DarioAS 18.01.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Też ciągnę męża w tym kierunku, narobiły mi smaka dziewczynki na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.01.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Też ciągnę męża w tym kierunku, narobiły mi smaka dziewczynki na forum I słusznie Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 u mnie cała rodzina i znajoma zarażona od zeszłego roku.....ciągle jednak ich kusze coraz nowszymi fotkami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.01.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Akuś - prawdopodobnie pojedziemy w sierpniu, w to samo miejsce co w ubiegłym roku w Baskiej Vodzie. W ubiegłym roku płaciliśmy 60 € za apartament. Apartament jest bardzo duży,nawet za duży dla naszej czwórki. W tym roku chcemy zabrać jeszcze teściów ze sobą,żeby lepiej wykorzystać powierzchnię Co do pozostałych kosztów, to paliwo było tańsze niż w Polsce, a na winiety wydaliśmy ok.300 zł chyba . Podpytam męża,będzie lepiej pamiętał, bo płacił. Filtry masz dwa,czy jeden? Ja chciałabym jeden montowany na głównym wejściu wody do budynku. Jeśli da się tak oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Aka, w taką trasę możesz liczyć 1000zł na paliwo. U nas zawsze tak wychodzi, też mamy nad swoją Gardę taką odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2011 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Akuś - prawdopodobnie pojedziemy w sierpniu, w to samo miejsce co w ubiegłym roku w Baskiej Vodzie. W ubiegłym roku płaciliśmy 60 € za apartament. Apartament jest bardzo duży,nawet za duży dla naszej czwórki. W tym roku chcemy zabrać jeszcze teściów ze sobą,żeby lepiej wykorzystać powierzchnię Co do pozostałych kosztów, to paliwo było tańsze niż w Polsce, a na winiety wydaliśmy ok.300 zł chyba . Podpytam męża,będzie lepiej pamiętał, bo płacił. Filtry masz dwa,czy jeden? Ja chciałabym jeden montowany na głównym wejściu wody do budynku. Jeśli da się tak oczywiście... ten apartament składał się z 2 czy 3 pokoi??? gdzie ta Baska Voda jest dokładnie? a z filtrami to jest tak u mnie: -na wejściu głównym mam zamontowane 2 i tam ten pierwszy syf wchodzacy się osadza - potem podłaczoną mam stację uzdatniani wody - dodatkowo mam filtr do wody pitne, który posaida dodatkowy kranik w kuchni i z niej leci czysta mineralka (ten filtr oczyszcza z niepożądanych związków i dodatkowo mineralizuje wodę) Toluś-a cenowo nad Gardą jak się kształtuję? problem jest z noclegami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.01.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Apartament składa się z dwóch dużych pokoi, każdy na trzy osoby plus kuchnia,łazienka, ubikacja, mały pokój telewizyjny, balkon.Baska Voda jest na Riwierze Makarskiej http://mapy.adriatyk.info/pid/306_PL.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 (edytowane) zamawialiście już? to w domu jest? pytam bo mi jeszcze 2 ew.byłaby potrzebna.... narazie z Kaluś probujemy coś wykminić..... Edytowane 19 Stycznia 2011 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.01.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Jeszcze nie rezerwowałam,bo jeszcze terminu dokładnego nie znam. Prześlę ci na priv namiary na kuzynów tych Państwa, u których mieszkaliśmy. Nasi gospodarze maja dwa domy z wieloma mieszkaniami. Na pewno będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.01.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Aka, my korzystaliśmy w Chorwacji i raz nad Gardą z oferty Interhomu. Ceny były podobne.Ale od kilku lat jeździmy już na ten sam kemping nad Gardą i innych cen nie śledzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.01.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 to wy autkiem nie jeździcie??? może i mi bus by bardziej przypasował jak tyle ludzia jedzie???? zdradzisz tajemnice jak to robicie? macie swego kierowcę, czy wynajęty bus??? Toluś-sprawdzę kochana jaki filtr dokładnie mamy jak do domku pójdę Akus.....przecież byłas u mnie.....mój mąż busem jezdzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.01.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Akuś kochana ,jak dobrze że jesteś Chorwacja jest piękna zobaczysz. My zawsze jeździmy swoim autem,ma to duże plusy,zawsze jak wracamy do jedziemy jeszcze do Wiednia Nadulka....masz jakies namiary na tanie noclegi ww Wiedniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.01.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 u mnie cała rodzina i znajoma zarażona od zeszłego roku..... ciągle jednak ich kusze coraz nowszymi fotkami:D za duzo tych osób zaraziłas Chorwacją i teraz ciężko dla TAKIEJ ekipy znaleść lokum!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.01.2011 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 za duzo tych osób zaraziłas Chorwacją i teraz ciężko dla TAKIEJ ekipy znaleść lokum!!!! to fakt:yes: o jaki bus Ci kochana chodziło? oprócz scenica macie jeszcze inne autko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.01.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Aka, my korzystaliśmy w Chorwacji i raz nad Gardą z oferty Interhomu. Ceny były podobne. Ale od kilku lat jeździmy już na ten sam kemping nad Gardą i innych cen nie śledzimy. to Wy campingową rodzinką jesteście? swój macie, taki na kółkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.01.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Nadulka....masz jakies namiary na tanie noclegi ww Wiedniu??? Niestety nie mam Wieden raczej drogi jest ,ale cudny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.01.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 to Wy campingową rodzinką jesteście? swój macie, taki na kółkach? My jeździmy zawsze na dwa tygodnie. Tydzień w apartamentach z basenem z własnym wyżywieniem nad Adriatykiem. Drugi tydzień na campingu nad jeziorem Garda u zaprzyjaźnionych już Włochów. Mają u siebie miejsca na namioty, na przyczepy, ale też mają własne przyczepy do wynajmu, i bungalowy. Tu jest ich strona, w języku polskim również: http://www.campingalpino.com/pl/kemping.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.01.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 to fakt:yes: o jaki bus Ci kochana chodziło? oprócz scenica macie jeszcze inne autko? Akuś.....renatą to ja jeżdźę ..a na rodzinne wakacje jeździmy VW T4 .....zabawka mojego mężusia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.01.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 My jeździmy zawsze na dwa tygodnie. Tydzień w apartamentach z basenem z własnym wyżywieniem nad Adriatykiem. Drugi tydzień na campingu nad jeziorem Garda u zaprzyjaźnionych już Włochów. Mają u siebie miejsca na namioty, na przyczepy, ale też mają własne przyczepy do wynajmu, i bungalowy. Tu jest ich strona, w języku polskim również: http://www.campingalpino.com/pl/kemping.php a to wszystko już wiadomo.....jak kształtują się ceny apartamentów? Akuś.....renatą to ja jeżdźę ..a na rodzinne wakacje jeździmy VW T4 .....zabawka mojego mężusia:) no patrz, ja nawet nie zauważyłam:D Witam poniedziałkowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.01.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Akuś, apartament nad morzem w okolicach Wenecji dwupokojowy, z kuchnią, dużym tarasem, basenem, czteroosobowy w terminie do 7 lipca około 2200zł. Późniejsze terminy droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts