiętacie, wołacie.... w pracy do późna, bo zatrzęsienie z rozliczeniami, każdy podatnik jakby mógł to by chciał wyjść na minus:D od piatku maglujemy rodzinnie temat Chorwacji...nawet byliśmy w sobotę u znajomych co Chorwację już mają zaliczoną a w tym roku jak się okazało maja jechać na Dubrownik, więc Kaluś to chyba niedaleko tam gdzie byśmy ew.mieli być, co? a co wiadomości budowlanych? ano to, ze skrzynka lelektr. nam się gotowała a dokładniej woda w niej, bo po rozstopach nam ją zalało a woda dosłownie w niej wrzała...byście musieli widzieć ludzi przejeżdżajacych koło naszej skrzynki na widok unoszącej się pary:D awaria zgłoszona tydzień temu i do dziś niestety skrzynka nir zostałą podniesiona ,więc codziennie lekko 50 wiader jest z niej wylewanych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.01.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 no wreszcie się zguba odezwała:) Dubrownik jest jeszcze niżej..... Jak mąz wróci ze słuzby to zapytam ile jest km ze Splitu. a dlaczego Ty na mój pw nie odpisujesz??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.01.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Akuś, jak się cieszę .. proszę napisz mi trochę o tych filtrach do wody co masz w domku. BUZIAKI !!!!!! P.S. Dubrownik jest piękny! Jakieś 230 km od Splitu chyba. W jakim terminie planujecie...może spotkamy się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Nooo, to dobrze, że jesteś! Ja do Chorwacji nie pojadę, ale chociaż poczytam u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.01.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 (edytowane) Alunek napisał: .. proszę napisz mi trochę o tych filtrach do wody co masz w domku. o tych dzięki którym mam mineralkę z kranu??? kiedy jedziecie i gdzie dokładnie? ceny już znasz? Kaluś-1 tysiak na paliwo i opłaty typu winiety, autostrady starczy? ile wjazd na prom kosztuje? bo my chyba będziemy musieli płynąc na wyspe, tak? Depsiu, Nadulko, Neli-buziaki!!! Edytowane 18 Stycznia 2011 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.01.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 (edytowane) Akuś.....nie wiem ile Twoje autko pali, ja akurat na tych sprawach sie nie znam:(trasa wynosi ok. 1500km w jedną stronę, razem 3 tyś km.musisz przeliczyć ile paliwa spalisz:)my jeżdzimy do Chorwacji busem.ceny za prom w ubiegłym roku to w przeliczeniu ok. 60 zł za samochód, 22 zł za osobe dorosłą, i połowe za dziecko do lat 12-stu. Edytowane 17 Stycznia 2011 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.01.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Akuś, Akuś, ja też jestem ciekawa tych filtrów, bo u nas woda fatalna.Kolor żółty, okropny, a kamień tragiczny.Muszę coś na to zaradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.01.2011 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 kala67 napisał: my jeżdzimy do Chorwacji busem.. to wy autkiem nie jeździcie??? może i mi bus by bardziej przypasował jak tyle ludzia jedzie???? zdradzisz tajemnice jak to robicie? macie swego kierowcę, czy wynajęty bus??? Toluś-sprawdzę kochana jaki filtr dokładnie mamy jak do domku pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.01.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Akuś kochana ,jak dobrze że jesteś Chorwacja jest piękna zobaczysz. My zawsze jeździmy swoim autem,ma to duże plusy,zawsze jak wracamy do jedziemy jeszcze do Wiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts